Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Mohlo by být tepleji, abych nemusela mít na výletech mikinu.
Jo presne, na dovce miluju takovy to idealni vyletni pocasi na kratky rukav a trictvrtaky kalhoty a teplotne do 25 stupnu…
Na valeni u vody desl slunce a tech 28 stupnu, kdyz vylezu z vody tak i tricet.
Ale obecne ty ctyricitky mi nevadi, snasim je celkem v pohode, ale - doma zatazeno a zavrena okna a celodenne prijemne, voda na zahrade, auto i kancl klimatizovany plus v metru vedro neni.
Mozna bych mluvila jinak mit doma i v aute tricet a pect a drkotat se do/z prace v neklimatizovanych tramvajich a busech…
@lucenka já chodím pořád ještě v tričku a bermudách, pro mne teplo akorát
Tak jako tropy nemusím, ale abych večer na zahradě musela vytahovat zimní bundu, když tu máme 11 stupňů a studený vítr, tak to je fakt matrix. Takhle je to tady už 14 dní, ve dne, za pravého poledne o nic moc lepší a vzhledem k tomu, že hlásí i studený srpen, tak je to docela depka
Jo v noci je chladněji, krásně se spí, dokonce jsem i jednou musela přivřít dveře. Manžel si stěžoval. Nakonec hnusně horkého léta jsme si užili loni, tak letos je léto pro nás chladnomilnější tak akorát. Musí se to přece trošku vyrovnat.
Tak letos pár dní tepla, pak zima a pak normální české léto, kdy se střídá ceďák s teplotami okolo 25 stupňů, občas trochu víc. Večer zima.
A každý druhý den v televizi dramatické líčení nějakého meteorologa, jak se děsně otepluje
![]()
@Bábrdl píše:
Tak letos pár dní tepla, pak zima a pak normální české léto, kdy se střídá ceďák s teplotami okolo 25 stupňů, občas trochu víc. Večer zima.A každý druhý den v televizi dramatické líčení nějakého meteorologa, jak se děsně otepluje![]()
![]()
![]()
Tak já pochopila to oteplení v tom, že jsou velké výkyvy a extrémy v počasí. Což jsou. Navíc pomalu mizí čtvero ročních období.
Mne tohle pocasi vyhovuje
ale dokazu pochopit ty pro ktere je chladno.
@vokishka píše:
Tak já pochopila to oteplení v tom, že jsou velké výkyvy a extrémy v počasí. Což jsou. Navíc pomalu mizí čtvero ročních období.
Ale tak oni si to asi nevymýšlí, no. Charkter počasí se mění.
Jenže, že by bylo tepleji, to se mi fakt nezdá.
@Bábrdl píše:
Tak letos pár dní tepla, pak zima a pak normální české léto, kdy se střídá ceďák s teplotami okolo 25 stupňů, občas trochu víc. Večer zima.A každý druhý den v televizi dramatické líčení nějakého meteorologa, jak se děsně otepluje![]()
![]()
![]()
Mě to normálně se*e. Tady u nás vždycky 3 dny teplo, na večer se ochladí, pak týden ceďák, pak dva dny teplo, posléze týden kolem 21 stupňů. Abychom si večer sedli na terasu a něco si ugrilovali, tak to si bez zimní bundy můžu nechat leda zdát. Vedra nesnáším, ale léto v průměru kolem 23 stupňů pro mě není léto teda. Teď teprve chápu babičky úsloví, že Pán Bůh nemyslí na pracující lid (pokaždý, když bylo teplo, tak jsem hnila v práci) ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Mne tohle pocasi vyhovujeale dokazu pochopit ty pro ktere je chladno.
Tak jsem měla období, kdy mi vyhovovalo ![]()
Ale už ne. A léto mi připadá furt stejné, české. Prostě sem tam hezký den, jinak zamračeno, poprchává, prádelna, dusno… ![]()
@Bábrdl tak mala ma 10 mesicu nechodi.. idealni pocasi na ven na zahradu a na prochazky s kocarkem i na bazenek s vlaznou vodou.
@ludmilaadamkova píše:
@Bábrdl tak mala ma 10 mesicu nechodi.. idealni pocasi na ven na zahradu a na prochazky s kocarkem i na bazenek s vlaznou vodou.
Jistě se spoustě lidí tohle počasí líbí, to nepopírám.
Ale je prostě chladno nebo přinejmenším není žádné vedro. Takže by by bylo fajn trochu utlumit ta dramatická líčení o extrémním oteplování a o tom, že se tady všichni upečeme ![]()
Mě tohle maximálně vyhovuje, ty teploty mezi 20 a 25 stupni jsou ideal. Nad 30 už se peču. Bohužel nejsme v Česku a tak si užívám tropické teploty a už se těším domů až se ochladí ![]()
Mohlo by být tepleji, abych nemusela mít na výletech mikinu.