Stržený gelový nehet

Helisek013
29.12.24 19:53

STRŽENÝ NEHET

Dobrý den, vím že tu již toto téma už padlo, ale nikde jsem nenašla problém, který mám já. Před měsícem a třemi týdny se mi nešťastnou nehodou strhl gelový nehet i s mým vlastním. Byla jsem na pohotovosti a poté koupila mycí gel a krém, který mi byl doporučen v lékárně. Vidím, že nehet roste, ale ta kůže mi přijde taková " hrbolatá ". Neměl to někdo stejné kdo by mi poradil zda je to takto v pořádku nebo zda bych měla vyhledat lékaře. Jelikož se mi tohle nikdy nestalo tak jsem v tom nováček. Děkuji za Vaše odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
29.12.24 20:19

Jestli se ti poškodilo lůžko, tak ti lékař nepomůže.
Ale asi to je ok.
Já mám na jednom lůžko poškozené a to už roste furt hrbolaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.12.24 20:37

Mám pouze jednu zkušenost, ale ano, při dorůstání to bylo různě hrbolaté a vypadalo zvláštně (dost podobně jako na fotce). Ale urovnalo se to samo, vlastně už ani nevím jak. Nehet je dnes úplně normální. Jen to trvalo dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.12.24 20:58

Též mám zkušenost, sice jsem to neměla takto, ale měla jsem prostě poškozené lůžko. Trvalo cca půl roku, než vše odrostlo a nehet byl zase hezký, hlavně na to nedávej ty nehty a možná to zkus trošku opatrně pilovat, ať se to ještě víc nezatrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23178
29.12.24 21:58

Měla jsem to podobné, trvalo to pro měsíců, než se to dalo do původního stavu.
Já si tehdy narazila prstem s umělým nehtem do futer při luxování, celý se mi to obrátilo, na chirurgii doktor strhnul a trvalo to fakt několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helisek013
29.12.24 22:21

Děkuji vám všem za reakce. Jsem hned klidnější, když čtu že jste to měli některé stejné. ;)

• Citovat
  • Upravit
43535
29.12.24 22:39

Jauvajs :,( úplně se mi vrátila ta bolest…trvalo to 8 měsíců, než byl nehet celkem v cajku. A je to důvod, proč už nechci gelovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14926
30.12.24 14:07

Au🫣 no, takhle se to dává dohromady. Vřele doporučuji si do toho ničím omylem nepichnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák