Stokke crusi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
8.3.14 11:16

Zajímá mě, jestli máte některá zkušenost se sourozeneckým sedátkem u Stokke crusi. Zvažuji nákup kočárku hlavně z důvodu, že je možné vozit 2 děti. Jak jste spokojené při ježdění se 2 dětmi: novorozenec + starší sourozenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.3.14 21:07

Já kočárek nedoporučuji. naštěstí se u našeho cruisiho objevila zavada a kočárek jsme vyreklamovali. ráda vzpomínám na jeho velkorysou výšku hluboké korby a prostornost. ovšem není možné s ním jet snad do žádného terénu kromě nákupního centra. autosedačka byla tak uzoučká, že i naše drobínka v tom ve 3 měsícíc pomalu nemohla být. kdybych měla 2 děti, přemýšlela bych o bugaboo donkey. teď mám bugaboo bufalo a terén zvládá výborně. určitě budou i lépe odpružené kočárky, ale při hodnocení všech požadavků mi vychází nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabka711
2.5.14 08:37

Ja nemohu souhlasit; se stokke crusi sem nejvic spokojena, bydlim ve meste, kde je teren nekdy nelitostny ale crusi zvlasne i hory. Hluboka korba je tak prostorna, ze se do ni vejde muj 10kg chlapecek i na 9M, coz asi u zadneho jineho kocarku nebude, autosedacku mame izisleep, porad se do ni vejde a to neni zadny drobek, kocarek je uzasbe vysoky ja merim 180cm a padne mi skvele, sportak? To je radost pohledet opravdu se povedl, urcite ho neprodam necham si ho pro druhe, jen pro ty so vahaji moc doporucuji:-)

• Citovat
  • Upravit
439
2.5.14 09:48

Ja po nem stale touzim, ale do noveho se mi investovat nechce a bazarovy v nabidce neni, coz podle me znamena, ze se ho nikdo nechce zbavovat, protoze je super. Doma mam po dceri casualplay s4, tak mi bude muset stacit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
2.5.14 10:16

Ahoj, tento kocarek mam a budu ho prodava. Mam podvozek a hluboke luzko v barve black melange. Stary pul roku. Jsem s nim moc spokojena, ale jako sportak si koupim stokke scoot, protoze je menší a tak se ke me (prckovi) vice hodi a taky je lepsi do mhd. Cena 18t. Praha vychod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
2.5.14 15:33

@Mikys diky za nabidku, ale ja bych ho chtela rovnou i se sportakem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
2.5.14 15:35

Chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabka711
2.5.14 16:00

Toto je, ale skvela cena i bez sportaku, ja jsem dala 16tisic za podvozek a 7,5 za hluboke luzko mam uplne stejny, takze verim, ze ho brzy prodate, protoze opravdu jich nikde moc neni..

• Citovat
  • Upravit
Kačabka711
2.5.14 16:05

Jinak mrzi me, ze me nenapadlo driv koupit si podvozek scot na kolik prijde? ja blbka si objednala golfky icoo primo tak mame plnou chodbu kocaru:-)

• Citovat
  • Upravit
735
5.5.14 21:07

@Kačabka711
Neprodává se samotny podvozek. Ale podvozek s tou sedackou maj ted v Malviku akci 14200. Jinak nevite o nekom kdo by mel zajem o toho crusiho? Zlevnila jsem na 17200kc. potrebuji rychle prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabka711
5.5.14 21:12

Volala jsem do babiez a dozvedela jsem se to same, ze se necha koupi za 14200,–..Ale problem je, ze ja mam koupeny i sportak, tudiz jsem to vzdala, trojkombinaci si chci nechat pro druhe eventuelne a nechce se mi davat dalsich 14tis za „golfky“… Ale dekuji za info:-)

• Citovat
  • Upravit
21
16.8.14 23:45

Ahoj Kačabko. to je vážně zajímavé, že jsi spokojená. já byla šťastná, že jsem se ho zbavila. ta výška byla opravdu duper. to je fakt a prostor v korbě také. my bydlíme v Praze a ten terén nedával vůbec. mohla jsem jít pouze rychlostí šneka, aby nenadskakovala po velkých kostkách na starém městě. taky se mi třeba stalo, že při přejezdu tramvajových kolejí jsem se zasekla a málem nás přejela tramvaj…Praha je opravdu náročný terén. a u sporťáku je divné, že nožičky nemaj opěru, ani polohování. nakonec jsem šla do bugaboo bufalo a to je uplně něco jiného. žádný drncání, zasekávání, jede jak po másle..podvozek je nedostižný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
17.8.14 14:15

Jsem naprosto spokojenou majitelkou Crusi. Ještě se mi nestalo, že bych někde měla problém projet, natož abych se zasekla. Ono každému naštěstí vyhovuje něco jiného. Já pořídila Crusi místo Bugaboo a bylo to setsakra dobré rozhodnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačabka711
25.10.14 11:57

Anoooo každému vyhovuje něco jiného, a já crusiho miluju, vyzkoušela jsem i dost jiných kočárků jako druhých, ale crusi to je miláček, který nás reprezentuje, dopřává malému komfort, nadhled, a prostě je božíííííííí ať si řiká, kdo chce co chce:))) Vždy bude moje srdeční zaležitost:) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3
18.11.14 09:48

Stokke Crusi

Dobrý den, také sháním kočárek Stokke Crusi. Byla bych ráda, kdyby někdo prodával. Nejlépe trojkombinaci, v barvě neutrální… také zkouším všude hledat, ale zatím se nedaří, tak kdyby někdo prodávat, beru jej. Potřebuju ho na leden 2014. Díky Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí