Suché flíčky na zadečku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
9.7.11 19:48

malej toho má plno, některé jak píšeš, světlejší, suché, hrubé, jiné skvrny velké, rudé, svědivé. Kožní diagnostikovala penízkový ekzém… Numulární (penízková) - chronický ekzém, který se vyznačuje suchou kůží a kulatými ohraničenými nesvědivými skvrnami, hlavně na dolních končetinách.
Asi bych zašla na kožní, raději. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.7.11 21:30
Andulinečka píše:
Možná je to stejné,zkusím koupit teda tu indulonu.Jsou to takový světlejší flíčky taky ve veliksti jak píšeš někde i menší je to na pohled a na dotyk takové suché scvrklé.Myslím,že ji to taky nesvědí.Jen aby to nebyl nějaký exzém 8-o

taky jsem se toho bála, taky jsme to objevili na víkend a holky tu poradily tu indulonu. Vyzkoušeli jsme a nakonec ani nebylo třeba chodit k doktorovi. Já sama na exzem trpím, žádná hrůza, mažu excipial lipolotion, zkoušela jsem i na malýho, ale na tenhle druh suchých flíčků nezabral. Jedině indulona. My máme strašně přechlorovanou vodu, myslím si, že to má z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
10.7.11 09:40

MARTI

my máme svoji vodu se tudny tam není žádný chlór.Dneska jedeme do města tak zkusím někde v obchodě sehnat tu modrou indulonu.Ještě mě napadlo,že to může být i nějaký druh potniček? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3513
10.7.11 19:29

potničky to asi nebudou. Oni ty miminka mají tu kůžičku takovou citlivou, drobci naši. Já vím, že už vypadám jako obchodní zástupce značky indulona :-P , ale já na ni nedám fakt dopustit. Malej měl u ouška takový fakt hnusný ohraničený vyrážky, suché, červené i svědivé. Chvíli se to zklidnilo, ale pořád bylo na kůžičce vidět, že tam není něco OK. Jakmile něco bylo, zuby, rýmka, tak se to ještě zhoršovalo. Už jsem se fakt začala smiřovat s tím, že to bude exzem, doktorka nám dávala na to imazol, po tom to bylo ještě horší, bpanthen nezabíral, excipial taky ne, začali jsme dávat tu indulonu, normálně po vyrážkách ani vidu ani slechu a ani náznak něčeho, že by v tom místě nebylo něco v pořádku. Vyzkoušejte, není to žádná pálka a určitě neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
10.7.11 19:48

Už jsme ji koupily tak to snad zabere.Děkuji za typ :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat