Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tomu nerozumím..ty ses před dvěma lety při prvním milování zarazil, ale ona se cítí dotčena až ted dva měsíce? Tak řekl jsi jí něco nebo ne? Nebo jak? ![]()
@Anonymní píše:
jde vidět, že mojí mínění o této stránce díky pár jedincům zrovna hodně klesl, nikde jsem neřekl že jsem jí řekl že jí má vygajdanou tak se uklidněte, nikdy jsme jí tohle neřekl ,jen prostě jsem se jednou zarazil a od té doby se na toto téma nenaráželo, nic…
Omlouvám se myslel jsem si že tu jsou ženské co už mají rozum ale třeba @Katka86 mi příjde jako totální děcko z toho co píše.
Já chci po vás radu jak přemluvit partnerku aby se na tu zasranou operaci vysrala, že mi to nevadí a ty tu do mě valíš takové kraviny. Ptal jsem se na radu a ne na to aby tu mě každá druhá jela jaký nejsem hajzl jí něco takového říct. Jde tu o to, že jí to že jí chcu pomoct, a jelikož už skoro půl roku nepřemýšlím nad ničím jiným než nad tím jak se s tímhle trápí a nechce o tom mluvit otočil jsem se na vás.
Ale co možná ten sex teďka odmíta protože si našla někoho jiného… možná nevím možná to má milion důvodů. Tkaže prosím katko odpusť si tyhle infantilní kecy.
ANo,je mi 12 let,jak si to uhádl?
Tak prvně píšeš,že se ti to nelibí,pak že ti nevadí,že nemáte sex-jak si myslíš,že to vnímá ona?myslí si,že jsi jenom rád,že ji nevidíš,když je ti to šumák jestli spolu spíte nebo ne
Tím,že ji řekneš,že ti to nevadí toho asi moc nezachráníš.Musíš konat,dokazovat,že se ti sex s ní líbí a né ležet na gauči a počítat s tím,že zase nic nebude
A nečerti se hned ![]()
@Lizbeth Nic jsem jí na to neřekl, ona se prostě tak zarazila.....
@Katka86 nevím jestli t otakhle řeší tvůj chlap ale jká fakt takhle nic neřeším a laskavě si to odpusť od tebe už nic slyšet nechcu ![]()
P.S. už se neoběvím dneska jsem se po hodinové debatě dozvěděl proč se takhle poslední dva měsíce chová.
Zpozdila se jí totiž Menzes a za 8 měsíců budeme mít první děťátko ![]()
@Anonymní píše:
P.S. už se neoběvím dneska jsem se po hodinové debatě dozvěděl proč se takhle poslední dva měsíce chová.
Zpozdila se jí totiž Menzes a za 8 měsíců budeme mít první děťátko
to je dobry!
gratuluju ![]()
@Anonymní píše:
@Lizbeth Nic jsem jí na to neřekl, ona se prostě tak zarazila.....
@Katka86 nevím jestli t otakhle řeší tvůj chlap ale jká fakt takhle nic neřeším a laskavě si to odpusť od tebe už nic slyšet nechcuP.S. už se neoběvím dneska jsem se po hodinové debatě dozvěděl proč se takhle poslední dva měsíce chová.
Zpozdila se jí totiž Menzes a za 8 měsíců budeme mít první děťátko
to je krásný
blahopřeju
Jsem hned říkala, že za tím bude něco jiného, ale tahle šťastná varianta mne nenapadla.
Gratuluji.
Já se k vám taky přidám, mám o čem psát ![]()
Taky jsem měla problém se zvětšen. st. pysky. A to docela velký. Naštěstí jem našla jednu kliniku, kde pomocé přístroje dokázali omladit, zmenšit…
Co se týká přítele, tak když miluje nebude řešit přece něco takového. Já nevim
Já jsem ráda za mého manžela. Nikdy si nestěžoval a ve všm mě podporoval ![]()