Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
@Bábrdl Jaktože nejseš tady a zoufalá!![]()
To je kosa, to svět neviděl.![]()
Teď ekoteroristé mlčí!![]()
![]()
@Klopotkova Jako co bude za týden se nedívám, ono se to proudění umí otočit a je to nakonec jinak. Ale tento týen mi teploty absolutně nevyhovují. Máme jen tento týden dovču. Chteme jezdit po Čr a budu muset v mikině, žádný aquapark, prostě na prd. ![]()
@LydiaD píše:![]()
![]()
![]()
Dneska ja nádherně.
Sluníčko, větřík, na pohodu.
Ale abych byla objektivní, máme teda 17°, tak by klidně o něco víc být mohlo
Pro mě je ideální léto do max 25°.
Užila sis loňskej rok, dej taky šanci nám, „normálním“, co při 35°kolabují
já kolabuju už při 30 stupních. loni jsem se dvakrát válela po zemi v tramvaji. Podotýkám, že jsem takřka abstinent, pouze mám nízký tlak z vedra.
U nás je dnes 23 stupňů, polojasno, lehký vítr, paráda. jen ta vláha chybí.
@aiwwa
Mně je taky z vedra až fyzicky blbě.
Každej to máme nastvaný jinak a nedá se s tím nic dělat.
Tak my si užijeme tenhle týden a pak třeba zase přijde řada na teplomilce ![]()
Hlavně ať se neopakuje loňskej rok a ten se vlastně neopakuje.
To už jsem fakt nemohla.
A trošku deště si přeju taky.
@vokishka píše:
Slunicko okupujete teda vy, aspon vim, kam se schovalo. Tady to neustale vypada na dest.
Tak ten déšť pošlete k nám. Země tu praská suchem a vítr to akorát zhoršuje…
Jinak teploty parádní, aspoň se dá dělat něco jiného než se grilovat u vody. Na pěší a cyklovýlety naprostá pecka počasí ![]()
@MP Janka @LydiaD Já jedu za chvíli do Letňan na Eda a připouštím, že pro tyto účely je teplota optimální. Akorát na večer váhám mezi obligátní koženou bundou a vaťákem.
![]()
@LydiaD loni to byl děs, ani na výlet se nedalo jít, já jsem skoro celé léto byla zalezlá, žaluzie stažené a ven jsem chodila až po západu slunce
@sirikit píše:
@MP Janka @LydiaD Já jedu za chvíli do Letňan na Eda a připouštím, že pro tyto účely je teplota optimální. Akorát na večer váhám mezi obligátní koženou bundou a vaťákem.![]()
![]()
bunda, co to je ![]()
Musím pochválit tvou novou profilovku, to by tě mohlo zahřát aspoň u srdce. ![]()
@aiwwa píše:
bunda, co to je
Musím pochválit tvou novou profilovku, to by tě mohlo zahřát aspoň u srdce.
Proč myslíš, že jsem inovovala? ![]()
Chtělo to teplé letní barvy!
![]()
@MP Janka píše:
Tak ten déšť pošlete k nám. Země tu praská suchem a vítr to akorát zhoršuje…Jinak teploty parádní, aspoň se dá dělat něco jiného než se grilovat u vody. Na pěší a cyklovýlety naprostá pecka počasí
Nenapsala jsem, ze prsi. Jen se to tvari, ze by melo.
@zelená7 píše:
@Čičorečka A kde vidíte 30 stupňů? Já na vícero zdrojích vidím max 22-26 od středy do konce týdne.
Uvědomuješ si, že jsem ten příspěvek psala před rokem, jo?
@Čičorečka Ano, omlouvám se. Když jsem klikla na tuto diskuzi, naskočila mi strana, kde jste to komentovala Vy a až později jsem si všimla, že jsem mimo ![]()
Zajímavé, jak na mě to počasí působí.
Když bylo teplo, byla jsem plná optimismu, štěstí, veselí. I lidi okolo mi přišli takoví veselí uvolnění.
Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…
@Bábrdl píše:
Zajímavé, jak na mě to počasí působí.Když bylo teplo, byla jsem plná optimismu, štěstí, veselí. I lidi okolo mi přišli takoví veselí uvolnění.Teď jsem zkrouhlá. Ráno se podívám z okna a depka. Lidi podmračení, naštvaní,…
tyjo, já zas vrčela a mračila se když byly ty pařáky. Tohle je pro mě absolutní paráda.