Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj zkušenější maminky,
máte někdo zkušenosti se stavebnicí clemmy? Mám 7 měsíčního chlapečka
(skoro) a moc se mi líbí.
Díky Martina
Ahojky,
já nemám celou stavebnici, ale jednou jsem dostala dvě kostičky z ní k jednomu časopisu. Malé se to moc líbí, protože ještě když všechno okusovala, tak to bylo super, jelikož to bylo měkké a nechutnalo to jako guma. A nyní si tyto dvě kostičky bere vždy večer do vany a přelévá si s nima vodu.
Ivulka
Ahojky,tiez sme mali tieto dve kocky z casopisu.Tobias ich stale okusoval.Celkom sa mu pacili.Teraz dava prednost legu(Duplo)Niekde tu uz prebiehala diskusia na tuto skladacku.
Ahoj,tady máš odkaz na nedávnou diskusi ![]()
http://emimino.cz/modules.php?…
My ji áme a jsme max.spokojeni.Kupovali jsme ji,když měl Vojtíšek asi 13měsíců.
Máte ji někdo i s figurkama a utíčky.Jsou taky tak měkké jak ty kostky?Starší syn má nějaké auta a panáčky v Žaku a jak se kluci rvou tak je to o úraz.
Dana
Ahoj,
máme Clemmy s Disney postavičkami a autíčkem. Ty ale nejsou tak měkoučké jako kostky. Ale i tak jsou furt v puse
. Eliška má Clemmy v oblibě zvlášt ted poslední dobou.
Díky všem za zkušenosti, zdá se, že to má smysl kupovat stavebnici pro takhle malé miminko, sice asi Lego Duplo vydrží dítěti déle, ale zase je až od 2 let.
Chci Adámkovi koupit Clemmy šťastná farma (s traktorem, farmářem a zvířátky) nebo Prázdniny (s rodinkou a autíčkem).
Ještě se chci zeptat - ta autíčka jsou pojízdná? Točí se kolečka? Snad jo.
Martina
Ta stavebnice je super. Máme teda autíčko s panáčkem - da se to rozdělat na 3 kusy - panáček, sedačka auta a podvozek. Normálně s autíkem se dá jezdit, podvozek se točí. A je fatk,že i u nás je to hitovka. ![]()
Ahoj.
Tak my jsme taky měli dvě kostičky v časopise a byl z toho doma takový hit (žužlání, kousání, i někdy pití vody ve vaně
), že jsme mu ji rozhodně nemohli upřít. Nakonec ji teda dostal od našich k narozeninám, máme zatím jen ty kostičky, to největší balení. A i přes to, že má část u našich, část u druhé babičky a část doma, tak je to pořád hitovka, hrozně rád si s tím hraje. Už i staví občas na sebe tak, jak to patří - prostě na ty čudlíky.
Rozšíření s postavičkama, autem a tak koupíme až podle toho, jestli ho to ještě bude bavit, ta stavebnice, až bude větší a bude si víc hrát a ne jen zkoumat.