Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kacko, my jsme taky poslali žádost o cen. nabídku na plast. okna asi 30 firmám a odpovědělo nám pouze 15 firem. Takže se připravte na to, že ne všechny firmy, kterým píšete Vám odpoví. Jinak co se týká střešní krytiny, tak my jsme zvolili vlnitý plech-černý (zdálky to vypadá jak tašky) , cena 269m2. Vypadá to moc dobře . Tašky jsme nemohli dát, protože jsme nechali původní krov a tašky by na to byly moc těžké. Přeji Vám pevné nervy
Karinka- ahoj díky za příspěvek, a jakou máte krytinu,myslím název té plechové,to je hezká cena tak by mě to zajímalo. My ty krovy máme taky neprojektované na lehkou. Mužskej my nakonec říkal že má v plánu dávat okna až na jaře,tak teď zase scháním informace ohledně vytápění,jak to co nejlépe zkloubit s krbovým vytápěním. Elektro + krb. Jestli teplovzdušný nebo teplovodní a ceny. Tak jsem zvědavá.
kačko, krytina se jmenuje Satjam Roof černá Tiger. Krovy -prodloužení střechy - jsou natřené v barvě Borovice. Okna máme hnědé s mřížkami, takže to společně pěkně ladí. Firma , která nám dělala střechu jaksi nestíhala. Ve smlouvě měli uvedeno, že nám střechu udělají max. do 1,5 měsíce, ale nakonec potřebovali 3 měsíce. Krb chceme taky zavést. Máme topení na plyn, ale vzhledem ke stále rostoucím cenám jsme raději koupili kotel na pevná paliva, který topí jak čert. Tak zatím a kdyby něco, tak klidně se ptej.
Karinko a nevíš jestli bych to našla někde na netu,jestli mají adresu? My máme sice naprojektovaný Lindab,ale plechová jako plechová,můžem přeci sehnat levnější. Docela bych koukla na fotky jestli to máte vyfocený.Určitě se nějaké otázky najdou. Jsem zvědavá jak to vyřešíme s tím krbem.
Ahoj holky, mi dnes byli v Praze na For Archu, Kačko, tam by jsi se vyřádila, měli i akční slevy ![]()
Já si myslím,ale my to máme dál,a tatka nemá čas aby tam s náma zajel.To mě mrzí,aspon nějaké letáky bych nezbírala,a určitě plno informací. Kde to tam je,kdyby přeci jenom tatka našel čas,a do kdy?
PVA Letňany (Pražský veletržní areál), do soboty. Jestli chceš, tak zítra vezmu katalogy (co jsme nasbírali) a přepíšu ti sem co ta dotyčná firma nabízí a jejich webovou stránku… ![]()
kačko, my jsme si krytinu objednávali ještě v únoru 2007, takže to máme ještě za tu nižší cenu. Od července 2007 se cena krytiny zvyšovala, takže teď nevím, kolik stojí. Jinak adresa je www.satjam.cz
Fotečku bych poslala, ale nevím , jak ji mám tady poslat.
To já taky nevím jak se sem vkládají.Takovej znalec právě nejsem. Tak my ji pošli na maila jestli můžeš. Pošlu ti vzkaz.
Janinko to bys byla strašně hodná aspon tak bych si početla. Dneska šel tatka zase na stavbu,zítra má v práci denní a v sobotu domluvený zedníka známýho,ktarý mu pomáhá,takže se tam nemám kdy dostat.
Karinka, pošli mi ji emailem a já ti to sem vložím…
Jana.Zim.Hoce@seznam.cz
Garážová vrata www.olymps-door.cz
Centrální vysávání www.BVC-centralnivysavani.cz
Kliky, madla… www.cobra-cz.cz
Interiérové dveře a obložkové zárubně www.novedvere.cz
Krby a příslušenství www.techtrading.cz
Tepelná čerpadla www.pzp.cz
Centrální vysavače www.smartvac.cz
Truhlářství Martin Čuda www.cudadvere.cz
Interiéry-exteriéry www.phinterier.cz
Stavební technika www.doorface.cz
Pojezdy pro el.vrata www.dexet.cz
Zastínění oken www.blinds.cz
Zastínění oken www.sunprof.cz
Pojezdy na vrata a el. komponenty na okna www.apritech.cz a www.automatickesystemy.cz
Drátěnné oplocení www.pilecky.cz a www.ploty-kovane.cz
Plastová okna www.windoors.cz
Zimní zahrady, zastřešení bazénů www.azekotherm.cz Žaluzie… www.hpm.cz
Parkety www.ibcparkety.cz
Garážové vrata a vjezdové brány www.somfy.cz Žaluzie, rolety… www.somfy.cz
Střešní krytina www.bramac.cz
Centrální vysavače www.beam.cz
Venkovní stavby, ploty www.katelier.cz
Interiéry na klíč www.interierynaklic.info
Interiérové a kuchyňské studio www.semqelb.cz
Dotované bydlení www.dotovanebydleni.cz
Stínící technika www.pavon.cz
Koupelny www.siko.cz
Holky, vy jste s tím stavěním nějak zamrzly
Já vám sem taky hodím fotky našeho domečku, ale nelekněte se, je v přestavbě ![]()
Ze předu
Ještě…
A pohled z ulice
Janinko díky za kontakty a vložené fotky od Karinky,aspoň to můžem probrat a koukat nato. Už jsem se smířila s tím,že ne ten veletrh mám smolíka. Já ti když tak pošlu foto naší rozestavěné stavby at víte jak to vypadá u nás,o čem se bavíme.
Karinko to jsou super fotky,přišli i na mail. Máte sřechu jako lusk,doufám že budem mít taky takovou hezkou. Máme naprojektované přesahy jako vy a dokonce ty vikýře jsou taky jako u vás.Takže aspoň vidíme jak to je dělaný.Takže ten plech jde trochu ohnout,nebo to máte ze dvou částí,pokrytí toho vykýře. Vidím že ty vykýře budou vypadat hezky.
![]()
Tak a tady je baráček od Kačky, zááávidím to rohové okno ![]()
Tady pohled z kuchyně a vytoužené Kaččino rohové okno…
Taky jsem radši, když vidím, o čem se bavíme, fotky jsou dobrá věc ![]()