Starší kojenec - dávat mléko, když nesní dost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Starsi kojenec - davat mleko, kdyz nesni dost?
Ahoj, chtela bych se poradit. Kdyz vam dite okolo roku moc nesni, davate mu jeste dopit se mlekem/kojite, nebo ho nechate do dalsiho jidla? Je mi jasne, ze je to potreba, kdyz jsou miminka mala a s prikrmy se zacina, ale co s temi starsimi detmi? Muj pripad: syn 10 mesicu, poslednich par dni blbe ji, tak polovicni porce co driv, nekdy jen par lzicek. Kdyz mu dam treba za hodinu mleko, vzdycky si trochu rad da. Jeste podotykam, ze ma asi 8 kilo, takze jsem rada za kazdy gram, ktery pribere
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám doma podobnej případ a dávám. Ne hned, ale třeba za půl hodinky, za hodinu. I tak mám kolikrát pocit, že to dítě žije snad ze vzduchu, protože přes den ani o mléko moc nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojím, takže kojím, když to potřebuje, momentálně 14 m. Ne každé dítě do sebe vesele nasouká třicet deka na posezení a zapije to dvoudeckou vody. Když je mé dítě nemocné, přepne se pouze na kojení, jíst začíná, až když je mu líp, ale stejně asi nedá porce, jaké by tabulkově mělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kojím. Synovi bude rok a půl a jídlo skoro nejí, musím dokojovat po každém jídle. Přeci ho nenechám o hladu jen proto, že zatím nepreferuje pevnou stravu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, jak říkám, díky Bohu za to kojení. Dcera 13m by jedla jenom těstoviny a křupíky. Přes den si tak průběžně dá MM, jinak nevím z čeho je živa. Večer teda tak 150 UM, to jí kojení nestačí a chleba sní jak vrabec, takže je stejně hladová. Už mě s tím sejří, dělám různý dobrůtky a všechno plive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Morfeuss píše:
Ahoj, chtela bych se poradit. Kdyz vam dite okolo roku moc nesni, davate mu jeste dopit se mlekem/kojite, nebo ho nechate do dalsiho jidla? Je mi jasne, ze je to potreba, kdyz jsou miminka mala a s prikrmy se zacina, ale co s temi starsimi detmi? Muj pripad: syn 10 mesicu, poslednich par dni blbe ji, tak polovicni porce co driv, nekdy jen par lzicek. Kdyz mu dam treba za hodinu mleko, vzdycky si trochu rad da. Jeste podotykam, ze ma asi 8 kilo, takze jsem rada za kazdy gram, ktery pribereDiky
Měla jsem to úplně stejně, věkově i hmotnostně, jen u holčičky… nejdřív jsem se tím strašně trápila, na den stejně starý chlapeček v okolí jedl vše co dostal a od mléka se sám postupně odstavoval… my bojovaly… ulevilo se mi až ve chvíli, kdy jsem přestala řešit, jak by to mělo být a začala jsem malé dávat to, co žádala… srovnalo se to samo ani nevím jak
takže klidně dej dopít a netrap se tím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit