Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hm to je pěkně naprd. Ja je mam jen na těch prsach a trochu na bocích ale to aspon není tolik videt. Jsem trochu snědsi typ a hodně lehce se opalim tak doufam ze to aspon trochu pomůže ![]()
@LucyGrime Normální, vepřový, ne?.. z obchodu
Ještě prý někomu pomáhá lékařská vazelína nebo měsíčková. Mně to koupila mamka, ale všechno kolem sebe jsem zamastila a stejně se mi dělaly další a další tak jsem se na to vybodla ![]()
Ahoj dámy, Z vlastní zkušenosti vám mohu doporučit Bi-oil
měla jsem nohy a břicho plné strii
Mažu si to už přes 14 dní Bi-oilem a nemůžu si stěžovat!
Strie začali mizet už po 7 dnech
Sice ta malá lahvička stojí 280,– ale opravdu pomáha
a nebo vám mohu doporučit kvalitní konopnou mast ale ta je o hodně dražší.
rohodně to nemazejte indulonama atp.. tím si ještě přihoršíte
A zázraky od Vichy a Avonu? to je jen jejich levná reklama.. Jen nezapomente že ta konopná mast musí být opravdu kvalitní.. sice to není levná záležitost ale opravdu to pomáhá
![]()
@Zebra chci se zeptat, když jste kosmeticka tak když mi je 13 a udělali se mi strie na bocích a na zadku, čím se tyto strie vlastně udělají?
@Bublinák muzu se zeptat čím si prihorsim? jakoby co se pak stane? bude jich vic? je mi 13a dnes jsem zjistila ze se mi udelali a tak se to snazim zachránit co nejdriv, těd zkouším citronovou stavu, tak uvidim
Ahoj všem.
Jsem po porodu 3 roky a poslední dny mě strašně svědí strie na břiše… Nevíte co s tím nebo čím to je?
@Anonymní píše:
Ahoj všem.
Jsem po porodu 3 roky a poslední dny mě strašně svědí strie na břiše… Nevíte co s tím nebo čím to je?
Pokud strie a kůže kolem svědí, tak pracují a to ne ve tvůj prospěch. Je možné, že se prodlužují popř vznikají nové. Hooodně mazej něčím na elastickou pokožku. Časem to zesvětlá. Nepřibrala jsi skokově nebo tak něco?
@mandle-v-cokolade řekla bych, že váhu mám pořád stejnou. Ale strie pořádně ani nevybledli. Měla jsem fakt brutální rudý. A to jsem mazala ve dne v noci vším možným ![]()
Zkus chodit na laser, ideální je tedy začít ihned po porodu, ale pokud Ti ještě nezesvětlaly, tak tam je ještě šance, že by se mohli zmenšit a stáhnout.