Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
Jako ze by tam stál a otevíral pusu?
to je hrozná potupa, když si vzpomenu na ty porady typu rande, kde zpěvačka jakoby zpívala, přitom to byl playback, no trapas.
Však na maskernu tady taky všichni nadavaj ![]()
@mado píše: Více
Ježíš, jsem ráda, ze si ho zmínila
taky nechápu
on nezpiva, jen rve ![]()
@marin píše: Více
Na živých koncertech dobře nezpiva nikdo, ne? ![]()
@a12 píše: Více
Zpívat falešně je větší trapas. Možná by ses divila, kolik „umělců“ zpívá na playback a kolikrát to nepoznáš.
Já ne. ![]()
Ja jsem holt přes ty uši. A uznávám, že jsem náročná.
Na koncertech určitě ne, nebo to poznáš.
Jako myslim, ze když taková helena Vondráčková zpivala v těch poradech na playback, tak to fakt poznat bylo
Co co? Malokdo na živo zazpívá stejně dobře jako na cd. Katy perry je tim známá.
Spousta zpěváků se na zivo ani nepriblizi studiovy verzi.
Ty, taková odbornice s odborným uchem bys to měla poznat ![]()
@a12 píše: VíceŘíkat, že málokdo nezpívá naživo falešně, je nesmysl. Záleží totiž na tom, koho posloucháš. Já poslouchám jen ty interprety, kteří opravdu umí zpívat, takže se mi ještě nestalo, že by mě na koncertech bolely uši tak, jako když náhodou zaslechnu hudební doprovod ze Stardance. Nechápu, že si tuhle mizérii drží celý ty roky vysílání, v tom snad musí být nějaký zákulisní techtle mechtle.
Tak to asi nechodíš na stejné koncerty jako já. Já vymetu kde co a v drtivé většině je live lepší výkon než ze studia.
K. Perry neposoudím, neposlouchám.
Se vratim ke Kostkove. Me se libila moc. Saty krasne, ty bych chtela domu. A uces ji moc slusel. Je pravda, ze ma celo proklate vysoko, presto se mi na ten uces libi, zajimave.
Já teda čelo fakt neřeším, ale umělý vlasy se mi nelíběj, ještě když je to udělané tak okatě, že má ten ocas jiný odstín než vlasy, co má na hlavě. Brr.
@Winter garden píše: Více
Já si to musela připomenout, tak jsem koukla a taky se mi líbí. Vlastně pokaždé se mi líbí. A někde jsem četla komentáře na Paulovou, že je tlustá
twl, já bych chtěla v téměř 70 vypadat jak ona.