Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Ja jsem v Recku, tady je 28 stupnu, spalila jsem se a boli to jako cert, vracime se v pondeli, to ma prset. Pry vas ceka super tropicka sobota, uzivejte.
Ty máš pech. Tady samé tropické dny a ty se jedeš ochladit do Řecka. ![]()
Užij si zbytek dovči. ![]()
@Bábrdl Jaktože nejseš tady a zoufalá!
![]()
To je kosa, to svět neviděl.
![]()
Teď ekoteroristé mlčí!
![]()
Ještě by mohlo zapršet a já jsem spokojená. 23 stupňů, ideální počasí, to bych klidně i svíčkovou uvařila a kynuté buchty. ![]()
@sirikit musíš se víc otužovat ![]()
@aiwwa píše:
Ještě by mohlo zapršet a já jsem spokojená. 23 stupňů, ideální počasí, to bych klidně i svíčkovou uvařila a kynuté buchty.
@sirikit musíš se víc otužovat
Jsem otužilá do plusových hodnot.
35 ve stínu a já jako rybička.
![]()
V sauně 60 a já se rozpouštím blahem. ![]()
Rozumíš, slibovali globální oteplování a ne dobu ledovou - a zase nám lhali!
![]()
Jak to klesne ještě o 3 stupně, začínám topit. ![]()
@Čičorečka A kde vidíte 30 stupňů? Já na vícero zdrojích vidím max 22-26 od středy do konce týdne.
@lampicka11 píše:
Metro vcasne varování.
Jsou i na fb. 6let je sleduji a předpověď jim vždy vychází. Já mam terminporodu v srpnu a čekám ze bude počasí jako v zari. Hlasi na půlku července tropy tak uvidime. Hlavně nectu na seznamu a na tn.cz pani honosova nebo jak se jmenuje..predpovida vždy pravy opak.
Příspěvek upraven 01.07.18 v 10:41
právě proto já věštkyni Honsovou sleduji. Předpovídá vedro a vytahuju svetr, sucho a beru deštník, lijáky a natahujeme hadici. Někdy si říkám, že kdyby měla předpovídat noc a den, tak se netrefí taky.
@inkakřivák píše:
právě proto já věštkyni Honsovou sleduji. Předpovídá vedro a vytahuju svetr, sucho a beru deštník, lijáky a natahujeme hadici. Někdy si říkám, že kdyby měla předpovídat noc a den, tak se netrefí taky.
Jako v Nestydovi. Tak to už to můžeme hlásit obráceně. ![]()
A vždyt je krásně, sluníčko, mírný větřík, teplota akorát na šortky a triko, co se vám nezdá?
@inkakřivák píše:
A vždyt je krásně, sluníčko, mírný větřík, teplota akorát na šortky a triko, co se vám nezdá?
já si lebedím, kdyby tu byl poblíž rybník, jdu si zaplavat. ![]()
@sirikit píše:
Jsem otužilá do plusových hodnot.35 ve stínu a já jako rybička.
![]()
V sauně 60 a já se rozpouštím blahem.
Rozumíš, slibovali globální oteplování a ne dobu ledovou - a zase nám lhali!![]()
Jak to klesne ještě o 3 stupně, začínám topit.
![]()
Dneska ja nádherně.
Sluníčko, větřík, na pohodu.
Ale abych byla objektivní, máme teda 17°, tak by klidně o něco víc být mohlo ![]()
Pro mě je ideální léto do max 25°.
Užila sis loňskej rok, dej taky šanci nám, „normálním“, co při 35°kolabují ![]()
@inkakřivák píše:
Slunicko okupujete teda vy, aspon vim, kam se schovalo. Tady to neustale vypada na dest.
@aiwwa píše:
Ještě by mohlo zapršet a já jsem spokojená. 23 stupňů, ideální počasí
Přesně tak
![]()