Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ted nevím jestli to myslíte vážně nebo to je ironie. jelikož skoro všichni ted jedou podle kalorických tabulek že si zapisují co za den snědli apod.. tak nevím ![]()
@Anonymní píše:
Ted nevím jestli to myslíte vážně nebo to je ironie. jelikož skoro všichni ted jedou podle kalorických tabulek že si zapisují co za den snědli apod.. tak nevím
No ti právě nezhubli ![]()
Kolegyně přestala jest sladké, pečivo a začla chodit pešky a na kole. a to měla velkou nadváhu a kila šli okamžitě dolů
Ja jsem zrovna v te fazi. Potrebuji shodit 5kg. Chodim 1× tydne na spinning a 1× tydne kruhovy trenink.Mezi tim, kdyz stiham, tak jdu behat.
Prestala jsem vecer tlacit cokolady a chipsy a tedy i pres den. Jinak jim normalne a pravidelne. Zatim jsem se neodvazila zvazit
.
Nicmene takto jedu cca 3 nedele teprve. Minimalne se citim lepe…
@sara1000 píše:
Ja jsem zrovna v te fazi. Potrebuji shodit 5kg. Chodim 1× tydne na spinning a 1× tydne kruhovy trenink.Mezi tim, kdyz stiham, tak jdu behat.
Prestala jsem vecer tlacit cokolady a chipsy a tedy i pres den. Jinak jim normalne a pravidelne. Zatim jsem se neodvazila zvazit.
Nicmene takto jedu cca 3 nedele teprve. Minimalne se citim lepe…
Ses dobra, ja se v tech vedrech nevybicuju
.
Tak to je základ, přestala jsem jíst sladký, smažený, omezila pečivo a jím pravidelně menší porce a za 3 měsíce mám dole 10kg
@wildcherry píše:
Ses dobra, ja se v tech vedrech nevybicuju.
ani já ne, potřebovala bych zpevnit ale vůbec se nedokopu ![]()
No ono to s tím hubnutím není až taková věda, jak z toho dělají na některých webech… Počítání kalorií je už vyloženě vyšší dívčí a používají to spíš atleti a různí vrcholoví sportovci než maminy na mateřské… I co se týče toho pohybu to není až tak vážné - hodně lidí si myslí, že pohyb je nedílná součást hubnutí, že hubnutí je 50% dieta a 50% pohyb. Ve skutečnosti je to spíš 90% dieta a 10% pohyb - ano, pomůže to, ale kila to neshodí. Třeba při takovém půlhodinovém běhu „vypotíš“ kalorie za takový menší zákusek.
Ano, vyhodit sladké limonády je základ, ale není to všelék - záleží, co se skrývá pod pojmem „jinak jíst normálně“. I „normální“ jídlo má kalorie jako ty zlé „sladké a slané“ věci. Takový nejjednodušší recept, který je 100% efektivní, je a) nejíst zmíněné sladkosti, sladké nápoje, chipsy apod., nebo je alespoň snížit na minimum a b) u normálního jídla jíst tak, aby měl člověk pořád trošičku hlad - tzn. ne abych měl křeče z hladu a ne, abych se cítil plný - jinými slovy, jíst do polosyta. Kromě toho používat selský rozum - čím víc zeleniny, tím líp - snažit se plnit žaludek zeleninou místo pečené kachny, pokud to jde. /PS: Pokud člověk dlouho nehubl, tak je jasný, že hlavně v začátku se bude cítit unavený a trošku iritovaný z nedostatku kalorií, nicméně bez toho úplně zhubnout nejde.
Držím palce! ![]()
@Anonymní píše:
Ted nevím jestli to myslíte vážně nebo to je ironie. jelikož skoro všichni ted jedou podle kalorických tabulek že si zapisují co za den snědli apod.. tak nevím
Vysadila jsem veškerý cukr včetně ovoce. Naštěstí nejsem na sladké a nikdy jsem nepila slazené nápoje. Shodila jsem 10 kg tuku a nabrala 2 kg svalů. Monitorovano ve světě zdraví. Neužívala jsem žádné jejich preparáty.
@Ravedd píše:
ani já ne, potřebovala bych zpevnit ale vůbec se nedokopu
Prave, k tomu mam posledni dobou odpor jak hrom ![]()
@Anonymní píše:
Vysadila jsem veškerý cukr včetně ovoce. Naštěstí nejsem na sladké a nikdy jsem nepila slazené nápoje. Shodila jsem 10 kg tuku a nabrala 2 kg svalů. Monitorovano ve světě zdraví. Neužívala jsem žádné jejich preparáty.
Takže nejis zadne pečivo? A vůbec zadne ovoce? Ani dopoledne? Chápu dobře, že jis jen bílkoviny a zeleninu?
Ahoj

Chci se jen zeptat, zhubl někdo z lehčí nadváhy jen tím že cvičil a přestal jíst sladké, slané, pít sladké limonády a prostě takové ty nezdravé věci ale jinak jedl normálně? Nevážil si jídlo, nepočítal kalorie kolik jaké jídlo má apod…? Děkuji moc