Strašné dilema - práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@brumdinka píše:
@kat kat né o tom opravdu nemusíme diskutovat…jenže takových lidí, co jdou do zahraničí je mezi mladými též spousta.. v naší generaci to ještě tak nebylo a přesto vpodstatě z dvou tříd gymnazia našeho ročníku (maturita r.98) polovina lidí je či byla v zahraničí…u dětí mých starších sester, kterým je řekněme od 18-27 tam byli nebo jsou vpodstatě všichni… takže konkurence je v tomto směru opravdu veliká
To máš pravdu… A teď před chvílí zakladatelka napsala, že má jazyky na úrovni B1-B2, tak to jsem to její učení jazykům v zahraničí přecenila… Já jsem byla venku 9 let, ale je fakt, že mnoho lidí stráví v zahraničí třeba jeden Erasmácký semestr a takových je strašná spousta, pravda pravda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud používá jazyk v práci aktivně pro komunikaci se zahraničím, tak pochybuji, že má jen B1 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:
ano, jenže se přestěhuješ k někomu do rd, mimo Prahu, nebudeš platit nájem, manžel vydělává třeba 23,tu počítej také, peníze budeš ukládat na 3% nebo víc, každý rok ti jdou úroky…
A na tohle jsi přišla jak? On má každý na každém prstě deset příbuzných s rodinným domem ochotných nechat ho bydlet zadarmo? Proč si myslíš, že někoho takového má zakladatelka? A mimo tu Prahu bude zakladatelka stále vydělávat těch svých 36 hrubého? Nebo se bude do práce teleportovat, aby nemusela místo nájmu platit za dopravu? A žít budou z čeho, když oba platy celé budou spořit? Tvoje počty jsou opravdu trochu divné a hoooodně nadsazené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majdina82 píše:
Pokud používá jazyk v práci aktivně pro komunikaci se zahraničím, tak pochybuji, že má jen B1
napsala B1-B2,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassy píše:
A na tohle jsi přišla jak? On má každý na každém prstě deset příbuzných s rodinným domem ochotných nechat ho bydlet zadarmo? Proč si myslíš, že někoho takového má zakladatelka? A mimo tu Prahu bude zakladatelka stále vydělávat těch svých 36 hrubého? Nebo se bude do práce teleportovat, aby nemusela místo nájmu platit za dopravu? A žít budou z čeho, když oba platy celé budou spořit? Tvoje počty jsou opravdu trochu divné a hoooodně nadsazené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassy nejsou nadsazené, jen když člověk něco opravdu chce, jde si zatím, kolik lidí takových bylo, co dokázali nemožné, protože si nepřipouštěpli, že to nejde, člověk musí chtít a jde vše. když čtu mezi řádky zakladatelky, tak chce dítě, nechce hnusnou práci, ale nebude dělat práci, která je pod její úroveň. Takže když se chce, vše jde. Věřte, že nemluvím do větru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem byla na emim. celé dopoledne, mezitím jsem uvařila celý oběd, poslechla své oblíbené skladby, přispívala do diskuzí, uklidila celý byt, upekla žitný chléb, usmažila koblihy a v poledne servírovala oběd. Dnes podobně. Kdo říkal, že to nejde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:
ano, jenže se přestěhuješ k někomu do rd, mimo Prahu, nebudeš platit nájem, manžel vydělává třeba 23,tu počítej také, peníze budeš ukládat na 3% nebo víc, každý rok ti jdou úroky…
No - tak to si myslím, že teda počítáš OPRAVDU špatně. Ani nyní neplatíme nájem - manžel měl už před manželstvím byt, čili platíme jen „režijko“.
A I KDYBYCH já uložila 25 tisíc a manžel taky 25 (což ale ani nevydělá) - tak máme za 10 let 6 mega… A I KDYBY se úročily 3mi procenty - tak se na 10 mil. nedostanu.
Ale tohle jsou opravdu zcela zbytečná KDYBY - protože my si fakt na stranu nemůžeme dát 50 000 měsíčně (ani je nemáme). Takže tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@mirecekblbecek píše:
Včera jsem byla na emim. celé dopoledne, mezitím jsem uvařila celý oběd, poslechla své oblíbené skladby, přispívala do diskuzí, uklidila celý byt, upekla žitný chléb, usmažila koblihy a v poledne servírovala oběd. Dnes podobně. Kdo říkal, že to nejde?
Mňáááám! Já chci taky k obědu koblihýýýýý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat píše:
Mňáááám! Já chci taky k obědu koblihýýýýý
tak pozor, koblihy byly moučník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mirecekblbecek píše:
tak pozor, koblihy byly moučník
Neštvi mě, poslintám si klávesnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele jen doufam, ze tech 19 neni to callcentrum!! Tam fakt ne!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat píše:
Neštvi mě, poslintám si klávesnici
ještě tam zbyly dvě, pojď, vemsi je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, v té nové práci neni třeba možnost, že by si se mohla vypracovat na vyšší pozici? Jako 19tis hrub. neni moc, ale ani zas tak málo. Furt je to přece víc než máš teď na neschopence nebo budeš mít na rodičáku. Souhlasim tady s holkama, že stres může hrát velkou roli při otěhotnění a v tvém věku bych už asi nechtěla riskovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit