Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx píše: Více
No jo, tak asi na každou písničku zpěváka mít nemůžou, no
nebo na každej přenos jinyho podle výběru písniček ![]()
To uz se tu resilo, když se někdo dával odkaz na slovenskou stardance, mně se živá hudba líbí víc, než písnička z radia.
Je fajn, když je živá kapela, i když je to nedokonalé a něco se nepovede. Není to odlidštěné.
Tyjo, ja to normálně slyším a tahá mě to za uši, ale včera mi to přišlo moc fajn.
Jako je fakt ze jsem to neměla moc čas sledovat…
@Anna766 píše: Více
A je zajimave, ze kdyz stoji vedle taty, tak je to zase cely Kostka!
@Winter garden píše: Více
Hezky se namíchala, krásní lidé, zevně i uvnitř, všichni tři 👍
Zpěv byl strašný už loni, myslela jsem, že s tím něco udělají, ale zjevně to nikomu z vedení soutěže nevadí.
@a12 píše: Více
Marta už mě až tak nepřekvapuje, je to živel, jde jí to velmi dobře od začátku, stejně tak Oskar, ale Lucka se mi včera líbila nejvíce za všechna kola, svědčilo jí, že má oporu v publiku, účes, šaty, provedení, byla uvolněná, partner také, sehráli se i psychicky - moc jsem si to užila, pro mě ze včera nejsilnější vzpomínka 👍 / a to nejsem členkou fanclubu ![]()
Tance taky nejsou dokonalé, to není ani cílem. To by taky tanečníci mohli předem natáčet a stříhat ve studiu a diváci by potom viděli výsledný produkt. I profi tanečníci nejsou odborníci na všechno a taky to tancují v SD.
@a12 píše: Více
Tak živá hudba by tam mohla zůstat, myslím orchestr. a zpěvák by jel na Playback, to se stejně většinou nedá poznat. V některých dílech byl ten zpět jakž takž, ale včera fakt tragédie, že to rušilo dojem.
Příspěvek upraven 17.11.24 v 13:36
I ta Bartošová se dala zpívat výš nebo níž. Prostě upravit podle hlasových možností zpěvačky. Jako věřím, že spousta lidí si toho ani nevšimne, že je něco blbě. Ale kdo má hudební sluch, tak trpí. ![]()