Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iv.Sa. píše: Více
No já četla jen nějakou ukázku ani nevím čeho a jako ne-e
A taky jsem viděla kousek filmu Prvok, Šampon cosi cosi a to teda se vůbec nedalo, to mi běhal mráz po zádech z té trapnosti a vypínala jsem.
@adresa píše: Více
Taky budem „cist“ andulu. Chci poridit audioknihu.
@adresa píše: Více
Tuším, že „Malý pražský erotikon.“
Film "Prvok, Šampon,… " mě pobavil ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Prostě nemá v sobě tanec. Někdo perfektně sjezduje nebo dělá box, jiný perfektně a přirozeně tančí..já to úplně chápu.
@a12 píše: Více
Taky ne. A i kdyby, tak co jako. Já mám taky vysoké čelo a všude jsem vždycky slyšela doporučení, že se má nosit ofina. Hm, takže když zmoknu, vypadám v ní jako de.bil, když nosím patku, dělá se mi na ní i přes lakování hnusná vlna. Takže se teď po delším čase pokouším ofiny zbavit.
@a12 píše: Více
Včera měla ohon ještě Tereza Pruckova a taky malinko jiný odstín. Ono se to úplně asi trefit nedá, hází to jiné odlesky.
https://medium.seznam.cz/…zlosti-98140
S tímto docela souhlasím. Taky se mi jeho chování už nelíbí.
@MartinaIrena píše: Více
Však jo, víc takových článků a Hartl jde do finále.
![]()
@Blondiena píše: Více
Taky mi to přijde jako hodně špatnej článek, ale to jsou tam všechny, divim se, že to ještě někdo čte. Ja tenkrát otevřela článek o kladenským hokeji, myslela jse., že to je seriózní psaní, nevedela jsem, že to píšou normální lidi, no pochopila jsem hned po prvním řádku
děs
@MartinaIrena píše: Více
Celkově tam bývá velmi vtipný. Bez něj by to bylo o hodně nudnější..
Taky si říkám že ta vtipnost je až buranská a trapná. Smích neposuzuju, za hlas a jiné foneticke projevy člověk nemůže.
@Anna766 píše: Více
I ty jdou částečně korigovat. Není mu 5, zcela jistě by to šlo i jinak, když se to naučí ovládat například hluší lidé.