StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38834
18.11.24 13:03
@a12 píše: Více

Jo, ten je strasnej, aboslutne ten uspech nechápu. Ja si dokonce dlouhou dobu myslela, ze to jsou pisnicky Krystofa. Kdyz jsem to slysela v radiu. 🙊 Prijde mi stejne hroznej zpevak, jako Klus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
18.11.24 13:11
@AvajBr píše: Více

Říkala jsem si, že má hlas jak rezavý drát, fešák to taky není… :nevim:
Ale umí prý strhnout publikum svým srdcařským přístupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
18.11.24 13:11

Vis co, on má možná pro někoho chytlavý texty, melodii :nevim: ale ja prostě když ty jeho písničky slysim, tak mám pocit, že jen křičí, nahlas mluví, nebo jak to říct. Není tam zpěv, to z těch superstar atd. Určitě vylezlo hodně lepších zpěváků.
A taky mám u spoustu tehlech interpretu pocit že jedou jednu melodii a k tomu jen mění text :lol: například kapela slza, nedávno jsem něco slyšela a přišlo mi to furt stejný, jen jinek text.
A, Teda v posledních dvou písničkách mě překvapila bílá, ze konečně ukazuje, že umi zpívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
18.11.24 13:38

Tak já se dívám teprve dneska a teda jak nemusím Hartla, tak mi přijde, že dát mu tři osmičky je hnus. Odtančený mi to přišlo super. Oproti Martině, která teda dnes taky docela válela, ale zas na tu extra chválu mi to nepřišlo. Jinak Oskar super, Marta super, Lucka super. A Marta si teda tu desítku snad taky zasloužili. Jo a Tereza je krásná, šaty i účes a nepřijde mi dvoubarevný ani čelo vysoké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38834
18.11.24 13:44

Ano, tos popsala presne, jak to vnimam. Jedna melodie a měnící se text. 8)
A Bila je ted fajn, ja ji slyšela nazpivat neco s Cechomorem. A to bylo teda moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
18.11.24 13:46
@Lilian1980 píše: Více

Hartla to baví, je vidět, že si to užívá, to mi asi hlavně chybí u martiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38834
18.11.24 13:46
@smile_xxx píše: Více

Mne se to prave zdalo divny.. :lol: A ja porad rikam, ze bryle na cteni na blizko nepotrebuju. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38834
18.11.24 13:51

Presne. To samy ty Marte. Kdyz dostala Martina osmicky… No, treba si mysleli, ze ji to dávají na rozloucenou. :roll: A jako ja u ni akove vyznamne zlepseni na toto bodovani, nevidím. :nevim: ruce ma porad hrozne tvrde, jak strom ve vetru a mimo rytmus bude nadale. To se naucit neda. Jedine, co asi zlepšila, je vyraz. To ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
18.11.24 13:59

No ja zrovna četla nakej clanek a tam právě píšou o tom zlepšení, a jak za to dekujou fanouškům, že dostala tu šanci to ukázat.. Ale nevím, ona pořád soura nohy po zemi, ani nezvedne pořádně koleno.. Mě zrovna tohle hrozně prekvapilo, rikam sakra, kicboxerka a ona nezvedne koleno :nevim:
A výraz, no.. Teď jak se o něm snažila ttak micto teda přišlo spíš směšný, trošku trapný :lol: nesedělo ji to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
18.11.24 14:19

Kdysi jsem nosila koňský ohon, a když jsem si svoje přírodní vlasy přehodila dopředu přes ofinu, tak měly jiný odstín, přes „kaštan“ skoro až mahagon.
Na můj vkus je všude až příliš kritiky z gauče :wink:
SD si užívám a prostor v srdíčku mám i pro původně ne právě vybrané kandidáty, kostýmy se mi zdají čím dál lepší, muzikanti skvělí, zpěv občas potáhne za ucho, ale ihned odpouštím, protože celkový dárkový koš večera je pro mě skvostný a relaxační, každý díl si vychutnávám za pár dní znovu /s posunem tance k tanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
18.11.24 14:25
@Iv.Sa. píše: Více

Ano, šaty byly dneska krásné, Martina měla nádherné, Marta, Lucka. Zpěv u Lucky mě trochu rušil, ale jinak v pořádku. Kritizuje se všechno a pořád, já prostě radši chválím, nebo mlčím. I když samozřejmě taky občas nevydržím :mrgreen: Ještě se dodívávám, ale tento díl mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115872
18.11.24 14:29

Mně přijde bez takového jako nadšení nebo jak to nazvat. Jak kdyby se musela přemáhat aby se tvářila příjemně. Jak kdyby ji to nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
18.11.24 14:34
@aiwwa píše: Více

Jááj, tak jsem se viděla ten závěrečný společný tanec a ona je opravdu prkenná, neudělá pohyb navíc, kroky snad, ale prostě tělo se nehýbe. Jestli se opravdu tak stydí, že ztuhne, nevím. Ale užívat si to fakt nemůže, to není možný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115872
18.11.24 14:39

Třeba má trému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...