Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ennny přesně tak
Všichni ví nejvíc, dokonce i než sám ten člověk
Já šla první spontánně a druhý akutním císařem, takže by se to stejně nestihlo, ale vím že je moznost i sepsat papír, kdyby náhodou
Což není špatný
Porad lepší, než do sebe cpát takový sra#ky jako jsou hormony ![]()
Moc děkuji za odpovědi i názory. Určitě nevím co bude třeba za 10 let ale vím že 2 deti jsou pro me hranice abych pak neskončila v blázinci
takže to podvazani je pro me přijatelnější než antikoncepce či tělísko.
za 10 let mam vidinu dovolenych ne dalších plenek ![]()
@Ennny píše:
@pe-terka no protože ona si to jen tak vymyslela u večerní kávy tak to tu napsala:roll:
jsi zjevně samonasírací typ
Přestan tou hlavou mydlit o zed a strč ji pod ledovou vodu, snad ti to pomůže ![]()
Při druhé sekci jsem sterilizaci podstoupila, jsem už ale starší maminka, je mi přes čtyřicet. Se svými životními zkušenostmi si dovolím poradit toto: ve věku 24 let sterilizaci nepodstupovat, život si s námi někdy hraje, v tomto věku je brzy na taková rozhodnutí…
@Anonymní píše:
Při druhé sekci jsem sterilizaci podstoupila, jsem už ale starší maminka, je mi přes čtyřicet. Se svými životními zkušenostmi si dovolím poradit toto: ve věku 24 let sterilizaci nepodstupovat, život si s námi někdy hraje, v tomto věku je brzy na taková rozhodnutí…
A co je podle vás spravne rozhodnuti, když další deti neplánuji a nechci si s partnerem dávat pozor a brát antikoncepci? ![]()
@Anonymní píše:
A co je podle vás spravne rozhodnuti, když další deti neplánuji a nechci si s partnerem dávat pozor a brát antikoncepci?
Neprotáčej oči. Je mi čtyřicet let a můžu ti říct, že co bylo ve 24letech, to se do dnešního dne třikrát změnilo. Opravdu hodně dobře to uvaž, protože to je nevratný krok a znám pár žen, co po třicítce zničeho nic tak zatoužily po dalším dítěti, že kvůli tomu vyměnily i partnera. Existují nehormonální tělíska nebo i hormonální s tak malým množstvím hormonů, že je mohou i ženy, které klasickou HA nesmí.
@Anonymní píše:
A co je podle vás spravne rozhodnuti, když další deti neplánuji a nechci si s partnerem dávat pozor a brát antikoncepci?
Je to marný je to marný, prostě tady budou všichni líp vědět co chceš než ty sama
už sem si zvykla, pak napíšeš že jsi otěhotněla a neuzivis další dítě a zase se tu na tebe slitnou jak ses měla chránit.
naštěstí je tohle svobodná volba a kdybych tu možnost měla šla bych do toho jako ty ![]()
@Ennny píše:
Je to marný je to marný, prostě tady budou všichni líp vědět co chceš než ty samauž sem si zvykla, pak napíšeš že jsi otěhotněla a neuzivis další dítě a zase se tu na tebe slitnou jak ses měla chránit.
naštěstí je tohle svobodná volba a kdybych tu možnost měla šla bych do toho jako ty
Jo jsem tady na to už zvykla. Tisíc lidi, tisíc příběhů. Moc díky je to pravda
vzdy se tady probírá úplně něco jiného než na co se vlastně ptáš. Každému už to pak muže byt jedno. Stejne budu litovat max ja a to už bude muj boj. ![]()
@Anonymní píše:Řekněme, že například s tímto partnerem Vám to nemusí vyjít… i když teď si tuhle možnost vůbec nepripouštíte. Jste ještě mlaďounká, jednou byste mohla litovat. Ovšem přeji Vám, abyste nemusela
@Janli píše:
Neprotáčej oči. Je mi čtyřicet let a můžu ti říct, že co bylo ve 24letech, to se do dnešního dne třikrát změnilo. Opravdu hodně dobře to uvaž, protože to je nevratný krok a znám pár žen, co po třicítce zničeho nic tak zatoužily po dalším dítěti, že kvůli tomu vyměnily i partnera. Existují nehormonální tělíska nebo i hormonální s tak malým množstvím hormonů, že je mohou i ženy, které klasickou HA nesmí.
Já to beru ale není to to na co jsem se vlastně ptala..Nechci žádné tělíska. Je to cizí predmet v tele a spousta žen ho nesnese nebo tělo samo vypudi. Zase takový výběr není takže proto se rozhoduji takto. Prosím a snažte se všechny pochopit lidi, že to je moje věc. Díky
@Anonymní píše:
Já to beru ale není to to na co jsem se vlastně ptala..Nechci žádné tělíska. Je to cizí predmet v tele a spousta žen ho nesnese nebo tělo samo vypudi. Zase takový výběr není takže proto se rozhoduji takto. Prosím a snažte se všechny pochopit lidi, že to je moje věc. Díky
V klidu myslím že nás bude málo co te chápe, protože v dnešní době je prostě model jsi mladá matka tak jsi evidentně úplně blbá a nesvéprávna ![]()
@Ennny píše:
V klidu myslím že nás bude málo co te chápe, protože v dnešní době je prostě model jsi mladá matka tak jsi evidentně úplně blbá a nesvéprávna
Ale to vůbec ne, proč to tak hrotíš? Jen ve svým věku víme, že život si umí s člověkem celkem pohrát a že po třicítce se znova probouzí touha po dětech. To je tak špatný před tím zakladatelku varovat? Tohle jí v nemocnici opravdu neřeknou…
Myslíte že to nepromyslim? Že nezvažuji různé možnosti? Vím, že to je dulezite rozhodnuti. Já se ptala, dostala jsem odpověď. Tot asi vše ![]()
@Anonymní píše:
Myslíte že to nepromyslim? Že nezvažuji různé možnosti? Vím, že to je dulezite rozhodnuti. Já se ptala, dostala jsem odpověď. Tot asi vše
Já mám pocit z těch komentářu jako by jsme se jeden den probudily a řekly si" a venku neprší tam já se nechám sterilizovat"kdyby pršelo tak do toho nejdu, ale než si ve 30 vyčítat že musím na potrat protože další dítě neuzivim, tak to bych radši využila možnosti jako máš ty.