Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Možná Vám přijdu hloupá, že se tak ptám, ale nedá mi to spát a chtěla jsem vědět jestli o tom někdo neví víc a třeba mě i trochu uklidnil. Mám o malou vážně strach a nestydím se za to. Má na to i nárok potom co se stalo - malá mi přestala v kočárku dýchat a ani v tom stresu nevím jak dlouho trvalo, než se znovu nadechla, ale chvilka to rozhodně nebyla. Byla totálně studená a úplně bez dechu, tak mám trochu nárok na histerii, nemyslíte? Jo a k psychologovi jdu za týden, ale pochybuju, že mi to poůže z toho se už nikdy nevzpamatuju, proto se tady snažím najít někoho kdo se v tom BPA trochu vyzná, abych věděla, zda jsem jí ublížila nebo ne.
@Jirka 22 píše:
Možná Vám přijdu hloupá, že se tak ptám, ale nedá mi to spát a chtěla jsem vědět jestli o tom někdo neví víc a třeba mě i trochu uklidnil. Mám o malou vážně strach a nestydím se za to. Má na to i nárok potom co se stalo - malá mi přestala v kočárku dýchat a ani v tom stresu nevím jak dlouho trvalo, než se znovu nadechla, ale chvilka to rozhodně nebyla. Byla totálně studená a úplně bez dechu, tak mám trochu nárok na histerii, nemyslíte? Jo a k psychologovi jdu za týden, ale pochybuju, že mi to poůže z toho se už nikdy nevzpamatuju, proto se tady snažím najít někoho kdo se v tom BPA trochu vyzná, abych věděla, zda jsem jí ublížila nebo ne.
@Jirka 22 A proč jsi se shlédla zrovna v BPA, to co se malé přihodilo si troufám tvrdit nemá s BPA absolutně nic společného.
Já takhle neřeším pouze BPA, ale úplně všechno, blízcí už jsou ze ě na nervy, ale já to nedokážu ovlivnit a mám strach, že se to nezlepší.
@kate02
Mě sem nemusíš dávat odkazy, nežiju tím co je zrovna smrtelně nebezpečný. Já jsem jenom říkala jak je to s těma číslama a to mi vysvětloval kamarád že se to dělí na skupiny podle obsahu takže nevím proč mi děláš přednášku.
@Natálka26 píše:
@kate02
Mě sem nemusíš dávat odkazy, nežiju tím co je zrovna smrtelně nebezpečný. Já jsem jenom říkala jak je to s těma číslama a to mi vysvětloval kamarád že se to dělí na skupiny podle obsahu takže nevím proč mi děláš přednášku.
Protože píšeš blbosti
Odkaz byl spíš pro zakladatelku, než pro tebe…
Každopádně než někomu začneš říkat „zaručený“ informace, je fajn si to napřed ověřit…
Podle tvojí logiky by totiž skoro nejvíc BPA měl obsahovat polypropylen (označovanej 5
), kterej ho neobsahuje vůbec… ![]()
Jinak pro zakladatelku ještě jeden odkaz: http://www.priateliazeme.sk/…pecne-plasty
Jestli to chceš fakt moc hrotit, klidně hroť, ale podle mě se z toho za chvilku zblázníš… Nikdy neohlídáš všechno… ![]()
@Jirka 22 píše:
Já takhle neřeším pouze BPA, ale úplně všechno, blízcí už jsou ze ě na nervy, ale já to nedokážu ovlivnit a mám strach, že se to nezlepší.
oni maji pravdu a nedivim se, ze jsou z toho na nervy.To co resis je prehnane!!!Ale chapu, prosla sis sokem, ale to s dcerkou nesouvisi, ale s tebou. psala si, ze psychologa si vyhledala.To je dobre
,protoze to asi nedokazes zvladnout sama.To nevadi, ses sikovna a skvela máma
!!!Ber to tak, dcerce si zachranila zivot, sle jede se dal
.Takovych stresu jeste bude, chce to hazet za hlavu a rict si,,nic se nestalo,,.To co delac, je proste prehnane a dcerku to neochrani. Msminka v pohode = dite v pohode. Drzim palce, at je ti lip a nestresujes se zbytecne ![]()
@Jirka 22
a já právě doufám, že psycholog Ti pomůže, jinak se z toho brzo zblázníš. Věř, že budou nastávat různé situace, kdy se lekneš, ale nesmí se nic přehánět. Malá je tu a je zdravá, jede se dál ![]()
Mně dcerka ve dvou letech spadla do ohně… záchranka, vezli ji na popáleniny na vinohrady, já v šoku, ruce v křeči, nemohla jsem nic… doteď si to pamatuje a mluví o tom, ale to neznamená, že už nikdy nebudeme péct buřty… prostě stalo se, dobře to dopadlo, tak fungujeme dál. S dětma se bude pořád něco dít, už do smrti o ně budeme mít strach…
![]()
@kate02
já říkám to co mě bylo řečeno, jak mě to bylo vysvětleno, nikde Neříkám ze je to zaruceny! Jestli se tě to tak dotklo moc se ti omlouvám. A co mě nezajímá to si nezjišťuju.
@Jirka 22 Hele já měla taky hrozně velký strach ze všeho a moc jsem vše řešila, ale není to fakt dobře
Rodina a partner byli ke mě trpělivý, takže si myslím, že je to nejhorší za mnou a bude to jen lepší. Začalo to už v těhu, kdy to nevypadalo moc dobře a od té doby jsem se bála a bála. Takže fakt vím, jak se cítíš.
Jestli chceš, můžeme si popovídat, když mi napíšeš zprávu. Každopádně tímhle strachem se člověk ochuzuje o to krásné v mateřství a ničí si nervy + to přenáší na prcka.
@Natálka26 píše:
@kate02
já říkám to co mě bylo řečeno, jak mě to bylo vysvětleno, nikde Neříkám ze je to zaruceny! Jestli se tě to tak dotklo moc se ti omlouvám. A co mě nezajímá to si nezjišťuju.
Jenže ono to chce taky přemýšlet, pokud zakladatelka takhle vyšiluje a ty jí napíšeš, že jeden z nejbezpečnějších plastů podle toho označení patří k těm skoro nejhorším, je to při nejmenším k zamyšlení…
To určitě zakladatelce hodně pomohlo, když má v nejspíš podstatě všechny lahvičky doma z polypropylenu (tudíž označený 5…
). Pokud teda nepoužívá skleněný… ![]()
@kate02
Ale zakladatelka má snad internet ne? Aby si to ověřila. Takže je mi líto, ale nezačnu si to kvůli tomu vyčítat, to že zakladatelka není úplně normální už ostatně sama přiznala. Nehledě na to že už jsem se ti poníženě omluvila, když je to pro tebe tak uražející.
@Natálka26 píše:
@kate02
Ale zakladatelka má snad internet ne? Aby si to ověřila. Takže je mi líto, ale nezačnu si to kvůli tomu vyčítat, to že zakladatelka není úplně normální už ostatně sama přiznala. Nehledě na to že už jsem se ti poníženě omluvila, když je to pro tebe tak uražející.
Já nejsem uražená… Jaks na to přišla? ![]()
Já prostě jen nechápu, že někdo napíše kravinu, když mu to někdo upřesní, řekne, že mu to je jedno a že ho to vlastně vůbec nezajímá… Tak proč do takové diskuze vůbec píše?
A fakt mi nejde o to, aby se mi někdo omlouval (nechápu, proč poníženě?
). Jen nemám ráda arogantní chování. ![]()