Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A z čeho jako plasis? Jakože sprej na trouby kde se peče jídlo je jedovatej? ![]()
Už zas?
![]()
grilovaná zelenina a káva už je pasé, tak začneme další kolo s čističem trouby ![]()
@lachtanice86 píše:
Další hysterka
já fakt přemýšlím, kde se jich tady tolik bere, ve skutečném životě znám většinou normální holky ![]()
No tak já tuhle pekla dort, prosákl mi tuk z něho přes tu formu dolů. Sice jsem to umyla, ale vypaluje se to doteď. Od té doby jsem v tom pekla všechno možné, puch nic moc, ale jíst chci a mé těhotenství na tom nic nemění
. Taky jsem tuhle spráskala balík chipsů, pak jednou pistácie, už jsme dvakrát grilovali, snědla jsem sem tam nějaký salám, plácám čokoládu, kávu piju malou každý den, omylem se napila toniku, snědla jsem balíček kabanosek. A když si přečtu diskuze na emiminu, tak začínám přemýšlet, jestli jsem normální, že to prostě neřeším
. Dítě zatím žije, doufám, že mé chutě přežije zdárně až do porodu.
Ahoj, vrta mi to hlavou, asi zbytecne ale radsi se zeptam… Porad vsude ctu co v tehotenstvi delat nedelat, co jist a nejist az se v tom uz nevyznam… Rano jsem pripravovala maso na obed a pak jsem si vsimla ze mam na prstu zaderu
nemuze se nic stat? Ruce jsem si pak umyla antibakterialnim mydlem
Ahoj, jsem ve 30. týdnu těhotenství a možná že plašim zbytečně. Babička pekla buchtu ale pak jsem se dozvěděla že troubu čistila a nechala tam prý malinko pěny že to neutrela a hned dala péct buchtu. Že se to vše vypálí i s buchtou. Plašim zbytečně?