Stížnost na chování v bance

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69117
24.6.13 10:45

Popravdě v bance, kde by mě nechali čekat 45 minut, by mě viděli naposledy.
I když teda ještě více popravdě, v bance, kam bych musela osobně jít kvůli něčemu jinému než zřízení či zrušení účtu (a i to první už jsem absolvovala bez návštěvy pobočky) by si mě taky moc dlouho neudrželi :mrgreen:
No, každopádně k dotazu, ouřednice se sice zachovala ne zrovna vhodně, ale mně teda banky provedly mnohem horší věci, kvůli kterým jsem se rozčilovala (a odešla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
24.6.13 10:46

@PetaP do první jsem napsala jen, že se paní chovala nevhodně a že jsem se s tím po deseti letech účtu u nich setkala poporvé a paní mi napsala, že jsem nedodržela diskrétní zónu a jinak je vše v pořádku, do druhého jsem napsala, jak situace proběhla, více zkráceně a formálně to, co tady. čekám, paní odejde, je nepříjemná a arogantní, nepozdraví.

• Citovat
  • Upravit
5185
24.6.13 10:47

Ja bych stížnost nepodavala. Ale taky by mě takové chvani slušně řečeno naštvalo. Nesnáším arogantni chování v oblasti služeb. Pokud to dotyčnou dámu nebaví pracovat s lidmi a neumí být k zákazníkům či klientům milá, tak ať to nedělá. Měnit banku je složitější na papírování atd. Využívala bych jinou pobočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
24.6.13 10:48

@ugluk byla jsem nahlásit změnu trvalého bydliště - moc často do banky nejdu, ale poplatky z podnikatelskýho účtu platím opravdu slušný, plus tam máme účty dva (já i manžel přes deset let) a nově pěkně mastnou hypo, o změně uvažuju celkem na vážno. Díky za názor, cítím to hodně podobně, banek je jak šlupek, proč být někde, kde tě neumí slušně pozdravit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
novo123
24.6.13 10:50

@berusa.m jo, to je moje druhá možnost, ale další pobočka je v Brně, když už pojedu do Brna, dám hlídat děcka, přesunu klienty atd. tak už můžu rovnou vybrat jinou banku, zvažuju obojí - jinou pobočku nebo banku, uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
5199
24.6.13 10:55

Já jsem na spořku taky naštvaná a odcházím od nich. Jsem u nich 15 let a teď mi chtějí napařit nějakej účet, kde bych platila za vedení přes 200Kč měsíčně, ale když bych přivedla nivýho klienta, tak bych platila jen 65Kč a ten nový klient taky. Co to jako má být? Nový klient by platil 65Kč a já, pokud nikoho nepřivedu bych „za věrnost“ platila přes 200Kč?
Už jsem si založila zadara účet u Mbank. Spořka mě zklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
24.6.13 10:58

@Pinkie jo, vidím to stejně, vedení účtu pálka jako blázen a pak ještě tohle! Nedávno jsem přemýšlela, když jsem viděla ten výpis, za co jako ty prachy platím, ale měla jsme je za kvalitní banku, tak jsem to neřešila, po tomhle teda nevím nevím :lol:

• Citovat
  • Upravit
69117
24.6.13 11:03

@novo123 hele já tě chápu. Sice bych kvůli tomu asi nezakládala internetovou diskuzi :lol:, ale pokaždé trpím i na poště, kam musím a nemám alternativu, když už na mě ouřednice hází pohled vraha v okamžiku, kdy s úsměvem a pozdravem přistupuju k přepážce. Ale tam je to státní podnik a jsou tam trochu jinak placený než v bance, že jo.

Bohužel jsem se nějak přichomýtla ke Spořitelně (účet tam nemám, ale musela jsem něco vyřizovat kvůli SVJ) a v devátým měsíci čakala na přetopený pobočce dvě hodiny. Přede mnou dva lidi. Prý jsem se měla objednat. Příště jsem se objednat chtěla, ale na mou záležitost to prý nešlo. Potřetí by mě i objednali, ale termín dali za dva měsíce! Tak jsem napsala stížnost, řešil to jejich ombudsman a dostalo se osobní omluvy a vedoucí pobočky si mě tam pozvala o svou polední pauzu, protože mi prostě nebyla schopná zaručit, že s dvouměsíčním dítětem tam nebudu tvrdnout přes hodinu. Každopádně ač to zní nakonec vítězně, tak postup řešení, kdy si stěžujete na konkrétní pobočku a oni stížnost řeší tím, že ji pořepošlou její vedoucí, ať si to vyřeší, mě v dnešní době taky děsí. Pak totálně zabordelili osobní údaje, k účtu nechali přístup někomu, kdo ho tam na výslovné upozornění mít neměl, a já fakt už jenom mlátila hlavou do zdi, kde to žijeme, že nad tímhle lidi krčí ramenama, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.6.13 11:06

Na stížnost bych se vyprdla, zrušila bych účet a šla k jiné bance, kde se neplatí poplatky. To bude pro ně větší trest, než stížnost ;) Ta pracovnice taky mohla něco kváknout, než odešla pryč, je to o lidech.

Jinak s tím čekáním…na velkých pobočkách v centru Prahy jsem kolikrát čekala i více než hodinu a to tam měli ten systém na čísla a všechny přepážky jely docela rychle, ale bylo tam hrozně moc lidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.6.13 11:09
@ugluk píše:
@novo123 hele já tě chápu. Sice bych kvůli tomu asi nezakládala internetovou diskuzi :lol:, ale pokaždé trpím i na poště, kam musím a nemám alternativu, když už na mě ouřednice hází pohled vraha v okamžiku, kdy s úsměvem a pozdravem přistupuju k přepážce. Ale tam je to státní podnik a jsou tam trochu jinak placený než v bance, že jo.

No, tak pošta občas vytočí snad každého, to teda zlatá ČS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
24.6.13 11:09

@novo123 u Spořky už jsme to vzdali dávno, utekli jsme od nich s účty i s hypotékou k mBank a jsme naprosto spokojení. :palec:

Spořka je šíleně nenažraná na nejrůznější poplatky, v mBank neplatíme vůbec nic - ani za vedení účtu, ani za příchozí a odchozí platby, ani za vedení karty, ani za hypotéku. Když kartu používáme na placení a máme útratu tuším přes 3 tis., máme 3 výběry z jakéholiv bankomatu zdarma, to nám úplně stačí.
Když jsme přesunovali hypotéku, dostali jsme úrok o víc než celé jedno procento nižší - a to už je pořádně znát.

Chování úřednice na pobočce a dlouhé čekání je další důvod, proč se na Spořku vykašlat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
24.6.13 11:12
@Titty píše:
@novo123 u Spořky už jsme to vzdali dávno, utekli jsme od nich s účty i s hypotékou k mBank a jsme naprosto spokojení. :palec:

Spořka je šíleně nenažraná na nejrůznější poplatky, v mBank neplatíme vůbec nic - ani za vedení účtu, ani za příchozí a odchozí platby, ani za vedení karty, ani za hypotéku. Když kartu používáme na placení a máme útratu tuším přes 3 tis., máme 3 výběry z jakéholiv bankomatu zdarma, to nám úplně stačí.
Když jsme přesunovali hypotéku, dostali jsme úrok o víc než celé jedno procento nižší - a to už je pořádně znát.

Chování úřednice na pobočce a dlouhé čekání je další důvod, proč se na Spořku vykašlat. ;)

Naprostý souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
24.6.13 11:12

Já bych si asi taky stěžovala, tady lidi akorát mlčí a stěžujou si na internetu nebo bokem, ať už jde o služby nebo o zdravotnictví, pak se nic nezmění. Důležitý je, že to tam řeší a že z toho bude nějaký výsledek a podle toho bych se rozhodla, jestli u té banky setrvám nebo ne.

Jestli jsem to pochopila, tak šlo o takový to klasický okýnko u přepážky v bance, nebo místo u stolečku, jak to někde mají. Tam je podle mě diskrétní zóna proto, aby jsi se necpala za záda klientovi před tebou a neviděla a neslyšela citlivé údaje.
Jestliže klientka před tebou odešla, tak nevidím žádný důvod čekat na vyzvání, to skoro nikde nedělají, prostě nastoupím před okýkno a pokud se to úřednici nehodí, tak ať mi slušně a s úsměvem sdělí, že mám ještě chvilku počkat o dva metry vedle a taky proč…

Jo a banku bych možná změnila taky, ale záleží jaké máš možnosti, ale pokud bych se častěji měla setkávat s nějakou nepříjemnou můrou, tak radši pryč.

• Citovat
  • Upravit
novo123
24.6.13 11:16

@ugluk ach jo, mám z tvýho příspěvku depku, taky nechápu, proč stížnost posílají na pobočku, tam se určitě nehraje na já na bráchu brácha na mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
novo123
24.6.13 11:17

@Titty jsem naivní koza a netušila jsem, že je to až tak zlý, další důvod změnit banku - píšu si mbank :-) díky M

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel