Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No mohl by to mít vypnuté. Ale to říkáš, že nemá. A ano, docela jim to blbne. Ale pokud vypneš a zapneš aplikaci, tak by měl naběhnout aktuální stav.
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Vy, co máte aktualizovaný instagram, ukazuje se vám kdy byl kdo aktivní nebo je to už nadobro vypnuté a nebo se to dá někde v nastavení zase nastavit? ![]()
Ukazuje se mi to jen u lidí se kterými jsem použila direct, tedy zprávy, nakouknu do seznamu zpráv a tam vidím, že dotyčná osoba byla aktivní, jinak takové to jak bývávalo kdysi, že se automaticky ukazovalo u všech kdy byli aktivní, tuto funkci IG již zrušil.
Ahojky, já se chci zeptat můj přítel má už dva měsíce problém s Instagramem že se pořád ukazuje že je aktivní a přitom sám aktivní není
ikdyz vím že Instagram blbne
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych vědět jestli má někdo ten samý problém. Jde o to, že se mi na instagramu přestal ukazovat “stav aktivity” - tudíž kdo kdy byl naposledy online. Jenže se mi to přestalo ukazovat pouze u jednoho člověka ( vím, že stav aktivity má zaplý a já taky ) tak neví někdo v čem je problém?přijde mi to divný
Ale prý poslední dobou instagram takhle blbne, tak nevím
Neblbne. Tohle se stane, když tě ten člověk omezí. Nevidíš pak jeho aktivitu a zprávy od tebe se mu budou hromadit v žádostích.
Ahoj mám dotaz… Když v průběhu dne koukám na profil instagramu určité osobě tak vidím že je v tu chvíli online třeba a za nějakou dobu se podívám a ukáže se (aktivní před 10 minitami) pak zase třeba online pak zase aktivní třeba před 7 min pak hodina a furt dokola… chci vědět jestli to opravdu funguje tak že ldyz svítí tak tam musí být pak s toho vyjede na 5 minut pak jde zase na instagram atd… víte jak to myslím 😁
Ahoj, chtěla bych vědět jestli má někdo ten samý problém. Jde o to, že se mi na instagramu přestal ukazovat “stav aktivity” - tudíž kdo kdy byl naposledy online. Jenže se mi to přestalo ukazovat pouze u jednoho člověka ( vím, že stav aktivity má zaplý a já taky ) tak neví někdo v čem je problém?
přijde mi to divný 

Ale prý poslední dobou instagram takhle blbne, tak nevím