Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
No tak já dodržuji diskrétní zonu klientů, abych jako neviděla jejich osobní údaje atd.. kdybych tam byla už sama, nenapadlo by mě čekat, šla bych také rovnou, kdyby se to paní v bance nelíbilo, s úsměvem bych se omluvila, že jsem to nevěděla a pak začla řešit další věci… nepíšeš, co jiného ti udělala, než to, že ti řekla, že máš počkat ![]()
@novo123 píše:
Jo, zapomněla jsem říct, že jsem čekala 45 minut!
no tak to bych nečekala, jako čekala jsi 45 min než přijde? říkala si že spěcháš
kdybych tam byla takovou dobu, zeptala bych se někoho jiného, kde ta paní je, kdy přijde, že spěchám atd..
@PetaP když máš placený hlídání, čekáš 45 minut a konečně jsi na řadě, paní odkráčí a pak je ještě arogantní a povýšená, tak mě to teda vadí ![]()
@novo123 jenže to nikoho nezajímá, že máš placený hlídání
třeba šla na záchod, co já vím
nechci se jí zastávat, nebyla jsem tam, ale vůbec bych to neřešila ![]()
@PetaP ne, přede mnou čekalo asi pět lidí, paní na přepážce vesele místo, aby pohla nabízela každýmu milion pojištění, půjček a tak (bylo to slyšet až do místnost, kde se čeká - takže diskrétní to tam teda je
), dostala jsem se po 45 minutách an řadu a ona odešla, asi na pět minut, to bych celkem vydejchala, ale místo pozdravu po mě vyjela a hlavně ten tón, to se nedá zprostředkovat
@Timinka píše:
Asi mas dost casu zaobyrat se blbostma.
Pročpak blbost? Chování jak za socíka. Když si všechno necháme líbit, budou se k nám naše instituce takhle chovat i nadále.
@novo123 jenže oni musí nabízet všechny různý pojištění i půjčky, maj to prostě v popisu práce a jsou za to hodnocení
jako jo, taky by mě naštvalo jak se mnou mluví, ale stížnost bych nepodávala
@PetaP ok, máš jiný názor, díky za něj, já prostě nevidím důvod, aby si na mě někdo léčil komplexy a mluvil se mnou jízlivě a arogantně ![]()
@novo123 píše:
@PetaP ok, máš jiný názor, díky za něj, já prostě nevidím důvod, aby si na mě někdo léčil komplexy a mluvil se mnou jízlivě a arogantně
ale vždyť jo, ale neřekla si co ti udělala jinýho, než že ti řekla, že si měla počkat na vyzvání, cos do tý druhý stížnosti napsala?
Ahoj holky,
asi vedu boj s větrnými mlýny, ale stejně by mě zajímal Váš názor. Minulý týden jsem měla nepříjemný incident v bance. Situace se odehrála tak, že jsem po odchodu předchozí klientky přistoupila k přepážce, přičemž paní na přepážce mě viděla, jak přicházím a otočila se a odešla od přepážky. Tato samotná okolnost mě ještě nevytočila. Každopádně jsem ale zůstala stát u přepážky a čekala, až přijde. Místo toho mě velmi arogantním způsobem upozornila, že mám přistupovat k přepážce na vyzvání (jaké vyzvání měla na mysli, mi není jasné, neboť daná pobočka neužívá vyvolávacího systému a za celou dobu čekání jsem si žádného vyzvání předchozích klientů nepovšimla). Spěchala jsem, tak jsem situaci s paní nijak neřešila a věcně jsem vyřídila své záležitosti. Závěrem jsem vyjádřila svoji nespokojenost a sdělila paní, že mám v plánu na její chování upozornit písemnou formou, ta reagovala arogantním úšklebkem. Na stížnost mi napsala paní, že se z mé strany jednalo o narušení diskrétní zony a hotovo. Tak jsem uvedla veškeré skutečnosti (v původní stížnosti jsem jen napsala, že se paní chovala nevhodně) a čekám, co bude. Nejspíš nic, takže asi změním banku. Myslíte si, že jsem narušila diskrétní zónu? Já jsem si myslela, že je to zóna pro klienty nebo pro paní. Co si o tom myslíte? Řeším to hlavně proto, že jsme se sem přestěhovali a na pobočce pracují tři ženský, pravděpodobnost, že s ní budu řešit další věci je obrovská. Díky za Váš názor.