Studium pro asistenty pedagoga.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32941
4.1.23 18:31
@Anonymní píše:
@andelka83 dekuju. Tak já se na to dám :lol: Chápu to tedy dobře, že prozatím stačí, že mám nějakou VŠ (ač uplne jiné zamereni), udělám kurz a můžu se hlásit na AP.
Ještě, prosím, ta zkouška na těch kurzech, co jsou online, je asi taky online, že? To jsem taky nikde nevycetla a s dojížděním bych měla docela problém.

Ano. AP lze dělat buď s nějakým pedagogickým vzděláním, nebo s výučním listem, maturitou, nepedagogickou VŠ a kurzem pro AP.
Tak to nevím. Online se to začalo dělat asi v době covidu. Tak to by se muselo zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 18:38

@andelka83 co jsem koukala jsou normálně vypsany všechny termíny, vč zkoušky a nikde o fyzicke přítomnosti ani slovo..
No zkusím tam zítra zavolat.
Předpokládám, že dosažené vzdělání asi nemá vliv na finanční ohodnocení, že? Že zrovna tady u toho je burt že mám VS :roll:
Každopádně ještě jednou díky za rady

• Citovat
  • Upravit
32941
4.1.23 19:16
@Anonymní píše:
@andelka83 co jsem koukala jsou normálně vypsany všechny termíny, vč zkoušky a nikde o fyzicke přítomnosti ani slovo..
No zkusím tam zítra zavolat.
Předpokládám, že dosažené vzdělání asi nemá vliv na finanční ohodnocení, že? Že zrovna tady u toho je burt že mám VS :roll:
Každopádně ještě jednou díky za rady

Jo, je to buřt.
Zavolej, ale asi to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati