Střihnutí horní uzdičky - laser nebo klasicky?

4995
21.10.18 14:05

S laserem zkušenost nemám. Můj syn byl na tom v červnu (horní i dolní), dělali mu to na stomatochirurgii klasickou starou metodou. Bolí pouze umrtvení, pak nic necítil, trvalo to ani ne deset minut… Dostal tam stehy, odpoledne o ničem nevěděl, vůbec ho to nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4431
21.10.18 15:07

Syn byl na spodní laserem. Naše zubní to ani jinak nedělá. Nemám srovnání s klasickou metodou. Ale vlastně to ani nekrvácelo. A ani ho to nebolelo. A bylo to rychlé.Musel si pak jen dole rejdit jazykem, aby uzdička zase nepřirostla. Po týdnu byl pochválen za dobrou práci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
21.10.18 15:27

Ja byla na karlaku, pred x lety jako dite, klasicky smiknuti. Bylo mi 7. Uplne v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
21.10.18 16:02

ja byla na horni klasicky, nejhorsi byla injekce, ale ta neboli je jen neprijemna, pak uz nic nebolelo…uplne v pohode, ani krev si nepamatuju zadnou… vrtani zubu boli vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.10.18 19:55

@berua13 @Petruš Z. @Micaella22 @debra.morgan holky moc díky za zkušenosti. Já to hrozně řeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.18 21:03

Byla jsem na tom asi před patnácti lety jako dítě. Horší než samotné šmiknutí, byla ta injekce, jak tady píšou. Po znecitlivění jsem nic necítila a ani potom jsem to nijak neprožívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí