Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Ahoj,potřebovala bych poradit.Za 2 měsíce rodím a doposuď jsem bydlela u rodičů. Trvalé bydliště mám stále u matky. Nyní jsem se přistěhovala k příteli abychom spolu zařídili byt pro miminko. Ten byt není jeho,je v podnájmu.Přítel tam má s majitelem sepsanou smlouvu !.(ale trvalé bydliště má také u rodičů) Já nepobírám žádné peníze,tudíž nemám žádný příjem a nemám na nic nárok-jsem na UP. Už týden bydlíme spolu a na miminko se těšíme.Jenže nemám ani Kč a přítel chudák táhne vše z jednoho platu- byt,jídlo,výdaje. Chci se zeptat, zda bychom dostali nějaký příspěvek na bydlení ? Díky za rady,moc nám to pomůže
Ne nemáš nárok, musíte mít oba trvalé bydliště v jednom bytě. A když máš hlášené trv. bydliště u matky,tak tam se posuzují její příjmy a to je dost složité
Monny89 píše:Azurinka píše:to ja v 5.mesici uz mela lavor…Monny89 píše:Krásné
azurinko - taky hezkyto ja prave skoncila s praci v Praze, ptz obchod uzavrela COIjka
No a od te doby jsem pul roku hledala, a bezvysledku
A hned po prestehovani jsem zjistila ze jsem v 5tt![]()
![]()
,no já se pak na tu práci vykašlala,protože bych se nedokázala soustředit, měla jsem dilema zda si to nechat nebo nechat a odejít ,nebo zůstat s ním
řešila jsem to tak do 10tt a nakonec nás to nějak zpátky zblížilo,tak jsme se rozhodli,že si to necháme (ikdyž já chtěla pořád
) no a pak jsem si našla práci v 5měsíci a to mě vzali,ale když jsem řekla,že jsem těhu tak mě poslali do prdele
![]()
to já taky,asi si mysleli,že jsem tlustá, haha
![]()
Já makala dokud to šlo. Takže až dokonce. Ani jsem si jako nemehlo nepřipadala, ale tlustá to jóóóó. Jen to ještě dostat dolů. A příspěvěk na bydlení nedostaneš. To by jsi tam musela mít trvalé bydliště.
bertík28 píše:
Já makala dokud to šlo. Takže až dokonce. Ani jsem si jako nemehlo nepřipadala, ale tlustá to jóóóó. Jen to ještě dostat dolů. A příspěvěk na bydlení nedostaneš. To by jsi tam musela mít trvalé bydliště.
Mě do práce těhotnou nechtěli a vím proč, sice to nebyla namáhává práce, ale museli by ti držet místo a platit mateřskou,takže který blb by si mě vzal na 4 měsíce ![]()
To nikdo. Jen by Tě zaučili, tak by hned zase museli zaučovat někoho jiného. Ono se může stát cokoliv za tři roky. Je to dlouhá doba a třeba i já pak můžu hledat práci. Nevěřím tomu, že by si mě chtěli vzít zpět. I když chválili.
No to je fakt. Já nikomu nevěřím,takže bych se taky na to nespoléhala 100% , ikdyž ze zákona ti to místo mají správně držet.
me nikde nevzali, pac dneska chtej vsude ty dementni zdravotni prohlidky
![]()
Monny89 píše:
me nikde nevzali, pac dneska chtej vsude ty dementni zdravotni prohlidky![]()
jo to mi povídej, já chtěla dále studovat od září,ale nemohla jsem si podat debilní přihlášku,kvůli tomu,že doktorka mi nedá razítko na přihlášku,prý nejsem v normál stavu
… až porodím
bertík28 píše:
Mě nikdy neprohlíželi jen jsem dostala razítko a páá
jo jenže potřebuješ do práce vstupní prohlídku a jakmile tě doktorka uvidí s bubnem,tak si tě na triko neveme ![]()
Azurinka píše:bertík28 píše:jo jenže potřebuješ do práce vstupní prohlídku a jakmile tě doktorka uvidí s bubnem,tak si tě na triko neveme
Mě nikdy neprohlíželi jen jsem dostala razítko a páá
presne tak ![]()