StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
18.11.24 14:41
@aiwwa píše: Více

Každý není rozjuchaný /až rozcapený :wink:/ jako Patrik nebo i Marta. Mně naopak přijde, že Martina je šťastná, že tam je, že si to vděčně užívá, ale vědoma si svých limitů, takže umírněně a s pokorou, snaživost jí nelze upřít, protože jistý pokrok byl posledně zaznamenán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61083
18.11.24 14:49
@Iv.Sa. píše: Více
:srdce:
Každej má konce vlasů světlejší si myslím. Pokud nemá úplně černý :lol: ale taky mám konce světlejší. Ono taky když se blondyna ostříhá úplně na krátko, tak to má tmavší.
Ikdyz možná i kostkovy asi myslej, že ohon měla tmavší? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61083
18.11.24 14:50

Mam to stejně, proto mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61083
18.11.24 14:51

Právě jsem si rikala, že v tom společným se může schovat zs ostatní že tocpro ni bude lepší a půjde ji to lip s ne no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33366
18.11.24 14:56

Já taky ne. A tak „tlustá a zpomalená“ jako Jana Paulová bych chtěla v jejím věku být.
Když vidím některé třicetileté kysny bez pasu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
18.11.24 14:58
@a12 píše: Více

Ve společným se právě neschová nic, viz synchronizace, porovnání s ostatními… Tam vynikne kopyto nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33366
18.11.24 15:00

Patrika Hartla ráda čtu, ale z SD už bych ho poslala pryc. Ten jeho hýkavý smích, který má prý fyzickou příčinu, mi často přišel přeháněný, vědomě zvýrazněny. No a včera po zpravách, jak jsou ty desetiminutovky o SD, tam byl a zasmál se úplně normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
18.11.24 15:34
@adresa píše: Více

Kdyby mi smích neovladatelně přepínal do hýkání oslíka, tak se budu na veřejnosti pokud možno ovládat jen k usmívání, ovládat, a to se Patrikovi málokdy chce, když si na tom založil image ve stylu „z poruchy přednost“ nebo spíše pozoruhodnost či rádoby originalitu :wink: A kdyby jenom tím. Jak častuje přezdívkami lidí v okolí, to je taky papu 🙃 Naposledy jsem slyšela, že je jeho malá dcerka pako, tanečnice žížala, jiná ropucha, Hes Herpes 🙃
Manželka je 😇 :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33366
18.11.24 16:27

@Iv.Sa. souhlas. Založil si na tom image. Někomu přijde vtipný.
Kdyby totéž dělala žena, asi by moc populární nebyla :mrgreen: I když Zuzana Bydžovská mívala taky „zajímavý“ smích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
18.11.24 17:31

Asi ano, protože jako sportovec má přece pohyb v krvi, ne? To tělo nemůže být nijak ztuhlé, že by se nedokázala rozpohybovat. Nevím, nerozumím tomu :nevim: Ale v tom společném to bylo opravdu hodně vidět. Ona mezi kroky jen stojí, žádné zavlnění boky, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
18.11.24 17:33
@adresa píše: Více

A to já ho zase ráda nečtu a fakt ho nemusím, ale tanečně mi nepřijde uplné kopyto. Smích teda taky nevěřím, že není hraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61083
18.11.24 17:42

Ja mela na myslim, ze nebude uprena pozornost jen na ni, tam byl takovej chaos, ze se nedalo pořádně koukat na všechny, ze by jim to jako mohlo uvolnit, že nich tam je tolik a bude někde schovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
18.11.24 17:42
@Lilian1980 píše: Více

Zkusila jsem jednu jeho knihu… a musela ze čtečky ven :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33366
18.11.24 18:14
@Iv.Sa.

Fakt? :lol: kterou?
Dostala jsem od dcery Prvok, Šampón, Tečka a Karel, loni Gazely, oboje fajn a 15 roku lásky a to se mi dost líbilo.
Pro mě příjemně oddechové čtení
Batoleti jsem k vánocům koupila Andulka Andula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová