Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx píše: Více
Porovnáváme to s profi tanečníky.
Nějaký odborník na tanec třeba taky skřípe zubami, když vidí tancovat odborníka na latinu standard. ![]()
Mám to stejně jako ty. Já se přes to přenesu. Vlastně mi vadily včera hlavně ty dvě písničky.
Kdybych na to nekoukala v TV ake byla na místě, tak to spíš zkousnu, ta atmosféra to trochu obrousí. ![]()
Na koncertech taky leccos odpustím. ![]()
Někdy je to i chyba zvukaře. Na druhou stranu, je to přímý přenos a určitě hraje roli i tréma, takže budu koukat dál. ![]()
Právě a dobrý zpěvák by měl odzpivat minimálně nefalesne. Nemusí to být stejné jak originál.
@ambruše píše: Více
Naše dítko to okomentovalo slovy, že vypadá jako vánoční stromeček (blyštivé tmavozelené šaty, hvězdičky v uších a účes jako ohon komety na vršku stromku) ![]()
@marin píše: Více
Ale ten orchestr je přece profi. Ti by měli dělat svoji práci kvalitně. To je jak kdyby to odflákli v maskérně…
Ale chápu, že to třeba neslyšíš. ![]()
Ta kapela a zpěv jsou profíci, jejich výkony byl měly být výborné. Od Ebena a Terezy taky očekáváṣ̌ profi výkon. Není to o tom, že když jsou tanečníci amatéři, tak tam můžou hrát šumaři. Ono se to ztratí a stačí přihmouřit oko.
To tady v republice nejsou opravdoví zpěváci, kteří by to, za ty prachy, odzpivali na profesionální úrovni?
Asi ne, když je Slavikem Ztracený.
@aiwwa píše: Více
Každý na to má jiný názor. Třeba jiný maskér by to sepsul, stejně tak kostymér.
Stačí se podívat na fashion bosse, jak zkritizoval šaty star dance. ![]()
@mado píše: Více
No právě, slavík je Ztracený, protože to posuzují lidi a velká většina prostě hudební sluch nemá a klidně zvolí mečícího trageda hlavně že se jim líbí vzhled.
Tak jestli někdo zpívá falešně není přece věc názoru. Spíš to asi nepoznáš.
@marin píše: VíceŠaty můžou být věc názoru. Pokud někdo opakovaně zpívá mimo rytmus, je fakt, tam se není o čem rozhodovat, prostě je to špatně.
@aiwwa píše: Více
Já ti nevím, nejsem správná cílová skupina. Ale ten vzhled mě taky úplně nedostává, ten obrovský raťafák mu kazí dojem z obličeje už na první pohled.
No a když je to show, tak to můžou odflaknout? Je to jejich povolání.