Strach nejen z nočníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
25.11.15 14:05

Já myslím, že ve 14měsících je brzo chtít po prckovi, aby čůral do nočníku :nevim:… jinak z vlastní zkušenosti vím, že nemá cenu dítě nutit na nočník, u nás to bylo peklo, dcera tam nechtěla sedět, čůrat, párkrát se vykakala, ale myslím, že moc neměla ponětí, co po ní chci, bylo spoustu nehod na podlahu, nervů, potom jsem koupila malé prkýnko na záchod, dala ji tam a od té doby tam chodí, naprostá pohoda, takže jsme nočník úplně přeskočili… jo a naučila se na záchod ve 2letech, předtím 3 měsíce stresu, že nechodí na nočník, myslím, že s tímhle není kam spěchat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.11.15 14:07
@radkka píše:
To právě požaduji, abych neotěhotněla :mrgreen: Musím ze zdrav. důvodů vysadit prášky a na všechny ostatní, nehormonální metody jsem zřejmě alergická, nebo jak si ty nelibé pocity vysvětlit, takže nás čeká zkouška ohněm - přerušovaná soulož, takže je dost možný, že za chvíli těhotná budu :zed:

tak se tady mezi námi ocitl právě můj druhý syn. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@reinkarnace píše:
@radkka a co zkusit plodné/neplodné dny? na to nikdo nemůže být alergický :lol: ale riziko samozřejmě bude vždycky.

No, proto bych právě chtěla měřit BT, abych to lépe vypozorovala, ale stejně. Nakoupené prášky mám akorát do Nového roku a čím víc se to blíží, tím víc se bojim :roll: Hlavně co mám na krku ty dva teroristy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Jensina píše:
tak se tady mezi námi ocitl právě můj druhý syn. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cert: :cert: :cert: :cert: Ty zmije jedna jedovatá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
25.11.15 14:12

@Jensina no..tak to už bohužel člověk zpět nevezme :-/ ale to má dneska kde kdo…známá se vykadí jedině doma…je schopná týden na dovolené nejít. tak snad na to časem zapomene a bude dobře. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.11.15 14:14
@radkka píše:
To právě požaduji, abych neotěhotněla :mrgreen: Musím ze zdrav. důvodů vysadit prášky a na všechny ostatní, nehormonální metody jsem zřejmě alergická, nebo jak si ty nelibé pocity vysvětlit, takže nás čeká zkouška ohněm - přerušovaná soulož, takže je dost možný, že za chvíli těhotná budu :zed:

nejlepší nehormonální antikoncepce je absence pohlavního styku, ale na to asi budeš taky alergická, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@reinkarnace píše:
@Jensina no..tak to už bohužel člověk zpět nevezme :-/ ale to má dneska kde kdo…známá se vykadí jedině doma…je schopná týden na dovolené nejít. tak snad na to časem zapomene a bude dobře. držím palce!

Kamarádky dcera už několikrát skončila na klystýru v nemocnici, je jí 3,5 roku a prostě na velkou nepůjde :( Ale jak jí učila na nočník nevím, ale zřejmě to bude nějaký blok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
@radkka píše:
No, proto bych právě chtěla měřit BT, abych to lépe vypozorovala, ale stejně. Nakoupené prášky mám akorát do Nového roku a čím víc se to blíží, tím víc se bojim :roll: Hlavně co mám na krku ty dva teroristy :lol:

no ale to aby ste si dali pozor třeba i týden před ovulací…ono nikdy nevíš, jak dlouho tam ty potvory můžou přežít…a taky po ovulaci…můžou vajíčko chytnout ještě po cestě…a tak no :lol: :lol: :lol: záleží, jak na tom jste a jestli případné riziko podstoupíte. vidím, že jste svoji, tak asi budoucnost plánujete a zvládlo by se to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.11.15 14:16
@reinkarnace píše:
no ale to aby ste si dali pozor třeba i týden před ovulací…ono nikdy nevíš, jak dlouho tam ty potvory můžou přežít…a taky po ovulaci…můžou vajíčko chytnout ještě po cestě…a tak no :lol: :lol: :lol: záleží, jak na tom jste a jestli případné riziko podstoupíte. vidím, že jste svoji, tak asi budoucnost plánujete a zvládlo by se to :mrgreen:

To vím, zrovna dneska jsem v jedné diskuzi psala, že švagrová otěhotněla ze styku 6 dní před ovulací :lol: Vidím to tak, že pozor si bude dávat pořád a v době ovulace bude mít půst :cert:
No, snad zvládli, akorát je to na mého drahého muže moc změn najednou, ještě nevstřebal, že je ženatý a měl by z něj být otec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.11.15 14:17
@reinkarnace píše:
@Jensina no..tak to už bohužel člověk zpět nevezme :-/ ale to má dneska kde kdo…známá se vykadí jedině doma…je schopná týden na dovolené nejít. tak snad na to časem zapomene a bude dobře. držím palce!

tohle přesně mi potvrdilo strašně moc lidí (dospělých), když jsem hledala všelijaké věci ohledně psychické zácpy. Je to neuvěřitelně častý problém a to nejen mezi dětmi, ale právě i mezi dospělými. Já osobně si myslím, že je to právě jeden z důsledků toho, že naše generace byla přeci bez plen a bez nehod už v roce. Ale to je můj názor, výzkum na to asi nikdo nedělal. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
25.11.15 14:22

@Jensina jo něco na tom může být…a záleží jak moc na koho rodiče tlačili. naše malá byla v tomhle fakt celkem šikovná a pochopila to brzo..i to že nám to dělá radost..pak už jsme se ani nemuseli radovat, prostě to přijala jako normální. taky to viděla u nás, že chodíváme na záchod…možná to pro mě bude trochu frustrující, pokud druhé dítě nebude tak poddajné, ale budu se s tím muset hold smířit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.11.15 15:23
@radkka píše:
To vím, zrovna dneska jsem v jedné diskuzi psala, že švagrová otěhotněla ze styku 6 dní před ovulací :lol: Vidím to tak, že pozor si bude dávat pořád a v době ovulace bude mít půst :cert:
No, snad zvládli, akorát je to na mého drahého muže moc změn najednou, ještě nevstřebal, že je ženatý a měl by z něj být otec 8o

tak ještě jedno povzbuzení. prvního jsme počali při slaboulinkém pomenstruačním špinění, tedy asi 6. den cyklu. tady padá tvá teorie plodných dnů :D ale teda je fakt, že to byla první ms po zamlklém potratu, tak asi zblblý hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.11.15 15:24

@reinkarnace ono to co platí s prvním, nemusí být právě s druhým. moji oba jsou narození 6.4. jediné, co mají společné (kromě rodičů, samozřejmě) je, že od mala blbě spí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
25.11.15 18:40

@Jensina fakt na den stejně? to snad není možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
26.11.15 07:07

@reinkarnace fakt, oba na den stejně přesně po dvou letech. :lol: no, dvě divoký oslavy mých narozenin :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze