Stojí na špičkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65360
18.6.10 12:11

Nene pořád ne…spíš když se zvedne a jde,tak prvních pár kroků…pak mu asi dojde,že na toto je moc těžkej :mrgreen:
Key…tak pak si vyber vid,koho poslechnout…jedni nadšení,jiní v tom vidí problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
18.6.10 12:12

Ahojky,dostala jsem ještě jednu zajímavou odpověď.v pořadu Sama doma byl prý nedávno dětský ortoped,a jedna maminka má stejný problém,ale už s 2letou dcerou.Říkal,že je to prý jakýsi zlozvyk,že to má hodně dětí,ale že na vývoj nožičky to nemá negativní dopad,naopak,že se tím nožička posiluje.Tak nevím. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
18.6.10 12:12

Jj co doktor jinej názor, člověk se v tom musí nějak zorientovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
18.6.10 12:24

No tak 10 doktorů,10 názorů.....
jsem ted jelen 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.6.10 14:30

No je chozeni po spickach a chozeni po spickach. V pocatku mi to rozhodne nikdo neschvaloval, bylo to prave v obdobi, kdy zacal obchazet nabytek. No a nekdy na jare mi doktorka na rehabce rekla, ze by bylo dobre, kdyby obcas stal na spicce. Tak jsem na ni vyvalila oci, jestli se nezblaznila. Vyvsetlila mi, ze ted je to vhodne, ze to posiluje klenbu a je to proti ploche noze. ALE neni to chuze ale stoj!! Takze u dvouleteho ditete je to neco jineho, nez pokud se dite uci chodit (i kdyz u nas se s chuzi zacinalo, ale to je jiny problem). V pocatcich si to dite muze opravdu vstipit a pak to pouzivat, odnaucovani je pak narocne. Ono je taky takovy divny, kdyz na takovou otazku odpovida borec v TV. Dite nevidel, nevi, jak ma postavenou nohu a odpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
18.4.12 22:33

Nase mala ( bude ji 18 m) chodi stale hodne po spickach, vcera jsme byli na kardiu a doktorka rikala, ze sice neni pres nohu, ale ze je to spatne a ze podle ni uz se ji zktacuji avhilovky. Na prevenci jdeme za mesic, staci ti nebo to mam radeji resit driv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
18.4.12 22:39

Já si pamatuju,že náš Domča taky chodil ze začátku po špičkách,ale časem se to urovnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
19.4.12 06:34

Ahojky…můj kluk i ted v 10 letech chodí po špičkách…do 6ti let jsme cvičili Vojtovku..ale moc dobré to není je to jeho nedozrálostí,špatná koordinace pohybu…doporučila bych návštěvu pediatra-neurologa-rehabilitace..??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
19.4.12 14:31

Dcera chodila taky po špičkách a ještě nakloněná dopředu, dr nás poslala na neurologii. Vše bylo ok a časem ji to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
20.4.12 16:55

Kamarádky chlapeček taky stoupá na špičky a cvičí vojtovku ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí