Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@J_Doe diky za link na spolecnost, ktera pouze zbira podnety k posouzeni jestli vedeljsi ucinky byly zpusobene vakcinou.
A report to VAERS generally does not prove that the identified vaccine(s) caused the adverse event described. It only confirms that the reported event occurred sometime after vaccine was given. No proof that the event was caused by the vaccine is required in order for VAERS to accept the report. VAERS accepts all reports without judging whether the event was caused by the vaccine.
Jen abych to zhrnula, jsou tam tedy ruzne podnety, ruzne priznaky, pro ruzne vakciny, ale nenasla jsem tam ani jeden pripad toho, ze by hexavakcina zpusobila umrti… mozna jsem spatne hledala? ![]()
To je zase debata…
Vždycky se očkovalo a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval ( ono taky proč asi tyto nemoci téměř vymizeli, že?). Neockujici maminky nepochopím jak můžete takhle riskovat? Zvlast pri nynější uprchlické krizi. Je to velká móda neockovat a vždycky se někdo najde, kdo se přidá ke „stádu“.
![]()
@Katushka 7 píše:To je zase debata…
Vždycky se očkovalo a nikdo se nad tím nijak nepozastavoval ( ono taky proč asi tyto nemoci téměř vymizeli, že?). Neockujici maminky nepochopím jak můžete takhle riskovat? Zvlast pri nynější uprchlické krizi. Je to velká móda neockovat a vždycky se někdo najde, kdo se přidá ke „stádu“.
![]()
Já očkuju, ale už jsem to tu psala, kluk měl ošklivé vedlejší účinky. Já sama si ba sobě vyzkoušela, že očkování jen dětí je k ničemu. Takže mi vadí dospělí, kteří mají řeči na neočkojící rodiče a přitom sami v dospělosti kromě tetanu na žádné jiné přeočkování nejdou.
Celá západní Evropa ockuje na bázi dobrovolnosti a světě div se, zadne epidemie se tam jaksi nekonají.
Východní Evropa je stále pod silným tlakem farmaceutické lobby, takže tady se to do bezbrannych děti pere ve jménu vyššího kolektivního zájmu a tvrdých represi ze strany státu.
Zakladatelko, nejdriv si svoje rozhodnutí ujasni sama a v rodině, následně dle toho konej, ale určitě nepřemýšlej o nějakém coby kdyby a nenech se zvyklat okolím.
Priprav se na to, ze pokud budeš chtít očkovat min nebo vůbec, tak se dostaneš pod tlak okolí, doktorky, atd..
At už se rozhodnes jakkoli, důležité je stát si za svým.
@AliaAtreid Ale ja nemluvim jen o hexe, ja mluvim obecne o vakcinach. Vo Vaers si muzes vyhledat nahlasena umrti, a pak patrat dal. Vaers je overeny zdroj, ze umrti nastalo, pricina tim potvrzena neni, to si musis vyhledat sama.
@AliaAtreid Jen tak pro zajimavost zkus tento link:
https://www.cdc.gov/…-effects.htm
Chtela jsem najit smrt jako vedlejsi ucinek psany na pribalovych letacich, tohle byl prvni odkaz, ktery mi to vyhledalo, takze tam nekde bude. Ja jsem ale na mobilu a nemohu prohledavat stranku, jestli to tam je… i tak je to ale zajimave cteni…
Ted mi napada, co anafylakticky sok? Obcas se stane, obcas konci smrti…
@AliaAtreid Já jsem viděla na vlastní oči dítě, které zemřelo doma 12 hodin po aplikaci Hexy. Samozřejmě se souvislost neprokázala, uzavřeno jako SIDS, ale ruku na srdce-kdybys byla rodič, nespojovala by sis to s tím očkováním, nenapadlo by tě to, jestli tam to očkování nemohlo hrát nějakou roli? Viděla jsem i anfylaktický šok po Cervarixu, slečnu naštěstí zachránili, jelikož se to píchalo přímo v nemocnici, kde bylo hned ARO, ale být to někde na obvodě?
@renap
To je ten Černý Petr… ![]()
Ono ale zkrátka nic nemůže fungovat na 100%, jsme jen lidé, nejsme stroje, každý z nás je originál, reaguje jinak, velkým problémem jsou také skryté vady.