Strašně brzy vstává - pomóóóc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
23.1.16 10:09

Nejsi neschopna! A jestli ti to nekdo rika, tak je pitomy.
Pres den pri spani makej co to pujde. A vecer hod rychlou sprchu a zalez do postele. Mas malo spanku, tak nekoukej na telku. Kafe? Tak si ho dej kdyz je ditko vzhuru a povida si v postylce. Nestresuj se, zvladly jsme to vsechny a nikdo neshnil ve spine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
23.1.16 10:11

V úvodu jsi ještě psala že se všichni diví jak to že malej nespí celý den když je na UM. Můj starší syn byl od 2 měsíců na UM a celou noc prospal až v 1,5 roce. Ve svém okolí znám jednu jedinoj holčičku na UM která od cca 3 měsíců spala celou noc. Dle mě je nesmysl že se po UM líp spí. Pokud syna po mlíčkuu nebolí bříško nebo nemá jiné potíže tak bych určitě neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 10:18
@Mango_Lassi píše:
To je zase nějaká Sci fi diskuze. Syn má 8 měsíců a chodí spát mezi 23-24 hodin. Pravda, spí ráno do 9.
Kde berete děti, co vám chodí spát v 7 večer??? Takové neznám ani v reálném životě. Všechny kámošky mají děti co chodí spát kol 10 večer nejdřív.
Synovi ještě zkracuju denní spánky, aby nechodil spát po půlnoci.

Dcerka usínala kolem 22h třeba. Od půl roku se najelo na v 8 večer uložit a čau. Nyní má 4,5 roku a chodí spát nejpozději v 9 večer. V 7 mi taky přijde brzo, ale pro větší v 10 večer zase docela už pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 10:21
@Brouckova píše:
V úvodu jsi ještě psala že se všichni diví jak to že malej nespí celý den když je na UM. Můj starší syn byl od 2 měsíců na UM a celou noc prospal až v 1,5 roce. Ve svém okolí znám jednu jedinoj holčičku na UM která od cca 3 měsíců spala celou noc. Dle mě je nesmysl že se po UM líp spí. Pokud syna po mlíčkuu nebolí bříško nebo nemá jiné potíže tak bych určitě neměnila.

Mně syn občas spí i celou noc a to má 3,5 měsíce a je kojený :) Dcera se mi taky budila i co 2-3h - do půl roku MM, pak UM, odstavila se. První prospaná celá noc byla v 8 měsících a to výjimečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.16 10:22
@Maty1989 píše:
Dcerka usínala kolem 22h třeba. Od půl roku se najelo na v 8 večer uložit a čau. Nyní má 4,5 roku a chodí spát nejpozději v 9 večer. V 7 mi taky přijde brzo, ale pro větší v 10 večer zase docela už pozdě :)

V 8 ho uložíme, a za půl hodiny je vzhůru. Pak straší do 23.

• Citovat
  • Upravit
3088
23.1.16 10:31
@Mango_Lassi píše:
V 8 ho uložíme, a za půl hodiny je vzhůru. Pak straší do 23.

Zajímavý :) A straší kde? Spí v postýlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.16 10:39

@Maty1989 ne. V postýlce jen řve.
normálně ho bereme do pokoje.
Ale už jsme si zvykli. Chceme, aby chodil spát tak kolem 22.30 a vstával tak kolem 7.30 nebo 8. To by nám bohatě stačilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.16 11:40

@Mango_Lassi malý usíná opravdu kolem půl 8, když vydrží do 8 je to úspěch, prostě to tak má, už od začátku. Pravda, koupeme kolem 19 hod, pak krmíme a jde se spát, asi jsme si ho i naučili. Zkoušela jsem ho udržet vzhůru déle, ale nevydrží, možná je to i tím, že přes den moc nespí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7527
23.1.16 11:42
@Anonymní píše:
Zapojit manžela, ono se to lehko řekne…Jak to udělat, když se mu nechce :nevim: To je milion výmluv. Museli jsem začít cvičit vojtovku, to odejde raději pryč, nedělá mu to prý dobře, já jsem z toho asi happy, když malý řve jak tur…chce jet ke tchýni, řeknu mu, že malého mu nachystám a ať jedou sami, že si odpočinu. Ne, jsme rodina, tak tam jako rodina pojedem…podle mě jde zas jen o to, že by se tam o něho musel starat…a tak je to se vším :-(
A to jsem si myslela, že se to u nás nestane, manžel sice nikdy nebyl zrovna pořádku milovný, je to bordelář, ale vesměs mi pomáhal, a to chce druhé…no to určitě :cert:

tak okolo něj prostě přestaň skákat a udělej jen to, na co máš sílu, hlavně aby ty a malý jste byli zaopatření. Upřímně si tohle nedokážu představit, mi to připomíná známou, co se na silvestra vrátila z porodnice a ještě manželovi dělala chlebíčky :zed: :zed:
Na toto je jen věta :JAKÝ SI TO UDĚLÁŠ, TAKOVÝ TO MÁŠ on takový musel být už předtím, jen ty sis toho dle mého nevšímala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
23.1.16 11:48

@Mango_Lassi mě chodí malá (2roky) spát každý den v osm a spí v kuse do osmi do rána, ale nespí přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.16 12:21
@Anonymní píše:
@Mango_Lassi malý usíná opravdu kolem půl 8, když vydrží do 8 je to úspěch, prostě to tak má, už od začátku. Pravda, koupeme kolem 19 hod, pak krmíme a jde se spát, asi jsme si ho i naučili. Zkoušela jsem ho udržet vzhůru déle, ale nevydrží, možná je to i tím, že přes den moc nespí :nevim:

My koupeme tak 2× týdně. Ale nám to skoro takhle vyhovuje. Potrebujem teda ten čas stáhnout na 22. až 22.30. Přítel vstává do práce tak mezi 7.30 až 8 ráno a dřívější vstávání by se nám nehodilo.
Furt mu hlídáme a upravujeme ty denní spánky, aby nechodil spát až kolem půlnoci.

• Citovat
  • Upravit
3088
23.1.16 13:12
@Mango_Lassi píše:
@Maty1989 ne. V postýlce jen řve.
normálně ho bereme do pokoje.
Ale už jsme si zvykli. Chceme, aby chodil spát tak kolem 22.30 a vstával tak kolem 7.30 nebo 8. To by nám bohatě stačilo.

A je viditelně unavený? Nebo právě naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.16 15:06
@Maty1989 píše:
A je viditelně unavený? Nebo právě naopak?

ne, neni vubec unaveny, spis kralicek duracell.

• Citovat
  • Upravit
3088
23.1.16 15:28
@Mango_Lassi píše:
ne, neni vubec unaveny, spis kralicek duracell.

Tak to je potřeba ho řádně zaměstnat, aby se unavil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.1.16 20:18

@Mango_Lassi Děti mi jako kojenci usinalu mezi 19 a 20h, ale zase vstavali v 5-6 h rano. Pokud se postesti delsi spani, muze za to nemoc nebo rozhozeny režim.
Syn jako batole s jedním spánkem pak usinal okolo 21h, Ted už odpoledne nespí, tak usíná před 20h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí