Strašení doktorky stáří plodů dle MS...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
11.5.21 15:05

Ja byla přesvědčena, že 16 dní od vynechání je dostatečně dlouho. Dr vyvedla z omylu. Na srdíčko jsem si musela počkat dalších 14 dni. Plod je o něco mladší než by měl být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.5.21 16:18

@Suelinda brzy? Objednala mě sama doktorka včera jsem byla 6+4tt dle MS. Je ovulace nezajímá. Hcg kupodivu naší doktorku zajímá hodně a po tom co jsem ji sdělila hodnotu včerejší hcg tak byla v klidu že to by příští týden mělo být vidět víc. I po prohlídce řekla uvidíme jaká bude hodnota hcg a pak se rozhodne co dál… I když sama věděla že je to v začátku.. Mě zas přišlo že na to u g mělo být vidět víc aspoň žloutek :zed:. No uvidíme co za týden.. Třeba jsem opravdu tak tlustá že je prcek dobře schovaný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
11.5.21 17:29

@Maminka1087 6+4 jsem si taky myslela, že jsem, když jsem šla poprvé. Nic moc neviděli a já se akorát stresovala, stresovali mě mimoděložním, neprosperujícím a nevím co. Nakonec se ukázalo, že je plod o týden mladší oproti MS. Teď jsem už 34.týden a vše ok, ale do teď lituju, že jsem šla tak brzo a zbytečně se stresovala. Příště bych nešla dřív než tak v 8-9tt. Ono na tom začátku je to stejně sázka do loterie a buď a nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.5.21 17:49

@Suelinda mě děsí že tam neviděla ani ten zloutkovy váček :(.. Nervy mám hrozný.. Ale takhle si mě dr. Pozvala i když jsem jí říkala že jsem měla ovulaci později.. Jsem ráda že tobě to dopadlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
11.5.21 19:39

@Maminka1087 u mě neviděli nic. Max dutinku. Až o týden později byl žloutkový váček a až na další kontrole srdíčko. Takže času máš fakt dost, jen jsi fakt šla brzo. Můžeš si udělat další těhu test, pokud čárka bude jako dálnice a neslábne, dost pravděpodobně to bude dobrý.
A poučení pro příště a fakt chodit později 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.5.21 19:53

@Suelinda test nemá smysl hcg mám že včera potvrzené 5970 😄.
No žádné příště už neplánuje, toto je 4.a pokud to nevyjde tak už na to nervy fakt mít nebudu.. 🤦‍♀️
Je to chtene těhotenství ale ten stres… Pokud je ke všemu k ničemu tak děkuji nechci 😂.
Jinak máš pravdu měla jsem si zavolat na objednání až kdybych byla cca 9tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí