Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jevamane
v tu dobu jsem měla břicho už šílený. V 7 mi lidí říkali, že to mám už za pár určitě
… Nabrala jsem 23kg celkem. Takže jsem byla jak dýně
. Každý to má jinak
nemůžeš se takhle srovnávat ![]()
V prvním těhotenství jsem to mohla tajit ještě v šestým měsíci. U třetího jsem to neukecala už ve třetím měsíci a v pátým se mě ptali, kdy budu rodit.
@Lucius08 píše:
Jevamanev tu dobu jsem měla břicho už šílený. V 7 mi lidí říkali, že to mám už za pár určitě
… Nabrala jsem 23kg celkem. Takže jsem byla jak dýně
. Každý to má jinak
nemůžeš se takhle srovnávat
Vim ze to pak schodim ale bojim se abych ten porod udychala
@Janli píše:
V prvním těhotenství jsem to mohla tajit ještě v šestým měsíci. U třetího jsem to neukecala už ve třetím měsíci a v pátým se mě ptali, kdy budu rodit.
Chtela bych to.utajit do vanoc ale uz ted nekteri rypiu ze kynu????????????
@Jasmina81 píše:
Já už teď v 16tt břicho neutajím
Tak ja byla silna uz pred tim tak to mam asi jednodusi i když samozdrejme par lidi se najde co mi reklo uz nezer ![]()
V prvním těhotenství jsem az do porodu nosila svoje oblečení. V druhém těhotenství mi vyskočilo bricho snad hned co jsem pocurala test a v 15tt uz jsem musela kupovat těhotenské oblečení. Ted jsem ve 34tt a začínají mi byt krátká i těhotenská trička. Podzimní kabát zapnu jen tak tak a na svojí zimní bundu se tak maximálně mužů chodit divat.
@nunyqq jsem stejně 21t. je to druhé těhotenství.U prvního s dvojčaty jsem tak veliké břicho neměla.Ted při druhém to vyskočilo snad hned u početí a ted vypadám tak na 9m.hlavně večer se nějak nafoukne
ráno to celkem jde,ale postupně celý den „tvrdne“ a zvětšuje se.
@Oliverka28 píše:
V prvním těhotenství jsem az do porodu nosila svoje oblečení. V druhém těhotenství mi vyskočilo bricho snad hned co jsem pocurala test a v 15tt uz jsem musela kupovat těhotenské oblečení. Ted jsem ve 34tt a začínají mi byt krátká i těhotenská trička. Podzimní kabát zapnu jen tak tak a na svojí zimní bundu se tak maximálně mužů chodit divat.
@nunyqq to já měla opravdu dvakrát větší
. Buď v klidu. Rodila jsem dvakrát, dvakrát jsem nabrala 23-25kg. Oba porody úplně v pohodě, bez komplikací, děti zdravé, já taky, ani strie nemám, to je mi do teď záhadou
. Teď mam míň kg než před prvním otěhotněním ![]()
@axlpol píše:
@nunyqq jsem stejně 21t. je to druhé těhotenství.U prvního s dvojčaty jsem tak veliké břicho neměla.Ted při druhém to vyskočilo snad hned u početí a ted vypadám tak na 9m.hlavně večer se nějak nafoukneráno to celkem jde,ale postupně celý den „tvrdne“ a zvětšuje se.
Tak takle velike urcite nemas
@Lucius08 píše:
@nunyqq to já měla opravdu dvakrát větší. Buď v klidu. Rodila jsem dvakrát, dvakrát jsem nabrala 23-25kg. Oba porody úplně v pohodě, bez komplikací, děti zdravé, já taky, ani strie nemám, to je mi do teď záhadou
. Teď mam míň kg než před prvním otěhotněním
Kdybych mela jen bricho to je pohoda ake ja nabrala vsude v obljceji nohy ordel ruce
no snad to udejcham a maly bude v poradku
@nunyqq píše:![]()
![]()
![]()
promin ale fajt si me pobavila tak jsem zvedava jak nakynu ja vahu mam klasickou ted nenabiram na vaze zas tak moc ale ze zacatku jsem byla ve fazy hubnuti s doktor mi dietu zajazal tak jsem zacla jist normalne a behem mesice a pul 11 kiko nahore
![]()
![]()
Podle mě to s váhou nemá ani kolikrat co delat v prvním těhotenství jsem nabrala 17kilo a břicho žádné,ted mam nahoře šest kilo a je mi malé i těhotenské oblečení.
@Oliverka28 píše:
Podle mě to s váhou nemá ani kolikrat co delat v prvním těhotenství jsem nabrala 17kilo a břicho žádné,ted mam nahoře šest kilo a je mi malé i těhotenské oblečení.
Aspon se na chlap s cim mazlit kdybys byla jak lunt tak nema poradne co pomazlit
@nunyqq tak samozřejmě jsem nenabrala jsem břicho, byla jsem jak dýně. Ale mi to nepřišlo
. Teď když se dívám na fotky tak se leknu
. Tvářičky jak křeček
… A manžel mě pořád ujišťoval, jak jsem krásná
. Je to krásné období, nestresuj se váhou a velkým bříškem a užívej si to ![]()