Studium na VŠ bez SŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ono bez toho aniž by jsi si doplnila střední to prostě nepůjde, žádný titul za žádné peníze legálně nezískal ani v UK ani v ČR. Třeba v Anglii si lidi doplňují „vzdělání“ formou kurzu na vyšší odborné škole, ale je to jak nase rekvalifikace, nicméně, dostanou jen titul o absolvování nikoliv titul. Pro studium na univerzitě musí mít udělané srovnavacky (rok dva jejich školy k přípravě pro jejich maturitu) pak se můžou pokusit o Bachelor degree.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No at už je to jakkoliv chce. U nich dá člověk za studium 300tis/5 let(když to shrnu) na jiných uměleckých oborech cca 120tis/4roky(s maturitou) nebo dokonce konzervatoř 6let(s titulem)0kč,– Takže asi tak. Myslím že tuhle školu můžu ze svého seznamu s klidem vyškrtnout
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pijavice píše:
Ono bez toho aniž by jsi si doplnila střední to prostě nepůjde, žádný titul za žádné peníze legálně nezískal ani v UK ani v ČR. Třeba v Anglii si lidi doplňují „vzdělání“ formou kurzu na vyšší odborné škole, ale je to jak nase rekvalifikace, nicméně, dostanou jen titul o absolvování nikoliv titul. Pro studium na univerzitě musí mít udělané srovnavacky (rok dva jejich školy k přípravě pro jejich maturitu) pak se můžou pokusit o Bachelor degree.
Ono možná ty srovnávačky budou ten jejich nultý ročník bych řekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanetteArt no já jsem ti ještě napsala soukromou zprávu, ať si uděláš o všem obrázek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanetteArt píše:
Děkuji za vaše názory a budu ráda když mi pomůžete s rozhodnutím. Mám ještě možnost jít na konzervatoř-4roky studia(zakončené maturitou)+dva roky studia (zakončené jako Dis). A je to česká škola. Na druhou stranu mít bakaláře by bylo fajn ale těch penězJen za první semestr v nultém ročníku chtějí 78tis. to samé v druhém nultém ročníku. Potom (když vás vezmou) studujete 3 roky na VŠ u nich a máte bakaláře. Ale zase to pak stojí asi 75tis/3semestry
Když to vezmu kolem a kolem. Je to hrozně moc peněz,které vlastně ani nemám a pokud bych měla mít(všichni víme jak si studentky na Vš vydělávají na studium) tak bych si ty peníze před začátkem školního roku(nultý ročník) musela vydělat. A to bych ještě musela pak skládat zkoušky. Já už z toho mám hlavu jak balon
Všichni víme, jak si studentky na VŠ vydělávají na studium???
To jako myslíš co?
Ta škola je tahle?
https://www.praguecollege.cz/…nulty-rocnik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
To jako myslíš co?Ta škola je tahle?
Ja treba chodim na plny uvazek do prace a studuji dalkove (stejne vetsina kolegyn/kolegu).
Tak nevim, jake predstavy ma madam, ze si privydelavaji studenti
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To co ted píši, tak to myslím dobře, v lásce. Na tobě je vidět , že nemáš maturitu, už jen to, jak přemýšlíš. Ty nechápeš, že všechno má svoji postupnost, že musíš pokračovat po krocích. A že všechno trvá a nic zadarmo není.
Ty jsi nedokončila maturitu, a nechceš si nechat vysvětlit, že tu maturitu nepřeskočíš, proč ty by jsi čekala. Ty si zaplatíš soukromku, a je jedno, že na to peníze nemáš, nějak se to udělá. Budeš studovat vysokou, nedostaneš titul? To nevadí, ty budeš osvč a tobě stačí znalosti.
Dodělej si jakoukoliv střední školu. Bude to obor který nechceš, a bude tě to stát spoustu času. Ale o tom je život, musíš si vybrat priority, a musíš pochopit, že zadarmo nic není a nic neobčůráš. I kdyby ti bylo 15 let, tak stejně budeš dělat kompromisy, a pravděpodobně nepůjdeš na svoji vysněnou školu. Mít maturitu znamená i to, že jsi někde odseděla 4 roky, a plnila povinnosti ve kterých jsi neviděla smysl. A tohle je důležité se pro život naučit.
Dodělej si maturitu už jen kvůli tomu, aby jsi měla nějaký rozhled, dokázala předvídat, a měla nějaké kritické myšlení. Pak se ti nestane, to co řešíš ted. Nechceš nic obětovat, chceš všechno zadarmo a hned a pak jsi překvapená, že máš nabídky jen od podvodníků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi takhle-na tu školu zcela jistě nepůjdu. Začnu znovu studovat SŠ jako distanční studium a pokud mě vezmou,zkusím u toho udělat i konzervatoř v kombinované formě studia. Lze to
No pokud jedno z toho nezvládnu,tak se nic nestane
Díky všem za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
To jako myslíš co?Ta škola je tahle?
Tak myslím normálně brigády a tak
Ano to je ta škola na kterou nejdu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit