Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75552
11.7.19 13:13
@Bábrdl píše:
Zajímavé, jak na mě to počasí působí. :think: Když bylo teplo, byla jsem plná optimismu, štěstí, veselí. I lidi okolo mi přišli takoví veselí uvolnění.Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…

Já včera znovuobnovila saunovací sezónu a jsem veselá uvolněná. 8)
V dnešní nejistý době je nutno mít v záloze plán B). :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
11.7.19 13:14
@aiwwa píše:
tyjo, já zas vrčela a mračila se když byly ty pařáky. Tohle je pro mě absolutní paráda.

Přesně.
Mě se doma nikdo na nic nesměl ani zeptat, řešila jsem jenom pocení a vzteklost :mrgreen:
Teď je to parádička.
No každopádně se s tím nic nedá dělat, každej to máme nastavený jinak.
Tak se budeme usmívat na střídačku.

@Bábrdl píše:
Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…

Neboj, ono to sluníčko zase vyleze ;) :hug:
(už teď se toho bojím :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
11.7.19 13:15
@Bábrdl píše:
Zajímavé, jak na mě to počasí působí. :think: Když bylo teplo, byla jsem plná optimismu, štěstí, veselí. I lidi okolo mi přišli takoví veselí uvolnění.Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…

Mně to teď vyhovuje, ovšem nemusí to trvat dlouho, už se zase těším na tropy, snad brzy přijdou.

• Citovat
  • Upravit
36556
11.7.19 13:27
@LydiaD píše:
Tak se budeme usmívat na střídačku.

¨Tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
11.7.19 13:45
@Klopotkova píše:
Mně to teď vyhovuje, ovšem nemusí to trvat dlouho, už se zase těším na tropy, snad brzy přijdou.

já i ty tropy pár dní přežiju, když je pak takový týden jako teď. Jen teda o víkendu má pršet fest. lepší by bylo na střídačku, přes den slunce, v noci déšť, ale to už bych asi byla moc náročná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75552
11.7.19 13:48

@aiwwa Pršet zrovna o tomto víkendu mi neva, chci zas jednou pořádně vygruntovat barák a když se dá bejt venku, nemám na to morál. :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
11.7.19 13:58
@sirikit píše:
@aiwwa Pršet zrovna o tomto víkendu mi neva, chci zas jednou pořádně vygruntovat barák a když se dá bejt venku, nemám na to morál. :nevim: :oops:

no, to je dobrý důvod proč uklidit to je fakt, taky bych na to měla vlítnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.7.19 14:09

@Klopotkova nic se nemá přehánět, dva dny zakaboněno mi stačí, ale už bych zase chtěla parno. Přece jen je léto a za dva měsíce je podzim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.7.19 14:16

Pro mě naprosto ideální počasí - dvacet stupňů, bez větru, slunce pod mrakem. SUPER!!! :dance: :dance: Když na mě praží slunce připadám si úplně bez energie. Jakmile slunce zmizí, tak ožívám. Ještě mi chybí déšť. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
11.7.19 14:21
@Adrasteia píše:
Pro mě naprosto ideální počasí - dvacet stupňů, bez větru, slunce pod mrakem. SUPER!!! :dance: :dance: Když na mě praží slunce připadám si úplně bez energie. Jakmile slunce zmizí, tak ožívám. Ještě mi chybí déšť. :D

Jsi moje krevní skupina. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.19 14:28
@Bábrdl píše:

Asi koukáš blbě, takový lidi nevidím ;) tohle je ideální počasí na výlety a lidi si to užívají

• Citovat
  • Upravit
3767
11.7.19 14:28
@aiwwa píše:
Jsi moje krevní skupina. :pankac:
:mavam: Je fajn vědět, že člověk není jediný podivín široko daleko. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
11.7.19 14:38
@Adrasteia píše: :mavam: Je fajn vědět, že člověk není jediný podivín široko daleko. :lol:

Je nás víc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
17.7.19 09:08

A dneska je zase příjemně, zatím, snad to vydrží. Chládek, pod mrakem, teplo akorát. Léto jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65051
17.7.19 09:42
@inkakřivák píše:
A dneska je zase příjemně, zatím, snad to vydrží. Chládek, pod mrakem, teplo akorát. Léto jak má být

v létě má být slunko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová