Strie v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
5.11.18 16:12
@lachtanice86 píše:
Od cca 20tt ( to ani nebylo nějaké břicho videt) jsem mazala a mazala a mazala minimálně 2× denně, někdy i 3× denně. Hodně piji. Používám elastiq, bioil, squalane, kokosak a jsem 38tt a strie mám stejně. Je to genetikou. Jo a za celé těhotenství jsem přibrala jen 7kilo

U nás má babi obr strie, máma je měla taky a sestře se taky nevyhnuly. Já jsem se asi nějak odrodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
5.11.18 16:38
@barbuchablond píše:
Odstranit strie jde pouze odstraněním kůže. Takový ty úžasný omlazující a laserový procedury ty strie maximálně vybarvěj do barvy kůže, ale zbavit se jich nejde. Taky se dělá tetování do strií, inkoust v barvě kůže, mám dojem, že to provozujou někde v Brazílii.

Díky, měla jsem na mysli to vybarvení laserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
5.11.18 17:38

Mě třeba břicho nepopraskalo a to sem to mazání dost flákala :lol: ale po porodu mi pak popraskaly prsa, normálně žádné nemám, ale jak se nalily tak to šlo raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.11.18 18:48

Mazala jsem Bi-oil a strie nemam, i kdyz mam hodne suchou kuzi a bricho jsem mela obri. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.11.18 20:11

Jsem v 18TT a zacala jsem mazat az ted, tak uz se jen modlit :D koupila jsem kokosovy olej a telovy krem od neutrogeny s kolagenem. Vybrala jsem si ho, protoze mam od neutrogeny jiny krem a funguje uplne skvele.

Snazim se natirat 2× denne a koupila jsem si i detsky sprchovy gel, protoze klasicka mydla/sprchace mi vysusuji kuzi tak moc, ze me pak cely den svedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
7.11.18 11:16

@P-aulin-a Mě od určitého období taky sprcháče vadily, tak jsem používala gel na intimní hygienu na celé tělo. Nižší pH a nevysušuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
7.11.18 18:53

Mažu se stále, i před těhotenstvím 2× denně tělovými másly a oleji, teď v těhotenství mažu 3× denně (3× jen místa náchylná na strie- boky, břicho, stehna, prsa) jsem 20tt a prsa katastrofa, a to mi moc nevyrostla a začínají se mi dělat i na břichu. Je to totiž dáno genetikou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.11.18 20:03
@P-aulin-a píše:
Jsem v 18TT a zacala jsem mazat az ted, tak uz se jen modlit :D koupila jsem kokosovy olej a telovy krem od neutrogeny s kolagenem. Vybrala jsem si ho, protoze mam od neutrogeny jiny krem a funguje uplne skvele.Snazim se natirat 2× denne a koupila jsem si i detsky sprchovy gel, protoze klasicka mydla/sprchace mi vysusuji kuzi tak moc, ze me pak cely den svedi.

mazat nestačí, kůži musíš ještě poštipovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.12.18 13:24

Tak já jsem se poctivě mazala od 5. měsíce, protože mamka je popraskaná hodně po porodu. Zvolila jsem Sebamed, a mám krasne bříško bez strii. No jenže, já chytrá, jsem vynechala stehna a boky (skoro až zadá :think: ) a tam strie mám :( Sice je krém trochu dražší, ale investice se vyplatila. Nenapadlo mě, ze mi v tehotenstvi popraskaji i stehna :lol:
Jinak teď v pátek jdu na mezoterapii, rak uvidíme, zda to bude aspoň trochu fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.12.18 14:31
@Kristynka22 píše:
Mažu se stále, i před těhotenstvím 2× denně tělovými másly a oleji, teď v těhotenství mažu 3× denně (3× jen místa náchylná na strie- boky, břicho, stehna, prsa) jsem 20tt a prsa katastrofa, a to mi moc nevyrostla a začínají se mi dělat i na břichu. Je to totiž dáno genetikou

je no, ja nemam ani strijku a to jsme rodila ve 37. Mazala jsem teda bambuckym maslem ale mam pocit, ze to nehralo roli. Me ta kuze ani nijak nepnula a nesvedila, akorat pupik jsem mela na prasknuti a ten bolel fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.12.18 22:46
@warita píše:
je no, ja nemam ani strijku a to jsme rodila ve 37. Mazala jsem teda bambuckym maslem ale mam pocit, ze to nehralo roli. Me ta kuze ani nijak nepnula a nesvedila, akorat pupik jsem mela na prasknuti a ten bolel fest.

Já taky ne. Přibírala jsem asi hodně postupně. Všechny ženy v příbuzenstvu je mají. Já jediná měla těhucukrovku, takže papáníčko ve dvě ráno a 20 kg nahoře se nekonalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.12.18 09:12
@Russet píše:
Já taky ne. Přibírala jsem asi hodně postupně. Všechny ženy v příbuzenstvu je mají. Já jediná měla těhucukrovku, takže papáníčko ve dvě ráno a 20 kg nahoře se nekonalo.

no papat ve 2 rano by me ani nenapadlo.

Ja mela stesti i v tom, ze me nepalila zaha a netlacil mocak. Dokazala jsem prospat i celnou noc bez toho, ze bych musela na zachod. Vetsinou jsem ale spatne spala a tak jsem se v noci budila a kdyz uz jsem vzhuru byla, tak jsem si na ten zachod zasla, ale nejedla jsem. Ja pribrala 14kg celkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí