Podmínky pro sterilizaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
10.2.16 12:03

těhotná přes sterilizaci

Holky ted se podrzte. znama a iz 20let roztrousenou sklerozu ma jedno dite ktere ji malem stalo zivot.po diteti ji udelali sterilizaci kuli zdr. duvodum. a ted se podrzte. mesic prodelavala chemoterapii kuli gyn. nalezu a trd kdyz ji to vyndali tak zjistily ze to byl plod. takze fakt to u ni byla fusarina a ten dr.co ji delal steril. Bude asi v peknym pruseru. chemoska na jeji lecbu opravdu vhodna neni a 3 mesice byla v bolestech.no hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.2.16 15:09

těhotná

Ahoj holky s tou sterilizací to nebude asi 100procent, moje sestra má 3děti=3císaři a u třetího si nechala udělat sterilizaci a po necelém roce byla opět těhotná.3la na interupci a nikdo ji k tomu nebyl schopný nic říct. Nikdo jí neřekl, že to není na 100procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.2.16 12:55
@mimoušel píše:
Ahoj holky s tou sterilizací to nebude asi 100procent, moje sestra má 3děti=3císaři a u třetího si nechala udělat sterilizaci a po necelém roce byla opět těhotná.3la na interupci a nikdo ji k tomu nebyl schopný nic říct. Nikdo jí neřekl, že to není na 100procent.

No právě není to na 100%. Záleží asi taky který způsob udělají. Je podvaz, preruseni vejcovodu pálením a nebo ambulantní zavedení tělísek která zarostou a znepruchodni vejcovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
7.1.19 06:39

Je to 100%?

Ahoj, vcera jsem cetla papiry ke sterilizaci a pisou tam, ze ve VYJIMECNYCH pripadech muze i po sterilizaci dojit k otehotneni. To jako fakt? Ja myslela, ze kdyz vezmou vejcovody, tak uz to proste nejde :roll: doktorky se na to zeptam, to je jasny, ale jdu az ta 10dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
7.1.19 06:44

@1mila2 Ty vejcovody ti ale nevezmou, pouze je přeruší. Gynekolog co ho máme v rodině mi říkal, že když se dříve podvazovalo tak se to mohlo rozvázat, ale teď se to nějak „zataví“ a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
7.1.19 06:56

@LenkaN26 tady je odebiraji, to jsem se ptala a kresli to i na obrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.1.19 07:40

@LenkaN26 dneska už vejcovody odebírají. Výrazně se tím zmenší riziko karcinomu vaječníků
@1mila2 to se týká jen přerušení vejcovodů, ale to víš, oni si tam musí nechat zadní vrátka. Vůbec si tím hlavu nelámej. Pokud nebudeš mít vejcovody, byla by pravděpodobnost asi taková, že vyhraješ dvakrát po sobě první ve sportce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1884
7.1.19 07:52

@Janli dekuju, tak to jsem klidna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148242
7.1.19 13:57
@1mila2 píše:
Ahoj, vcera jsem cetla papiry ke sterilizaci a pisou tam, ze ve VYJIMECNYCH pripadech muze i po sterilizaci dojit k otehotneni. To jako fakt? Ja myslela, ze kdyz vezmou vejcovody, tak uz to proste nejde :roll: doktorky se na to zeptam, to je jasny, ale jdu az ta 10dni.

Sterilizaci mám. A bylo mi řeceno že je to na 99 procent. Ptala jsem se doktora který mi zákrok dělal, jestli má zkušenost s otěhotnenim pacientky po sterilizaci a prý ano, za svou kariéru to zažil. Ale je to prý velmi vzácné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.1.19 14:02

mám pocit, že někdy se po čase mohla uvolnit ta smyčka, kterou vejcovod uzavírali. Ted holky píšou, že už se vejcovod odebírá, tudíž logicky spermie nemají cestičku k vajíčku :think: Nebála bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362
7.1.19 14:35

@pe-terka mne nic doktor nebral, jen si moc dobře pamatuji že říkal že na to skoro zapomněl tak snad to udělal pořádně :mrgreen: Ted když jsme vše po Vali prodali :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.1.19 14:45

@Markéta80 Vali je už velká, to už by se, při vašem apetitu, projevilo :mrgreen: Já právě ty současné technologie neznám, jen vím, že dřív jen podvazovali. A to se, výjimečně, vysmeknout mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362
7.1.19 14:52

@pe-terka no při mé neplodnosti :jazyk: , ale snad takové překvápko nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.1.19 14:54

@Markéta80 myslíš tu neplodnost, jak jsi porodila tři děti za sebou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59362
7.1.19 14:58

@pe-terka :lol: kluci po hormonální léčbě a Vali se povedla nějak sama. prý jsme musela mít první ovulaci v životě a spojila se spermie s vajíčkem což už taková náhoda nebyla :mrgreen: ,ale i doktor nechápal a furt si šahal na hlavu a že to není možné :mrgreen: a pak že u mne je asi možné cokoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí