Stěhování - těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
8.4.11 22:29
:think:
Anonymní píše:
Ahoj,potřebovala bych poradit.Za 2 měsíce rodím a doposuď jsem bydlela u rodičů. Trvalé bydliště mám stále u matky. Nyní jsem se přistěhovala k příteli abychom spolu zařídili byt pro miminko. Ten byt není jeho,je v podnájmu.Přítel tam má s majitelem sepsanou smlouvu !.(ale trvalé bydliště má také u rodičů) Já nepobírám žádné peníze,tudíž nemám žádný příjem a nemám na nic nárok-jsem na UP. Už týden bydlíme spolu a na miminko se těšíme.Jenže nemám ani Kč a přítel chudák táhne vše z jednoho platu- byt,jídlo,výdaje. Chci se zeptat, zda bychom dostali nějaký příspěvek na bydlení ? Díky za rady,moc nám to pomůže :mavam:

Ne nemáš nárok, musíte mít oba trvalé bydliště v jednom bytě. A když máš hlášené trv. bydliště u matky,tak tam se posuzují její příjmy a to je dost složité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.11 22:31
Monny89 píše:
Azurinka píše:
Monny89 píše:
azurinko - taky hezky :lol: to ja prave skoncila s praci v Praze, ptz obchod uzavrela COIjka :mrgreen: No a od te doby jsem pul roku hledala, a bezvysledku :roll:
A hned po prestehovani jsem zjistila ze jsem v 5tt 8-o :mrgreen:
Krásné :-D :palec: ,no já se pak na tu práci vykašlala,protože bych se nedokázala soustředit, měla jsem dilema zda si to nechat nebo nechat a odejít ,nebo zůstat s ním :think: řešila jsem to tak do 10tt a nakonec nás to nějak zpátky zblížilo,tak jsme se rozhodli,že si to necháme (ikdyž já chtěla pořád :-D ) no a pak jsem si našla práci v 5měsíci a to mě vzali,ale když jsem řekla,že jsem těhu tak mě poslali do prdele :dance:
to ja v 5.mesici uz mela lavor… :roll: :mrgreen:

to já taky,asi si mysleli,že jsem tlustá, haha :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.4.11 22:36

Já makala dokud to šlo. Takže až dokonce. Ani jsem si jako nemehlo nepřipadala, ale tlustá to jóóóó. Jen to ještě dostat dolů. A příspěvěk na bydlení nedostaneš. To by jsi tam musela mít trvalé bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.11 22:41
bertík28 píše:
Já makala dokud to šlo. Takže až dokonce. Ani jsem si jako nemehlo nepřipadala, ale tlustá to jóóóó. Jen to ještě dostat dolů. A příspěvěk na bydlení nedostaneš. To by jsi tam musela mít trvalé bydliště.

Mě do práce těhotnou nechtěli a vím proč, sice to nebyla namáhává práce, ale museli by ti držet místo a platit mateřskou,takže který blb by si mě vzal na 4 měsíce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.4.11 22:48

To nikdo. Jen by Tě zaučili, tak by hned zase museli zaučovat někoho jiného. Ono se může stát cokoliv za tři roky. Je to dlouhá doba a třeba i já pak můžu hledat práci. Nevěřím tomu, že by si mě chtěli vzít zpět. I když chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.11 22:54

No to je fakt. Já nikomu nevěřím,takže bych se taky na to nespoléhala 100% , ikdyž ze zákona ti to místo mají správně držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 22:59

me nikde nevzali, pac dneska chtej vsude ty dementni zdravotni prohlidky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.11 23:01
Monny89 píše:
me nikde nevzali, pac dneska chtej vsude ty dementni zdravotni prohlidky :zed: :zed:

jo to mi povídej, já chtěla dále studovat od září,ale nemohla jsem si podat debilní přihlášku,kvůli tomu,že doktorka mi nedá razítko na přihlášku,prý nejsem v normál stavu :twisted: … až porodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.4.11 23:01

Mě nikdy neprohlíželi jen jsem dostala razítko a páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.11 23:04
bertík28 píše:

jo jenže potřebuješ do práce vstupní prohlídku a jakmile tě doktorka uvidí s bubnem,tak si tě na triko neveme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.4.11 23:08
Azurinka píše:
bertík28 píše:
jo jenže potřebuješ do práce vstupní prohlídku a jakmile tě doktorka uvidí s bubnem,tak si tě na triko neveme :mrgreen:

presne tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.4.11 23:27

To ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...