Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jestli se ti poškodilo lůžko, tak ti lékař nepomůže.
Ale asi to je ok.
Já mám na jednom lůžko poškozené a to už roste furt hrbolaty
Mám pouze jednu zkušenost, ale ano, při dorůstání to bylo různě hrbolaté a vypadalo zvláštně (dost podobně jako na fotce). Ale urovnalo se to samo, vlastně už ani nevím jak. Nehet je dnes úplně normální. Jen to trvalo dost dlouho.
Též mám zkušenost, sice jsem to neměla takto, ale měla jsem prostě poškozené lůžko. Trvalo cca půl roku, než vše odrostlo a nehet byl zase hezký, hlavně na to nedávej ty nehty a možná to zkus trošku opatrně pilovat, ať se to ještě víc nezatrhne.
Měla jsem to podobné, trvalo to pro měsíců, než se to dalo do původního stavu.
Já si tehdy narazila prstem s umělým nehtem do futer při luxování, celý se mi to obrátilo, na chirurgii doktor strhnul a trvalo to fakt několik měsíců.
Děkuji vám všem za reakce. Jsem hned klidnější, když čtu že jste to měli některé stejné. ![]()
Jauvajs
úplně se mi vrátila ta bolest…trvalo to 8 měsíců, než byl nehet celkem v cajku. A je to důvod, proč už nechci gelovky.
Au🫣 no, takhle se to dává dohromady. Vřele doporučuji si do toho ničím omylem nepichnout
![]()
Dobrý den, vím že tu již toto téma už padlo, ale nikde jsem nenašla problém, který mám já. Před měsícem a třemi týdny se mi nešťastnou nehodou strhl gelový nehet i s mým vlastním. Byla jsem na pohotovosti a poté koupila mycí gel a krém, který mi byl doporučen v lékárně. Vidím, že nehet roste, ale ta kůže mi přijde taková " hrbolatá ". Neměl to někdo stejné kdo by mi poradil zda je to takto v pořádku nebo zda bych měla vyhledat lékaře. Jelikož se mi tohle nikdy nestalo tak jsem v tom nováček. Děkuji za Vaše odpovědi.