Stěhování do Anglie s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
26.3.12 18:33

hlavni je sebe i deti odhlasit z pojistovny. nepocitej s rodicakem z CR
psalas, ze uz jsou jednomu 4- to uz tady bude chodit do skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gemik
26.3.12 22:24

v péči je mám já a odmítl je navštěvovat, ale pokud požádám o rozvod bude je chtít do péče on, tak mi to sdělil. Nevím čeho tímto chce dosáhnout. Zajdu na sociálku a zeptám se. Jinak moc děkuju za rady. Doufám, že se mi podaří všechno vyřídit co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
5
15.4.12 20:27

ahojky. :) potřebovala bych nějakou takovou super stránku ale o životě ve Francii. :) v červenci se tam budeme s přítelem stěhovat, dostal nabídku zaměstnání a v září budu rodit. Ted se musím rozhodout kde budu rodit, kdy přijedu do Francie apod. … takže hrůza. kdyby někdo věděl o takových to věcech jak se žije ve Francii ozvěte se. :) budu moc ráda. děkuji. :) hezký večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
25.4.12 22:34

@vladk123 ahojky, ja ziji ve Francii i jsem tady rodila, kdyby jsi se chtela na neco zeptat napis mi do zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.6.12 04:39

Chceme se přestěhovat do UK

Ahoj prosím vás mohl by nám někdo poradit co je potřeba zařídit v cz před odstěhováním do uk máme dvě děti 8 a 4 roky a po sléze kam v anglii zajít zařídit vše potřebné (jen co se úřadů týče) po případě nějaké doporučení na školu kde se zabývají dětmi s ciziny děkuju všem za rady Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 07:56

Omlouvám se ale založila jsem jiné téma ale koukám tady je Vás víc - mohla bych poprosit o radu? Jen kopíruju :-D

Ahoj holky :mavam:
Mám takový dotaz – omlouvám se za anonym ale pochopíte mě :-) (snad)

S manželem máme 2 děti (6m a 3 a půl roku) Bohužel 1.1. jsem přišla o dědečka – asi jediný kdo mě měl z rodiny rád – otec se mě zřekl (ne v tom pravém slova smyslu – nezajímá se o nás, je mu vše jedno, našel si milenku a mamka mu to vše trpí a taky s náma přestala komunikovat) Kamarádek tady moc nemám (dají se spočítat na prstech jedné ruky-ty skutečné – na internetu jich mám hodně – a jsem za ně ráda :) ) a teď má otázka. Chtěla bych se s manželem přestěhovat do Anglie a žít tam – manžel si práci najde hned – je hodně manuálně zručný.

Přemýšlela jsem nad tím už dříve ale manželovi se nelíbilo, že bych tady nechala svou rodinu – ale teď nás tu nic nedrží. Manžel má rodiče – jsou rozvedení (otec žije na Slovensku a matka s přítelem tady – nenavštěvuje nás – jo teda jen když něco potřebujou :-D)

Myslíte, že by to mohlo být reálné, aby manžel třeba na 2–3m odletěl do Anglie to tam vše zařídit (práci, bydlení atd.) a my pak jen přiletěli za ním? Jako, je jesný, že bych tam přiletěla třeba na víkend sama a pomohla mu tam?

Omlouvám se ještě jednou za anonym ale i těch pár kamarádek co mám tak sem chodí a nevědějí o našem plánu a nechci, aby hned jedna z nich běžela za našima a vše jim řekla :oops: A hlavně jde i o tchýni která je hoodně na peníze :?
Moc děkuji za odpovědi :-) a přeji hezký zbytek dne a celý víkend potažmo prázdniny :-))

• Citovat
  • Upravit
cher
29.6.12 08:09

Pokud v Anglii vůůůůůůbec nikoho nemáte ani žádné kontakty, tak mi to přijde trochu sci-fi. Pokud tam někoho máte a v začátcích by vám byl nápomocen, pak to reálné je, za předpokladu, že umíte dobře jazyk. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9394
29.6.12 08:29

Muj manzel odjel do UK pres agenturu/utekl mi tyden po svatbe :lol: / anglicky moc neumel, takze byl rad, ze agentura vse zaridila, i bydleni do zacatku, az se rozkoukal, tak jsem za nim jela i ja, coz bylo asi po 3 mesicich…takze realne to je… jenze ted je krize, prace se hleda tezko, aspon tady u nas, takze asi zacatky budou dost tezke… tak drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.6.12 05:15

...

Prosím vás mohl by mi někdo poradit ohledně úřadů co je třeba zařídit před stěhováním do UK děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxbarbiegirlxx
6.9.12 09:23

ANGLIEE

Prosim nekoho kdo se stehoval s detmi do anglie aby mi napsal potrebovala bych vede par informaci :-( S manzelem se tam chceme odstehovat a mame dve deti jedna holka ma 2 roky a druha 4 a pul mesice, nevime co se zarizuje atd. prosim kdo holky ma zkusenost a zije tam nebo zil at mi pisne na mail :) moc dekuji predem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.12 11:25
@xxbarbiegirlxx píše:
Prosim nekoho kdo se stehoval s detmi do anglie aby mi napsal potrebovala bych vede par informaci :-( S manzelem se tam chceme odstehovat a mame dve deti jedna holka ma 2 roky a druha 4 a pul mesice, nevime co se zarizuje atd. prosim kdo holky ma zkusenost a zije tam nebo zil at mi pisne na mail :) moc dekuji predem

Ahoj, zkus si to tady celé pročíst a myslím, že podstatný věci jsou tu napsaný :-)
My se tam budeme stěhovat během jara - Vánoce chceme mít ještě tady a pak tam manžel odletí - mám tam kamarádku s rodinou která mi přislíbila pomoci a manžel už tam má i práci - teď bohužel máme nějaké zdravotní problémy v rodině tak proto pojedeme až příští rok.

• Citovat
  • Upravit
gabrielagabri
23.6.13 00:03

pro holky z anglie :-)

Ahoj holky, založila jsem diskusi: Život s cizincem mimo ČR???
Moc mě potěší vaše účast a názory. Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
1621
7.10.13 10:26

Po 4 letech zpatky do UK

Maminky cetla jsem tu vasi diskuzi a nakezla sooustu dobrych rad dekuji!!! Jen koukam, ze se vsichni asi stehujete na stalo?! Ja jsem v Anglii zila pres 4 roky a manzel 7 let. Poznali jsme se ta. (Oba češi) a vratili jsme se do prahy vzali se a mame mimco! V patek se manzel dozvedel ze mu neprodlouzi smlouvu ze nejsou zakazky a co se diva, v jeho oboru mista v Cr proste nbou! Tak se rozhodujeme ze se vratime zpet do Anglie… Mame stale bankovni ucty v UK a spostu kamaradu a vime jak to tam chodi v tom problem neni… Jen me zarazila ta socialka a rodicak!? Ja jsem stake zamestnana tady v Praze jen momentalne na rodicaku… Do Uk chceme tak na rok dva to budu stale ve statusu na materske dovolene. Doktorku malemu si chci nechat tady (letat na ockovani atd)i kdyz v Uk asi pro pripad emegency bude potreba taky malemu bude ted rok…myslite ze i pres to vse o rodicak prijdu?! Nemusim hlasit ze jedu pryc ne?! Pokud bychom tam zustali dele a ja se tam rozhodla pracovat asi bychom resili dale ale takhle si myslim ze by t nemusel byt problem?! Moje prace ma pobocky i v Uk tak bych treba relokovala…
A tky… Sice jsme tam zili dlouho, ale o detske veci jsem se moc nezajimala jak je to tam s UM - predpokladam ze nutrillon tam je - sunar asi bohuzel ne?! A presnidavky atd…
Dekuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.10.13 10:36

Po stránce mateřské neporadim. Presnidavky tu jsou cow and gate (české hami) heinz a další. cenově jsou stejné, ne-li levnější. Mléka jsou aptamil, také cow and gate a SMA asi nejčastější značky. Cenově zhruba 200 - 300 korun za to balení, podle značky a druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.10.13 10:43

Kasičky tu jsou také, ale tady je už výběr hodně jiný. Takže pokud davas třeba kazí sunar na spaní, nebo jak se jmenuje, přivez si ji. Naopak tu seženeš první műsli pro děti mezi těma kašema a hlavně rýžovou kaši. Ta je super nejen samotná, ale i do prvních prikrmu.
Co se rodičáku tyče, nechci kecat, ale myslím, že můžeš pobývat kde chceš. něco podobného jsem zjistovala já naopak, když jsem byla na maternity leave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí