Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Každý není rozjuchaný /až rozcapený
/ jako Patrik nebo i Marta. Mně naopak přijde, že Martina je šťastná, že tam je, že si to vděčně užívá, ale vědoma si svých limitů, takže umírněně a s pokorou, snaživost jí nelze upřít, protože jistý pokrok byl posledně zaznamenán ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
Právě jsem si rikala, že v tom společným se může schovat zs ostatní že tocpro ni bude lepší a půjde ji to lip s ne no.
Já taky ne. A tak „tlustá a zpomalená“ jako Jana Paulová bych chtěla v jejím věku být.
Když vidím některé třicetileté kysny bez pasu…
@a12 píše: Více
Ve společným se právě neschová nic, viz synchronizace, porovnání s ostatními… Tam vynikne kopyto nejvíc ![]()
Patrika Hartla ráda čtu, ale z SD už bych ho poslala pryc. Ten jeho hýkavý smích, který má prý fyzickou příčinu, mi často přišel přeháněný, vědomě zvýrazněny. No a včera po zpravách, jak jsou ty desetiminutovky o SD, tam byl a zasmál se úplně normálně
@adresa píše: Více
Kdyby mi smích neovladatelně přepínal do hýkání oslíka, tak se budu na veřejnosti pokud možno ovládat jen k usmívání, ovládat, a to se Patrikovi málokdy chce, když si na tom založil image ve stylu „z poruchy přednost“ nebo spíše pozoruhodnost či rádoby originalitu
A kdyby jenom tím. Jak častuje přezdívkami lidí v okolí, to je taky papu 🙃 Naposledy jsem slyšela, že je jeho malá dcerka pako, tanečnice žížala, jiná ropucha, Hes Herpes 🙃
Manželka je 😇
![]()
@Iv.Sa. souhlas. Založil si na tom image. Někomu přijde vtipný.
Kdyby totéž dělala žena, asi by moc populární nebyla
I když Zuzana Bydžovská mívala taky „zajímavý“ smích ![]()
Asi ano, protože jako sportovec má přece pohyb v krvi, ne? To tělo nemůže být nijak ztuhlé, že by se nedokázala rozpohybovat. Nevím, nerozumím tomu
Ale v tom společném to bylo opravdu hodně vidět. Ona mezi kroky jen stojí, žádné zavlnění boky, nic.
@adresa píše: Více
A to já ho zase ráda nečtu a fakt ho nemusím, ale tanečně mi nepřijde uplné kopyto. Smích teda taky nevěřím, že není hraný.
Ja mela na myslim, ze nebude uprena pozornost jen na ni, tam byl takovej chaos, ze se nedalo pořádně koukat na všechny, ze by jim to jako mohlo uvolnit, že nich tam je tolik a bude někde schovaná
@Lilian1980 píše: Více
Zkusila jsem jednu jeho knihu… a musela ze čtečky ven
![]()
Fakt?
kterou?
Dostala jsem od dcery Prvok, Šampón, Tečka a Karel, loni Gazely, oboje fajn a 15 roku lásky a to se mi dost líbilo.
Pro mě příjemně oddechové čtení
Batoleti jsem k vánocům koupila Andulka Andula