Stížnost na psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
29.1.13 15:03
@krokodylek píše:
Myslím, že dostaneš zatím jen napomenutí. Každopádně by sis měla psa lépe zabezpečit a uvědomit si, že jsou lidé, kteří se psů bojí nebo je nemají rádi. I když ty víš, že je to hodný pes, oni ne a z toho musíš vycházet. Jsi povinna se postarat o to, aby ti neutekla, když hárá ani nikdy jindy. Sníh a nízký plot nikoho nezajímá :nevim: a tvůj pes na cizím pozemku nemá co dělat (nevím, zda pole nebylo těch sousedů :?: )
Ps jsem pejskařka a psy miluju, ale volně pobíhající psy útěkáři mi taky vadí, a zláště se mi otvírá kudla v kapse při hlášce-ona je hodná:cert: Takových pár hodných už po nás vystartovalo…
:potlesk: :palec: Přesně tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.2.13 21:53

U nás ve vesnici třeba sousedovi utíká malej podvraťáckej vořech ob den, no a jednou to dopadlo tak, že vlezl někomu (zase)na pozemek nedal se vyhnat, vyjížděl po majiteli a dětech až špatně dopadl :/

stěžovali jsme si několikrát co se děje a že třeba i chodí okusovat omítku na podezdívce plotu (sranda že?) a nic se nestalo…je mi ho docela líto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 13:22

Ahojky… Mám podobný problém náš pes sice neutíká, ale lidi si u nás stěžují, že na ně štěká a s tím já nic bohužel neudělám… Na obec pořád sepisují petice, čas od času nám dají před plot televizi, nebo nám v noci na zahradu chodí házet petardy… Lidi jsou prostě zlý… Na obci Vám maximálně můžou dát pokutu, že pes není na vodítku… A ta by neměla být tak vysoká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
13.3.13 14:40
@MoncaSnizkova píše:
Ahojky… Mám podobný problém náš pes sice neutíká, ale lidi si u nás stěžují, že na ně štěká a s tím já nic bohužel neudělám… Na obec pořád sepisují petice, čas od času nám dají před plot televizi, nebo nám v noci na zahradu chodí házet petardy… Lidi jsou prostě zlý… Na obci Vám maximálně můžou dát pokutu, že pes není na vodítku… A ta by neměla být tak vysoká…

Tak to si mě docela vyděsila mi máme dost uštěkaného psa a i když nám bylo řečeno že už od mala je víc hlasitej tak jsem si ho vzala bo už od mala je to nádherný miláček…ale jestli si na něj někdo stěžoval tak to nevím a doufám že ne…ale lituji tě že jsou u vás až takové extrémy to u nás (musím zaklepat) naštěstí nejsou a hafík je naštěstí zavřenej přes noc, ale je mi jasné že to některým sousedům vadí, ale on sice štěká jen na okolo prochazející tak jak ostatní psi ale boužel hlasitějí a dělší dobu že i když už člověk nejde okolo našeho plotů tak ještě štěká…ale boužel pusu mu zalepit to prostě nejde..ale jsou tady i takoví kteří říkali at ho nechám štěkat že od čeho by to byl pes že když je to pes tak má štěkat :dance: snad se to u vás vyřeší co nejlíp to půjde, ale měli by si zvyknout :roll:, protože zabranit psovi utíkat to jde, ale aby přestal štěkat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20.3.13 13:56

Máme ho už dva roky a pořád si nezvykli… Nevím co s tím, prostě jsem je začala ignorovat… Přitom on fakt jenom štěká kdokoli k nám přijde tak se s každým mazlí je fakt zlatý… Aspoň kdyby si stěžovali sousedi jenže máme z každý strany a ty si našeho psa hýčkají :-)… Stěžují si jen, který bydlí úplně na jiný straně naší vesnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.13 16:28

Ahoj my máme taky problem se sousedkou…Mame trochu víc uštěkaného psa a jelikož jsme si ho pořidili na podzim a veterinář říkal, že by měl byt doma přes zimu jako štěně pak jakmile trochu vyrostl jsme si pořidili na něj kotec a chtěli jsme aby si pes na něj zvykal tak jsme ho tam pak zavirali at si zvyka akorat jak jsme zkouseli at si zvykne i přes noc tak jak knučel a štěkal si začla sousedka stěžovat že nemuže v noci spat at si s ním udělame pořádek…Proto jsme ho tam pak přes noc nezavirali aby nebyly problemy… Pořád s tím aby si zvykl na svuj kotec bohujeme ted ho tam zavirame pres den, ale po každe co ho tam zavřem chvilku štěka a pak se uklidni a je ticho… Ale sousedka opět jedno odpoledne si stěžovala, že náš pes pořád štěka at s tím něco děláme, že jeji maly syn se neumi kvuli toho soustředit na učeni a ona že je z toho na nervy že si pujde stěžovat na obecní uřad… Takže náš pes nemá šanci si na ten kotec zvyknout jelikož nema kdy kvuli stížnostem sousedky a kotec asi nevyužijem…Jinak je hodny a utulny nikomu by neubližil akorat si rád zaštěka…Nevim co ji na to mužou řict na obecním uřadě a co z toho mužeme mit jen doufám, že psa kvuli toho nebudeme muset dat pryč…Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.4.13 17:30
@Mišule92 píše:
Ahoj my máme taky problem se sousedkou…Mame trochu víc uštěkaného psa a jelikož jsme si ho pořidili na podzim a veterinář říkal, že by měl byt doma přes zimu jako štěně pak jakmile trochu vyrostl jsme si pořidili na něj kotec a chtěli jsme aby si pes na něj zvykal tak jsme ho tam pak zavirali at si zvyka akorat jak jsme zkouseli at si zvykne i přes noc tak jak knučel a štěkal si začla sousedka stěžovat že nemuže v noci spat at si s ním udělame pořádek…Proto jsme ho tam pak přes noc nezavirali aby nebyly problemy… Pořád s tím aby si zvykl na svuj kotec bohujeme ted ho tam zavirame pres den, ale po každe co ho tam zavřem chvilku štěka a pak se uklidni a je ticho… Ale sousedka opět jedno odpoledne si stěžovala, že náš pes pořád štěka at s tím něco děláme, že jeji maly syn se neumi kvuli toho soustředit na učeni a ona že je z toho na nervy že si pujde stěžovat na obecní uřad… Takže náš pes nemá šanci si na ten kotec zvyknout jelikož nema kdy kvuli stížnostem sousedky a kotec asi nevyužijem…Jinak je hodny a utulny nikomu by neubližil akorat si rád zaštěka…Nevim co ji na to mužou řict na obecním uřadě a co z toho mužeme mit jen doufám, že psa kvuli toho nebudeme muset dat pryč…Děkuji za reakce

nezlob se Misule, ale stekat mi za okny neustale pes, at si zvyka na kotec nebo ne, tak by mne sralo teda taky a fest. Zvlast, jestli je zenska doma na MD nebo doma vubec. Ono je neco jineho, kdyz odejdes do prace, to at se psi na ostatni zahradach treba zblazni, ale my mame debilni sousedy, kteri si poridi lovecke plemeno, ktere zavrou na vybeh 300 m - protoze tomu placku se neda rikat ani zahradka a ten chudak bez pohybu tu cele odpoledne - slysi-li jakykoliv zvuk z ostatnich zahrad, hlavne detske hlasky, tak vyje, protoze jeho rodina odejde v 7 rano a vrati se v 7 vecer a misto, aby ho vzali na pole, tak drepi vevnitr v baraku :zed:

Muzu ti rict, ze sousedi byli z nej na prasky a volali MP, protoze kdyz ti vyje neco 2 hodiny, pokud se musis ucit na zkousky nebo si po nocni tak je to na presdrzku a to doslova a sousedce se vubec nedivim, ze si stezuje… ¨
vzala bych pozitivne, ze si stezuje vam a ne rovnou na obecnim urade nebo mestske policii :think:

• Citovat
  • Upravit
5
29.4.13 19:18

Tak on je jinak pořád puštěny tak je klidny jenom jak jde nekdo kolem našeho domu tak na něj štěka akorat jsme chtěli aby si aspon trochu zvykl na ten kotec, ale asi to nepujde…a neboj cely den tam neni zavreny a nesteka ji pod okny…Ale jako taky máme souseda a štěka jeho pes pořád a nic jsme neřikali a to taky kolik krat mam po nočni ale beru to jak to je nemam za potřebi se jeste hadat se sousedama kvuli takovem vecem…Chápu každy je jiny…Já to jen neumim pochopit, že ostatní psi na dědině mužou štěkat jak si zachcou a na našeho jsou stižnosti od te sousedky jak se vic ozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
29.4.13 19:32
@Mišule92 píše:
Tak on je jinak pořád puštěny tak je klidny jenom jak jde nekdo kolem našeho domu tak na něj štěka akorat jsme chtěli aby si aspon trochu zvykl na ten kotec, ale asi to nepujde…a neboj cely den tam neni zavreny a nesteka ji pod okny…Ale jako taky máme souseda a štěka jeho pes pořád a nic jsme neřikali a to taky kolik krat mam po nočni ale beru to jak to je nemam za potřebi se jeste hadat se sousedama kvuli takovem vecem…Chápu každy je jiny…Já to jen neumim pochopit, že ostatní psi na dědině mužou štěkat jak si zachcou a na našeho jsou stižnosti od te sousedky jak se vic ozve…

Pokud pes štěká ve dne a ne v noci, tak ať si postěžuje třeba u prezidenta! Poslala bych ji někam a vůbec to neřešila! Noční klid neruší tak co… Je to pes, tak je jasný, že štěká… :roll: :roll: :roll: Vůbec bych to neřešila… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.13 19:35

@Mišule92 Ahoj, já řeším přestupky, na tohle si stěžuje hodně lidí, ale o přestupek se nejedná. Štěkání je přirozený projev psa a s tím prostě nejde nic dělat. Na OÚ to sice může ohlásit jako stížnost, oni si Tě předvolají, popovídají, ale to je tak všechno. Nikdo Tě nemůže donutit, aby ses psa zbavila a zákon žádný neporušuješ. Sousedi Tě ale můžou tak moc prudit, že se sama rozhodneš dát pejska pryč, pro blaho sousedských vztahů. I to jsem zažila.

• Citovat
  • Upravit
5
29.4.13 19:52

Tak jak si ze začatku stěžovala večer jak štěkal tak jsme ho tam pak už nedavali to je v noci klid…akorat ted tam byl necelou hodinu zavreny tak se chvilku ozyval a jak jsme ho šli pak pustit tak už cekala a začla nadavat, že pořád štěka a to bylo odpoledne a nikomu si myslim to nemusi vadit kdyz pes chvilku štěka a pokud chceme aby si na ten kotec zvykal tak se pro to musi něco udělat…Jinak si ten pes na to nezvykne…Na tom myslim neni nic špatneho že chceme aby si zvykl aspon přes den na ten kotec…Jinak fakt jak je puštěny je klidny jak už jsem psala jen jak jde někdo kolem naseho domu tak jako každy jiny pes se ozve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
29.4.13 19:59
@Mišule92 píše:
Tak jak si ze začatku stěžovala večer jak štěkal tak jsme ho tam pak už nedavali to je v noci klid…akorat ted tam byl necelou hodinu zavreny tak se chvilku ozyval a jak jsme ho šli pak pustit tak už cekala a začla nadavat, že pořád štěka a to bylo odpoledne a nikomu si myslim to nemusi vadit kdyz pes chvilku štěka a pokud chceme aby si na ten kotec zvykal tak se pro to musi něco udělat…Jinak si ten pes na to nezvykne…Na tom myslim neni nic špatneho že chceme aby si zvykl aspon přes den na ten kotec…Jinak fakt jak je puštěny je klidny jak už jsem psala jen jak jde někdo kolem naseho domu tak jako každy jiny pes se ozve…

Pošli ji natvrdo do (!). Ať si stěžuje… Stejně nezmůže nic… Každej pes štěká :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.13 20:08

No my jsme ji na to řekli svoje… :D akorat pořad vyhrožuje že si bude stěžovat na obecním uřadu atd a že to bude řešit pokud se to nezmění…A zas nechceme mít kvuli toho nějake problemy viš jak to je :(… tak jsem tady zkusila napsat ať kdyby něco vím vic…ale co s tim chcete dělat…zakaž psovi štěkat…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
29.4.13 20:26
@Mišule92 píše:
No my jsme ji na to řekli svoje… :D akorat pořad vyhrožuje že si bude stěžovat na obecním uřadu atd a že to bude řešit pokud se to nezmění…A zas nechceme mít kvuli toho nějake problemy viš jak to je :(… tak jsem tady zkusila napsat ať kdyby něco vím vic…ale co s tim chcete dělat…zakaž psovi štěkat…:D

Zakázat štěkat? :-D hm tak to zkusím taky :-D Pes je přece tak inteligentní, že to pochopí… že :-D :mrgreen: :lol: :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.13 20:46

Te sousedce to prostě nevysvětlíš…Přitom ma taky dva psi a neřekla bych že jsou buh vi jak vycvičeni…taky jsme měli jednu dobu problemy s tim jedním jejich psem nam hryzal desky od plotu a chodil k nam na navštěvu…mysliš že jsme to nějak řešili??? Otec to nechal tak, protože nechtěl dělat problemy a hadat se… A myslim, že to byl větší duvod ke stížnosti :roll:..No to je jedno hlavně, že vim, že z toho nemuže byt buh vi co kdyby si fakt stěžovala… :) se mi aspon ulevilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný