Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
Zajímavé, jak na mě to počasí působí.Když bylo teplo, byla jsem plná optimismu, štěstí, veselí. I lidi okolo mi přišli takoví veselí uvolnění.Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…
Já včera znovuobnovila saunovací sezónu a jsem veselá uvolněná. ![]()
V dnešní nejistý době je nutno mít v záloze plán B).
![]()
@aiwwa píše:
tyjo, já zas vrčela a mračila se když byly ty pařáky. Tohle je pro mě absolutní paráda.
Přesně.
Mě se doma nikdo na nic nesměl ani zeptat, řešila jsem jenom pocení a vzteklost ![]()
Teď je to parádička.
No každopádně se s tím nic nedá dělat, každej to máme nastavený jinak.
Tak se budeme usmívat na střídačku.
@Bábrdl píše:
Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…
Neboj, ono to sluníčko zase vyleze
![]()
(už teď se toho bojím
)
@Bábrdl píše:
Zajímavé, jak na mě to počasí působí.Když bylo teplo, byla jsem plná optimismu, štěstí, veselí. I lidi okolo mi přišli takoví veselí uvolnění.Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…
Mně to teď vyhovuje, ovšem nemusí to trvat dlouho, už se zase těším na tropy, snad brzy přijdou.
@Klopotkova píše:
Mně to teď vyhovuje, ovšem nemusí to trvat dlouho, už se zase těším na tropy, snad brzy přijdou.
já i ty tropy pár dní přežiju, když je pak takový týden jako teď. Jen teda o víkendu má pršet fest. lepší by bylo na střídačku, přes den slunce, v noci déšť, ale to už bych asi byla moc náročná. ![]()
@aiwwa Pršet zrovna o tomto víkendu mi neva, chci zas jednou pořádně vygruntovat barák a když se dá bejt venku, nemám na to morál.
![]()
@sirikit píše:
@aiwwa Pršet zrovna o tomto víkendu mi neva, chci zas jednou pořádně vygruntovat barák a když se dá bejt venku, nemám na to morál.![]()
no, to je dobrý důvod proč uklidit to je fakt, taky bych na to měla vlítnout
@Klopotkova nic se nemá přehánět, dva dny zakaboněno mi stačí, ale už bych zase chtěla parno. Přece jen je léto a za dva měsíce je podzim ![]()
Pro mě naprosto ideální počasí - dvacet stupňů, bez větru, slunce pod mrakem. SUPER!!!
Když na mě praží slunce připadám si úplně bez energie. Jakmile slunce zmizí, tak ožívám. Ještě mi chybí déšť. ![]()
@Adrasteia píše:
Pro mě naprosto ideální počasí - dvacet stupňů, bez větru, slunce pod mrakem. SUPER!!!![]()
Když na mě praží slunce připadám si úplně bez energie. Jakmile slunce zmizí, tak ožívám. Ještě mi chybí déšť.
Jsi moje krevní skupina. ![]()
@Bábrdl píše:
Asi koukáš blbě, takový lidi nevidím
tohle je ideální počasí na výlety a lidi si to užívají
@Adrasteia píše:Je fajn vědět, že člověk není jediný podivín široko daleko.
Je nás víc ![]()
A dneska je zase příjemně, zatím, snad to vydrží. Chládek, pod mrakem, teplo akorát. Léto jak má být
@inkakřivák píše:
A dneska je zase příjemně, zatím, snad to vydrží. Chládek, pod mrakem, teplo akorát. Léto jak má být
v létě má být slunko ![]()