Sunar Complex - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
21.12.10 11:12

…no beru najednou větší množství, vzít jednu, dvě krabice se nevyplatí :nevim:
Vzala jsem jich 12 za 1688,–(celková částka i s poštovným, balným), pak krabice vyjde na 140(přesně140,6 kdyby tu byl někdo detailista) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.12.10 18:47

…teda v neděli jsem objednala a dnes dodáno až pod nos 8-o placeno převodem na účet - to byl teda fofr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.12.10 11:29

Beba vs. Sunar

Z porodnice jsme docházeli s nedostatkem mléka, ale doufali jsme, že se to zlepší. Opak byl pravdou! Asi 14 dní po porodu se mléko ztrácelo víc a víc, tak jsme pořídili Bebu 1 Pro. Postupem času nám malej blinkal víc a víc, tak jsme dávali Bebu AR. Po tomto přípravku měl bolení bříška a strašně tlačil když chtěl kakat. Následovalo vrácení se zpět na Bebu 1 Pro, ale blinkání pokračovalo. Doktorka doporučovala vyčkat, tak jsme čekali cca měsíc. A teď 24.12. po blinkání přes den jsme se rozhodli dát SUNAR Complex 1. Máme ho třetí den a malej kaká o 106, bolení žádné, dokonce to i vypadá, že ho SUNAR víc zasytí, protože vypije cca o 20ml na krmení méně. CHCE TO ROZHODNĚ POZOROVAT DÍTKO A PAK ZKUSIT. Toť moje třídenní zkušenost se SUNAREM!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pianissimo
12.1.11 20:29

Pekny vecer, SUNAR COMPLEX je chutove vynikajici, doted jsem ho pouzivala, ale ted zvazuji, ze prejdu na jine a to , ze dnes jsem nabirala mleko a nastesti jsem si vsimla, jak se v nem vesele mrska CERV, uplne se mi z toho udelalo spatne a nechapu, jak se tohle muze stat, mela jsem ho v pevne uzavrene doze, tak je nemozne a nemzslitelne , ze by se mi do toho dostal sam. Proste se to holt asi zrejme pri vyrobe muze stat.-/ sice to nechapu, ale muze.

• Citovat
  • Upravit
nnella
12.1.11 21:42
pianissimo píše:
Pekny vecer, SUNAR COMPLEX je chutove vynikajici, doted jsem ho pouzivala, ale ted zvazuji, ze prejdu na jine a to , ze dnes jsem nabirala mleko a nastesti jsem si vsimla, jak se v nem vesele mrska CERV, uplne se mi z toho udelalo spatne a nechapu, jak se tohle muze stat, mela jsem ho v pevne uzavrene doze, tak je nemozne a nemzslitelne , ze by se mi do toho dostal sam. Proste se to holt asi zrejme pri vyrobe muze stat.-/ sice to nechapu, ale muze.

No stát se to může,u Sunaru to slyším,ale poprvé víc jsem slyšela,že U Nutrilonu bylo občas v krabici nějaký překvápko :roll: To si nevybereš,občas se to může stát u každýho mlíka,ikdyž by nemělo :-?
Jinak malá je na Sunaru od půlroka a za chvíli budem přecházet na ten od 2roku a spokojenost veliká :palec: ale každý dítko to má jinak…

• Citovat
  • Upravit
pianissimo
24.1.11 13:31

oprava plany poplach

No tak to musim ted uvest na pravou miru, ten cerv byl asi moji zasluhou, protoze jsem vzdy presypavala obsah SUnaru do krabice Nutrilonu a jak se tam ruzne tvori vlhkost a neda se to omyvat, tak se tam holt musel nejak dostat z nasi potravinove skrine:-( mam tam i mouky atd. Takze se omlouvam, zachovali se ke mne ale perfektne profesionalne, vysvetlili mi postup vyroby, cimz jsem se jen utvrdila, ze zrejme vznikla chyba na moji strane a SUnar mi kompenzuji. Takze ho kupuju i nadale ke spokojenosti meho syna:-) Takze plany poplach! Omlouvam se vsem!!!

• Citovat
  • Upravit
3127
24.1.11 20:22

My máme čerstvě complex 1 a dobrý. Malej mi knečně přestal zvracet!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sonca007
16.2.11 09:01

ahoj ja mam taky sunar nedela nam dobre mame taky zacpu a my mame blbou doktorku takze se chci zeptat co pouzivas kdyz ne sunar dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
260
16.2.11 22:30

Ahoj, tak ja nejdrive u prvniho decka mela BEBU HA. Az postupem, bohuzel na muj soucasny vkus az moc dlouhym, jsem prisla na to, ze Sunar je proste nejchutnejsi. Takze ted jsou obe deti na Sunar COmplexu a zboznuji ho. Porovnavala jsem si chutove Nutrilon, Sunar, Bebu a Sunar HA. Sunar tim, ze ma mlecny tuk je proste chutny. A ostatni slozky verim, ze jsou vice mene totozne. Jo, kdybych mela ted male mimi, tak bych ale asi zvazovala Nutra Defense. To slozeni se mi libi hodne, ale jeste jsem nechutnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.12 11:34

tak my máme sunar taky. od prvního měsíce sme měli hami 1 ale měl po něm pořád hlad.ale po sunaru je to v poho vydrží i ty 4hod a v noci je to taky fajn.jen ma po něm zelené kakáni ale to prý u sunaru bývá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efkaa88
30.5.19 11:20

Taky dávám Sunar, chuťově mi přijde nejlepší a malýmu taky chutná. Nemá s ním žádné problémy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová