Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, pravě čekám na zásilku z Alzy. Objednávala jsem v neděli 12.4 a při objednávce psali, že to dojde v úterý 14.3. Kamarádka mi řekla ať počítám s tím, že mi to dojde ve středu 15.3, že tam mají někdy nějaké chyby a tak ať s tím moc nepočítám. Ano je to taková banalita, je to jeden den. Ale zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti, jestli to tak někdo měl a nebo jestli to co napíšou je skutečně pravda.
Za mě vždy jen dobrá zkušenost, objednávali jsme hodně věcí, komunikuji, člověk má přehled, jsou rychlí, záleží jak platíš, my vždy platili předem na účet a dodání max do tří dnů. Je možný že teď to bude horší, když je taková situace, ale neboj přijde to, jak říkám, my vždy spokojeni. ![]()
Já jsem objednávala do Alza boxu a přivezli to dokonce dřív…
@onajeblond Platila jsem předem přes učet a psali že to přijde zítra, tak snad to tak bude, jinak dekuji moc
@Ba-stet No právě dneska jak byl ten svátek, to určitě měli všichni volno.. tak si říkaám kdy to jako stihnou když na to měli jen zbytek te neděle a v uterý už to budu mít doma.. tak to je superr
@Anonymni holcina píše:
@onajeblond Platila jsem předem přes učet a psali že to přijde zítra, tak snad to tak bude, jinak dekuji moc
Jo tak v tom případě ano, když ne zítra tak středa určitě, nám chodí i SMS od pošty že přebrali balík, tak je přehled. Není vůbec zač ![]()
@Anonymni holcina Minuly tyden nam vezli pracku s mikrovlnkou a privezli je o den driv, o cemz nas telefonicky informovali. Pokud jsrm wi driv neco objednavala na vydejni misto, vzdy to prislo tak, jak melo.
Osobně čekám už přes dva týdny na věci, o kterých psali, že jsou skladem. Každý den jen příjde zpráva s pozdějším datem doručení. Do toho už minulý týden volal kurýr, že to veze, ale pak volal, že to vlastně neveze („vydali mi jen část objednávky, tak vám ji nemůžu předat.“)
@Hoa Mai
Prosím tě, když Vám vezli pračku, donesli ji až do bytu? Nebo jen před dveře?