Stížnost sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
spuntka
15.12.10 07:55

Tak nevím jestli se dá odnaučit věnováním, já se psem trávím všechen volný čas, když mám být déle v práci přijedu si pro něj a vezmu si ho odpoledne do práce. Ale neštěkal zhruba tři měsíce a teď zase začal.:( tak nevím už co mám dělat, ráno s ním chodím na hodinu ven, potom tam má hračky, odpoledne s ním chodím na delší cca dvou hodinovou procházku a večer s ním jdu ještě dvakrát, o víkendu jsme doma minimálně, ale bohužel do práce chodit musím:( ale už jsem zkoušela i to odcházení, a v celku mu to šlo, ale zase se k tomu štěkání vrátil:( a už jsem bezradná, vím je to pro sousedy katastrofa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.16 17:53

Sousede a socialka

Ahoj potrebuji poradit. Bydlime s manzelem a dvema detmi v bytovce uz rok a az ted mam problem se sousedkou co bydli pod nami. Dnes jsem ji potkala a ona si zaca stezovat ze pry nezavirame hlavni vchod a lezou k nam fetaci :nevim: ze syn pry dupe tak moc ze se jim dela ve strope dira ( ano syn dupe a snazim se ho zklidnovat ale nema 2tuny) a nejhorsi problem je to ze nestiham myt schody v terminu. Pry ze na nas zavola socialku ze nemeju schody :nevim: pritom je meju ale ne vzdy vcas. Doma mame cisto ( jak jen to jde se dvema detmi). Zajimalo by me jestli mate nekdo podobnou zkusenost a jestli je mozne any na nas doopravdy zavolala socialku. Dekuji za odpovedi. Predem se omouvam za hrubky ale pisu z mobilu

• Citovat
  • Upravit
101911
12.2.16 17:57

No, to, že na vás zavolá sociálku možné je… na druhou stranu, pokud jim řekne, že je to protože nemeješ schody v termínu a syn dupe, tak u nich bude za pěkného blbce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.2.16 17:57

Klid. Umyvej schody vcas, zamykejte vchod a baba at se jde bodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.2.16 18:10

A to ty schody pravidelně neumýváš včas? Proč? Mě by to taky štvalo a ty dveře taky.. S tím by snad něco šlo udělat a to dupání bych neřešila, děti lítat neumí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
12.2.16 18:11

Jde i o vase bezpeci a o vas byt kde mate majetek, tak proc nezamykate? Takovy problem to neni… a ty schody jsou osmrdlany behem 20ti minut max. Pak na vas nema za co si stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
12.2.16 18:31

Chapu, ze donutit deti chodit tise je tezke…ale proc nemyjes schody vcas nechapu. Co je komu do toho, ze mas dve deti? Jednou je to povinnost vsech najemniku, tak to mas delat taky :nevim:
A zamykat vchod snad taky neni problem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
12.2.16 19:12

Vchodové dveře do baráku by se neměly zamykat-zamykáme si nouzový východ. Hmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.2.16 19:15

@Britana :mrgreen: :mrgreen: To je vtip ne? Tak to by se ani ty schody neměly umývat..vzniká zde vážné riziko úrazu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
12.2.16 19:21

Tak z hlediska protipožární ochrany se opravdu hlavní vchod zamykat nesmí. U nás v baráku se to taky řešilo, kdyby hořelo a bylo zamčeno, neproplatí pojistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
12.2.16 19:28
@Samantha9 píše:
@Britana :mrgreen: :mrgreen: To je vtip ne? Tak to by se ani ty schody neměly umývat..vzniká zde vážné riziko úrazu :roll:

Ono se to ale opravdu nesmí, proto je zvenčí koule. Dovedeš si představit, co se stane, když např, vypukne požár a lidi budou prchat v panice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.2.16 19:28

Vchod se zavírat správně nesmí, ale schody na vás vychází jak často? jednou za měsíc? to se nezlob proč bys to neměla stíhat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.2.16 19:36

@jdukolem @mag super profilovky holky a ještě takhle hned pod sebou..pobavilo :D. Ok ok, jenže ona píše, že nezavírají hlavní vchod a že jim tam lezou feťáci, takže bud nechávají dokořán, nebo není koule..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.16 19:39

Vchodove dvere samozdrejme zavirame. Nevim jak ji napadlo ze to nezavirame my. Schody se mejou jednou za 14 dni zde je problem ze schody umyvam sama sousedka co bydli vedle nas je nemeje ani kdyz jsem ji to rekla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
49159
12.2.16 19:39
@Samantha9 píše:
@jdukolem @mag super profilovky holky a ještě takhle hned pod sebou..pobavilo :D. Ok ok, jenže ona píše, že nezavírají hlavní vchod a že jim tam lezou feťáci, takže bud nechávají dokořán, nebo není koule..?
:mrgreen: a joooo
@mag koza zdraví slípku :lol: :mavam: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný