Podmínky pro sterilizaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
26.11.12 17:09
@monika32 píše:
Nestojí to 25.000,– všude, každá nemocnice má jiné ceny. Jinak zakladatelko mužská sterilizace stojí hodně podobně 12-18tisíc, jak kde :mavam:

ambulatně stojí, když ty samotné pružinky stojí, tak to nemocnice asi neveme do strát, navíc se to dělá jen na dvou místech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.11.12 17:10
@MarieOVMUC píše:
ta ambulantní stojí takto hodně, neambulatní nevím. Po mireně neotěhotníš. Leda jako neposkvrněné početí.neambulatní se musí provést přes kůži, takže hospitalizace, narkóza, rána, péče o ránu, jizva.

no on mi říkal, že když budu chtít udělají to zrovna po porodu 3-4 den při jedné hospitalizaci, já vím 100% že už další děti nechci, pilulky už nikdy do pusy nedám, z tělísek mám strach, že se fakt hne takže tohle je jediné elegantní řešení, jen musím zjistit podrobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.11.12 17:11
@MarieOVMUC píše:
ta ambulantní stojí takto hodně, neambulatní nevím. Po mireně neotěhotníš. Leda jako neposkvrněné početí.neambulatní se musí provést přes kůži, takže hospitalizace, narkóza, rána, péče o ránu, jizva.
Četla jsi někdy příbalák k tomu co tu vychvaluješ?? Potom něco takového nepiš! I přes mirenu otěhotnět můžeš :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.11.12 17:11
@monika32 píše:
Nestojí to 25.000,– všude, každá nemocnice má jiné ceny. Jinak zakladatelko mužská sterilizace stojí hodně podobně 12-18tisíc, jak kde :mavam:

Hledám to na Zlínských stránkách nemocnice a nemůžu to najít :pocitac:
ať vím kolik si mám +- odložit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.11.12 17:14
@MarieOVMUC píše:
http://www.gynprenatal.cz/?…

Tato metoda vypadá hodně zajímavě. Jen škoda té ceny. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.11.12 17:14
@MarieOVMUC píše:
Ambulatní sterilizaci provádí můj švagr v havířově v ordinaci, v novinkách psali kolem 25 tisíc. Neambulantní je určitě invazivní ale asi levnější. Pokud to bude mužská, tak to také není ambulatní, domluvila bych se s obvoďákem a ten potom posílá dál. Určitě je méně invazivní než ženská s.Chlapovi tam potom nebude nic vidět, žena by měla několik jizev na břiše od lapara.

Mužskou sterilizaci. vasektomii dělají snad jenom ambulantně ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.11.12 09:36
@monika32 píše: Četla jsi někdy příbalák k tomu co tu vychvaluješ?? Potom něco takového nepiš! I přes mirenu otěhotnět můžeš :roll:

přibalák musí informovat, protože ikdyž je tam riziko nižšží jak u sterilizace, pořád tu je a v případě naplnění hrozi žaloby, proto je i na návodu k mikrovlnce napsané, že tam nemáš sušit zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.11.12 09:43
@MarieOVMUC píše:
přibalák musí informovat, protože ikdyž je tam riziko nižšží jak u sterilizace, pořád tu je a v případě naplnění hrozi žaloby, proto je i na návodu k mikrovlnce napsané, že tam nemáš sušit zvířata.

Tak netvrď, že nejde otěhotněk, když to je kec!!! Prej neposkvrněné početí, holka, pobrouzdej po netu a dozvíš se o mireně takové věci, ze kterých ti dobře nebude. Děláš jak všechno víš, ale mirena díky hormonům dělá hodně ženám problémy a představ si, že i otěhotní, přesto, že je mirena zavedená správně. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.11.12 10:12
@monika32 píše:
Tak netvrď, že nejde otěhotněk, když to je kec!!! Prej neposkvrněné početí, holka, pobrouzdej po netu a dozvíš se o mireně takové věci, ze kterých ti dobře nebude. Děláš jak všechno víš, ale mirena díky hormonům dělá hodně ženám problémy a představ si, že i otěhotní, přesto, že je mirena zavedená správně. :pankac: :pankac:

mirenu nosí miliony žen po celém světě, ty co mají problém se ozvou a i malé procento z milionu je velké číslo. Dělej si co chceš, ja si také budu dělat co chci a zakladatelky diskuzí (=od slova diskutovat) si hold přečtou názory a rozhodnou se samy za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cavi
9.1.13 22:28

Mirenu mám 5.rok, jediné co mě trápí, že zhoršuje akné (a to je mi hodně přes 30), jinak až na bolest první 2 měsíce super: menstruace téměř žádná, nepřibírám, libido stejné.

• Citovat
  • Upravit
7376
9.1.13 22:31
@cavi píše:
Mirenu mám 5.rok, jediné co mě trápí, že zhoršuje akné (a to je mi hodně přes 30), jinak až na bolest první 2 měsíce super: menstruace téměř žádná, nepřibírám, libido stejné.

Mi jen nejde do hlavy, čím to. Doporučuje se kojicim ženám, žádné hormony by uvolňovat neměla. Pouze lokálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirena
12.1.13 21:21

Mirena

Dala jsem si Mirenu skoro před pěti lety i s kamarádkou. Problémy s menstruací máme obě celých pět let, z toho první rok byly nejhorší, nepravidelná a různě silná menstruace, první rok jsem „špinila“ snad skoro celý. No katastrofa, už do toho znovu nejdu. Doktor neustále tvrdil, že je to stresem apod. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sutracka2
14.2.13 13:03

ahoj.jsem po sterilizaci už 2 roky. nechala jsem si jí provést v německu za 50 eu kde jsem se domluvila s gynekologem v německu aby mi to napsal jako ze zdravotních důvodů které jsem samozřejmě neměla.15 min. zákrok a 3 hod.na lůžku a pak jsem šla bez bolestně domů. musim upozornit že od té doby se mi vytratila chut na sex což je jediná nevýhoda k mému věku protože před tím bylo moje libido k sexu velmi silné. takže si to pořádně rozmyslete

• Citovat
  • Upravit
59358
14.2.13 13:14
@sutracka2 píše:
ahoj.jsem po sterilizaci už 2 roky. nechala jsem si jí provést v německu za 50 eu kde jsem se domluvila s gynekologem v německu aby mi to napsal jako ze zdravotních důvodů které jsem samozřejmě neměla.15 min. zákrok a 3 hod.na lůžku a pak jsem šla bez bolestně domů. musim upozornit že od té doby se mi vytratila chut na sex což je jediná nevýhoda k mému věku protože před tím bylo moje libido k sexu velmi silné. takže si to pořádně rozmyslete

to by nemělo být ale sterilizací, hormonálně je vše ok, já mam libido stále stejné. jo kdyby odstranili vaječníky tak jo ale takhle jen zneprůchodnili vejcovody, možná bych si nechala zjistit hladinu hormonů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
14.2.13 13:16

Já taky nemám problém a to mi ji dělali při porodu před 3 týdny. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí