Podmínky pro sterilizaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
6.4.14 21:15

@MarieOVMUC No sterilizaci ti nikde jen tak z plezíru myslím neudělají. A na sterilizaci si myslím mladá. Moje máma má danu a za celou dobu co jí používá nebyla ani jednou neplánovaně těhotná. (30let používání)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.4.14 21:35

@Olion Myslíš, že nejde sterilizace na přání??? Já myslím, že normálně jde… sice je možné, že to asi musí schválit, ale četla jsem, že to stojí cca 14000Kč a prostě žena to laparoskopicky podstoupí…

já třeba taky nemám vyloženě zdravotní indikaci-a taky mám sterilizaci v plánu, prášky kvůli trombofilii nemůžu, mirenu prostě nezvládnu psychicky a pak už mi zbývá jedině kondom a na ten opravdu spoléhat nechci…

takže věřím, že mi ji prostě udělají a bude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.14 21:38

@Selfi
jde to udělat na přání, ale platí se to, nebo ze zdrav. důvodu - na tu trombofilii by to nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.4.14 22:00

@ma_da_ve_na .. no, já doufám, že mi to udělají po dohodě---- budu mít pravděpodobně 2.císaře, 3 děti a věk 34 let…tak věřím, že mi to povolí.. ani mě vlastně nenapadlo, že by mi to nepovolili..

jinak pokud se to dělá v rámci císaře, tak to stojí cca 2000kč--

jinak na trombofilii by mi to asi neschválili, můj gyn. mi třeba nutí tělísko..-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.14 22:04

@Selfi mě dělá problém anti - migrény, ale až teď rok zpět, tak jsem ji vloni vysadila, doktor mi dal jinou a z té jsem byla jak těhotná, nechutenství, nevolnost atd…tak anti už nechci. Já mám dvě děti 5 a 2r a je mi 30…prý jsem mladá, tak si to asi zaplatím. Další mimi nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.4.14 22:20

@ma_da_ve_na No, já pokud půjdu na císaře, tak bych asi splnila tu indikaci ohledně dvou císařů–ale zatím jsem ti nikde nezjišťovala

čekám třetí a čtvrté fakt nechci.. a je mi už 34,,.. no… jsem zvědavá… ale jsem rozhodnutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.4.14 23:17

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
6.4.14 23:54
@Kelsey píše:
@rachel55
taky jsem dala manželovi na výběr buď já nebo ty, ale chlapi jsou ješitní, tak to neprošlo :lol:

Taky mi to neprošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
7.4.14 00:34

Od dubna 2012 to jde od 21 let, zadarmo jedině když jsou zdravotní důvody ale jinak udělají komukoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 07:10

@MarieOVMUC u nás je cena 15 tis plus 500 kč žádanka od gynekologa. Nic moc levného to rozhodně není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.4.14 08:40

@martina.se nj, to radši nebudu mít sex… Nějak si to zaridim na pojišťovnu nebo holt nezbývá než šetřit na mirenu, na kterou stejně nikdy s dvěma detma nenasetrim, mozna bude třetí, ale co, nárok na nic nemám.. tak bude ještě 4. A 5. A pak budem bez peněz uplne… :-D:-D děti nám seberou, antiko žádná, tak se zadela na další, a tak pořád dokola :-D:-P:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 09:18
@MarieOVMUC píše:
@martina.se nj, to radši nebudu mít sex… Nějak si to zaridim na pojišťovnu nebo holt nezbývá než šetřit na mirenu, na kterou stejně nikdy s dvěma detma nenasetrim, mozna bude třetí, ale co, nárok na nic nemám.. tak bude ještě 4. A 5. A pak budem bez peněz uplne… :-D:-D děti nám seberou, antiko žádná, tak se zadela na další, a tak pořád dokola :-D:-P:-P
:mrgreen: :lol: já na tu sterilku měla jít minulý rok, pak bylo rozhodnuto, že je to moc, že na to není a budu brát HA :mrgreen: :lol: a jak jsem dopadla, že :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.4.14 09:26

@martina.se jenže mi hormony nesedí a ikdyby, já nejsem schopna to brát pravidelně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.14 09:28
@MarieOVMUC píše:
@martina.se jenže mi hormony nesedí a ikdyby, já nejsem schopna to brát pravidelně. :-D

tak to fakt nwm.. taky zvažuju, co dál.. ale ta sterilka je prostě drahá, než našetřim, tak budu po přechodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.5.14 21:40

Nedávno jsem o tom hledala info pro sestřenku a bratrance a dočetla jsem se, že muž po přerušení je plodný ještě po 40ti ejakulacích a žena je neplodná ihned. Mužům pro uskutečnění musí být nad 18(možná že teď už taky 21) ale nebylo tam psáno nic o tom, že by to neudělali a lidem bránili.

No praxe hovoří jinak. Sestřenka byla u několika gyndařů a všichni od toho dávali ruce pryč. To samé u bratránka. Já se na ni také chystám, mám dvojčata a popravdě řečeno jsem na toho téma slyšela samý zápory, omezení, neustálý nucení žen aby to nedělaly apod…mělo by tu dnes být právo, aby to šlo již od 18ti. Každý má právo o sobě rozhodovat a já u těch dvou vím, že když řeknou že děti nechtějí,.nezmění se to ani za 10 let. Je hloupé zájemcům o tak drahoou věc říkat " za pár let si to rozmyslíte a co pak??"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí