Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S laserem zkušenost nemám. Můj syn byl na tom v červnu (horní i dolní), dělali mu to na stomatochirurgii klasickou starou metodou. Bolí pouze umrtvení, pak nic necítil, trvalo to ani ne deset minut… Dostal tam stehy, odpoledne o ničem nevěděl, vůbec ho to nebolelo.
Syn byl na spodní laserem. Naše zubní to ani jinak nedělá. Nemám srovnání s klasickou metodou. Ale vlastně to ani nekrvácelo. A ani ho to nebolelo. A bylo to rychlé.Musel si pak jen dole rejdit jazykem, aby uzdička zase nepřirostla. Po týdnu byl pochválen za dobrou práci ![]()
Ja byla na karlaku, pred x lety jako dite, klasicky smiknuti. Bylo mi 7. Uplne v poho…
ja byla na horni klasicky, nejhorsi byla injekce, ale ta neboli je jen neprijemna, pak uz nic nebolelo…uplne v pohode, ani krev si nepamatuju zadnou… vrtani zubu boli vic ![]()
@berua13 @Petruš Z. @Micaella22 @debra.morgan holky moc díky za zkušenosti. Já to hrozně řeším…
Byla jsem na tom asi před patnácti lety jako dítě. Horší než samotné šmiknutí, byla ta injekce, jak tady píšou. Po znecitlivění jsem nic necítila a ani potom jsem to nijak neprožívala.