Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky jezdim v sukni, ci satech-sportovnich, ale mam pod tim uply sortky, za me super zmena…Ale ty covece, mas velku ritku, aby to nedelalo jeste vetsi
a hlavne se budes dost potit mezi stehny a bude se ti lepit ma zadek, pokud pod to taky nedas sortky
Sukne na fotu opravdu pekna jako tak, ale proste pod tim pasem, si to predstav obleceny, se to rozsiri, je to ackovy strih.Ja bych ji objednala a vyzkousela, kdyztak vratis.Ale myslim ze i holkam ve vel 38 uz by delala prd.elu jak hrom, muj nazor
A má ta sukně všité šortky? proč bys musela mít legíny a ještě sukni - já mám ze Sportisima „běžeckou sukni Klimatex se všitými funkčními šortkami“ cena 449,–- a mají to i ve velikosti XL a XXL
Já mám taky sukni na kolo, ale nosím pod tím tenké kraťasy, aby se mi netřely stehna o sebe. Velikost 42 a přijde mi to v pohodě, nepřipadá mi, že bych v tom vypadala širší, spíš mi přijde že mi to dělá menší zadek než v cyklokalhotech.
@wildcherry píše:
Taky jezdim v sukni, ci satech-sportovnich, ale mam pod tim uply sortky, za me super zmena…Ale ty covece, mas velku ritku, aby to nedelalo jeste vetsia hlavne se budes dost potit mezi stehny a bude se ti lepit ma zadek, pokud pod to taky nedas sortky
Si piš, že pod tím budu mít cyklošortky do půl stehen.
Bez nich ani ránu. Teda ránu jo, tu mám furt. ![]()
A zadel teda fakt velkou mám, no. S tím už toho asi moc nenadělám. Leda zhubnout drastickou dietou a pak napjatě čekat na jo-jo efekt. A to si říkám, že na tohle ještě motivaci fakt nemám. ![]()
Ale zas na druhou stranu, děti mám zdravý a šikovný, manželství spokojený, sex skvělej - a to taky není tak úplně k zahození. ![]()
Tak když jedeš na kole, tak ti zas tolik lidí na zadek nekouká, si myslím
@Anonymní píše:
Si piš, že pod tím budu mít cyklošortky do půl stehen.Bez nich ani ránu. Teda ránu jo, tu mám furt.
![]()
A zadel teda fakt velkou mám, no. S tím už toho asi moc nenadělám. Leda zhubnout drastickou dietou a pak napjatě čekat na jo-jo efekt. A to si říkám, že na tohle ještě motivaci fakt nemám.
Ale zas na druhou stranu, děti mám zdravý a šikovný, manželství spokojený, sex skvělej - a to taky není tak úplně k zahození.
S cistou uprimnosti ti musim rict, ze se mi opravdu libi zensky, ktery umi svoje kila nosit a jde z nich skvela pohoda, umi se upravit atd
…Rozhodne 100× vic prdelaty, nez nemastny, krivy tycky ![]()
@stinga píše:
A má ta sukně všité šortky? proč bys musela mít legíny a ještě sukni - já mám ze Sportisima „běžeckou sukni Klimatex se všitými funkčními šortkami“ cena 449,–- a mají to i ve velikosti XL a XXL
XS - vel. 34
S - vel. 36
M - vel. 38
L - vel. 40
XL - vel. 42
XXL - vel. 44
Do mé padesátky furt daleko. ![]()
XL je 44
@stinga píše:
Tak když jedeš na kole, tak ti zas tolik lidí na zadek nekouká, si myslím
Manžel jo.
A běda mu, jak ne.
![]()
Jde mi o to, když sesednu a jdeme na pivo nebo za známými nebo když přijedu do práce…
Zase tu delku sortek neprehanet ale
,nemas celulitidu a nohy vysporrovany tak to ukazu ne ![]()
No tak oni různí výrobci číslují různě, na tom Sportisimu mají i jiné sukně, zkus to prolustrovat, já mám např. kalhotky Gina vel. 50-52, a na bonprixu velikost 44, takže bych to až tak za bernou minci nebrala
Holky, prosím o názor - docela dost jezdím na kole, cca 2000 km ročně. V chladnu jezdím z dlouhých pánských cyklo kalhotech, pod nimi mám uplé cyklogatě s vložkou. Na jaře a na podzim mám přes uplé cyklogatě tříčvrteční tepláky z decathlonu, to je taky v pohodě.
Ovšem mám problém ve vedrech, kterých bývá čím dál víc. Dámské cyklošortky na sebe neseženu, protože mám prostě obří zadek.
Dělají se do velikost 44, max 46, já potřebuji velikost 50.
Jezdím jen u uplých cyklogatích do půl stehen (nohy mám silné, ale vysportované, bez celulitidy) a popravdě se v nich tak úplně necítím, tak mě přes ně napadlo pořídit cyklosukni. Narazila jsem na jednu ve své velikosti (jupí), jen řeším, jestli v ni nebudu vypadat ještě hůř než jen v těch legínách.
Co myslíte?
Anonymně protože informace o postavě.
Prosím ponechat nebo smazat.