Stolice po přechodu na Sunar?

733
28.1.14 09:24

stolice po prechodu na sunar?

Ahoj holky, maminy! Potrebuju zoufale poradit! Pred 17 dny sme presla z nutrilonu 1 na sunar nutradefense1 bohuzel poslednich 14 dnu se mi mala zacala u jidla kroutit, obcas odblinkavat a posledni tyden ma silene pachnouci zelenou stolicku, dle mudr ma alergii na BKM. Jenze pred tim to nemela, i kdyz jsem ji ten nutrilon castecne michala s mym mlickem, bohuzel uz mlicko nemam vubec. Tenhle tyden mame od mudr. nutrilon allergy care a pak se uvidi, jenze ona ublinkava porad, nervni je taky a navic nechce mi ho vubec jist, takze vcera vypila jen 400ml za 24 hod, tak jsem ji davala aspon hermankovej cajik kuli tekutinam. Jinak pribirala na vaze krasne p. v.2730 a ve 3.mesicich 5360.Uz jsem totalne zoufala a na dne a nikde jsem se nic nedocetla, prosim poradte mi :zed: :zed: :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
28.1.14 09:43

A pokud s tim klasickym nutrilonem 1 nemela problem, neni lepsi zkusit se k nemu vratit?
jinak nemas uz i prikrmy? to by ji mohlo taky pekne rozhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.1.14 09:51
@Ali-Ali píše:
A pokud s tim klasickym nutrilonem 1 nemela problem, neni lepsi zkusit se k nemu vratit?
jinak nemas uz i prikrmy? to by ji mohlo taky pekne rozhodit.

taky bych se stáhla k té 1 Nutrilonu. Jinak bych nedávala heřmánkovy čaj, ale obyčejnou kojeneckou či ještě lépe prevařenou vodu. Jinak pokud dávás příkrmy i to by mohlo ji rozhodit trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.1.14 09:51

No s nutilonem trpela na prdicky, z toho duvodu sem presla na sunar nd, nemela jsem to delat :zed: Mala ma ukoncenej 3 mesic 25.1.2014.Myslim si ze mudr plasi ze ma mala alergii, jinak by prece neprospivala ne? Ani zadnou vyrazku nema nic, jen ty dva tydny mi odmitala pit a za 24 hod vypila sotva 550,pred tim mi krasne jedla a vypila aji 800ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
28.1.14 18:59

Holky díky, dneska jsem s ni byla na utz briska, nic nenasli, jen lehce podrazdeny kousicek tenkyho strivka, dle dr to muze byt tim prechodem a nebo fakt ta alergie…a opet jsem z toho jelen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová