Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Takyjedna píše: Více
Ještě jsem chtěla říct, že mně ty vlasy prece jen trochu navlhčí, nastříká na ně vodu z rozprašovače, čili úplně „na sucho“ to není.
Ale aby mi to tam umývala jak v dámským - to rozhodně ne, u konečků to není třeba
Uz bolo vysvetlene, preco je potrebne, aby boli vlasy mokre.
Ale preco sa ludia vzrusuju nad tym, ze chce kadernicka zarobit. Ved to jej praca. Vy tiez beriete vyplatu.
@Mkmkz ja to chapu, jen nechápu, proč kvůli konečkům mýt cele vlasy. Tak pujdu případně jinam no…
@Mkmkz píše: Více
Tak jasně, ale v pekařství chtějí taky vydělat a přesto mi k rohlíku nenutí koláč.
Moje kadeřnice stříhá konečky normálně nasucho, jen vlhčí sprejem. Precizní to je dost.
@lolabbw píše: Více
No já už jsem ti to napsala. Ale pokud ti stačí opravdu rychlé šmik šmik na jednu vrstvu, tak třeba kadeřnice na OSVČ, která si nelpí na precizním výsledku by s tím mít problém neměla.
Kadeřnice, kterou platí třeba salon to mohou mít nařízené kvůli hygieně.
@jita22 píše: Více
Ale ved nikto nikomu nic nenuti. Kazdy si vyberie kadernicku podla svojho gusta.
Nasa suseda mala kadernicku, ktora ju chodievala strihat domov. Tiez ju len podstrihovala, pamatam si, ze si suseda sama vlhcila vlasy sprchou.
Ja chodim ku kadernicke, ktora je sikovna, vazim si jej pracu. Sama si to ostrihat neviem. Beriem to ako normalnu vec, ze si zarata to svoje. Z niecoho predsa musi platit najom, ucty, zit.
Nemam napriklad rada, ked mi fuka vlasy. Ale necham si to spravit kvoli tomu, aby si to vedela zaratat.
Pokud má tak dlouhé vlasy (tj. případná malá chyba není tak viditelná), ostříhala bych jí to doma. Já se takhle nechávám stříhat od mámy nebo sester, mám vlasy pod ramena a jednou za čas si je nechám zkrátit o cca 10 cm. Vlasy jen navlhčíme sprejem.
@lolabbw Co zkusit buď sama nebo u kadeřnice, jen postříkat konečky, sčínout to, aby vlasy byly v rovině a pak to mokré sestřihnout? ![]()
Píšeš, že dcera nebyla už dlouho u kadeřnice, fakt je to takový problém ji ty vlasy nechat jednou za čas umýt, střihnout, vyfoukat?
Moje dcera by nebyla v 15 nadšená, jít do pánského…
Tak ji to stříhni nasucho doma sama a máš vystaráno.
Naše dcery se takhle šupnou jednou za rok k pánskému, když tam jede chlap a syn. Dcery mají taky hodně dlouhé vlasy. Tak jim zdravotně vezme konečky 10-15 cm. Šmikne jim to na sucho. Takže zkus v okolí najít pánského kadeřníka.
Moje kadeřnice to má v nabídce běžně. Pokud vás nebaví dlouhé návštěvy kadeřnictví, pak je pro vás střih na sucho skvělou variantou, jak ušetřit čas. Vlasy totiž není nutné umývat a celková úprava tak nezabere tolik času. Navíc díky tomu vidíme reálnou strukturu vašich vlasů a můžeme lépe odhadnout, jak se budou chovat po ostříhání.