Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás se to řešilo peticí, jak žáků tak rodičů a učitel byl vyměněn. Před tím se to párkrát řešilo na rodičáku, ten problém byl dlouhodobý.
@g.sandova píše:
a fakt je tohle nutný? Sranda je, že tuhle chybu udělala jednou učitelka syna, která se mnou jako rodičem měla problém. Když jsem ji na chybu upozornila, víš, co mi řekla? Že čeština je tak rozmanitá, variabilní a rychle se přizpůsobuje, že je to úplně jedno, jak to napíšeš
Tak to je taky něco
. Netvrdím, že všechny mé zkušenosti s kantory jsou jen dobré, ale příliš nevěřím, že by učitel v devítce dával děckám příklady typu 3+2 a nevzbudilo to nevoli mezi rodiči napříč třídami tak, aby se to neřešilo.
@ontarova.stara píše:
Tak to je taky něco. Netvrdím, že všechny mé zkušenosti s kantory jsou jen dobré, ale příliš nevěřím, že by učitel v devítce dával děckám příklady typu 3+2 a nevzbudilo to nevoli mezi rodiči napříč třídami tak, aby se to neřešilo.
já tomu už věřím… bohužel.
@ontarova.stara píše:
Tak to je taky něco. Netvrdím, že všechny mé zkušenosti s kantory jsou jen dobré, ale příliš nevěřím, že by učitel v devítce dával děckám příklady typu 3+2 a nevzbudilo to nevoli mezi rodiči napříč třídami tak, aby se to neřešilo.
Vždyť to řešej ![]()
Pokud jste už mlvili s učitelem, tak sepsat petici rodičů, co nejvíc podpisů a předložit řediteli školy a snažit se domluvit na jiné přípravě na zkoušky.
@Šarlota4 jednou nějaké děti přesně toto udělali a skončilo to tak, že z toho nakonec problém měli oni. Pořizování všech záznamů je na škole přísně zakázáno.
@ontarova.stara a jste si vy jistá, že dokážete posoudit mě podle jednoho slova? Navíc se nejedná pouze o můj názor.
@FlorenceF Jenkins píše:
Vždyť to řešej
Píše „co já vím“, to mi nepřipadá jako nějaké řešení nekompetentnosti učitele napříč třídami. My třeba máme svoji skupinu rodičů na WA a domlouváme se předem, co vnímáme jako problém a co je třeba řešit a probrat s třídním a případně i s ředitelem.
Nikdo jí tu nevymlouvá oficiální řešení situace, naopak má podporu.
@ZustanSeMnou vzhledem k tomu, že takový problém mají všechny třídy, tak si nemyslím, že by to byla reakce, ale nebyla jsem tam u těch hodin. Konkrétně dětem vadí to, že je nazývá blbymi, zesmesnuje je a tvrdí, že ani tu základnu nedodela ani jeden z nich.
@Terez P. píše:
@ontarova.stara a jste si vy jistá, že dokážete posoudit mě podle jednoho slova? Navíc se nejedná pouze o můj názor.
A proč to tedy neřešíte oficiální cestou, třeba přes školní inspekci?
@Terez P. píše:
@Šarlota4 jednou nějaké děti přesně toto udělali a skončilo to tak, že z toho nakonec problém měli oni. Pořizování všech záznamů je na škole přísně zakázáno.
Dobry, ale nebudeme se tvarit, ze se to nedeje. A ja to ani neobhajuju. Spis jsem to psala jako moznost ke zvazeni.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.