Sušenky do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1479
23.5.17 08:40

Sušenky do školky

Ahojky maminky, rada bych Vás poprosila o recept na nejake dobre susenky nebo pernicky atd treba i na dozdobeni.chci je do skolky detem od naseho maleho k narozeninám všichni davaji bonbony tak me nepadlo udelat neco domaciho dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
23.5.17 08:51

Prvne se ve skolce zeptej, zda vubec neco domaciho muzes prinest, nekde to nedovoluji…

• Citovat
  • Upravit
1479
23.5.17 08:52

@Hanka1 no ja se chcu zeptat na alergie zda nekdo nema pokud jo tak je delat nebudu ale jelikoz nosime vsichni cukrovi o vanocich tak myslim, ze v tom nebde problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
23.5.17 09:03

Já dělám z lineckého těsta, mám lis na sušenky. Někdy do nich přidám oříšky, ale na to bych se zeptala ve školce.
A taky jsem synovi udělala kdysi do školky „šneky“ - z listového těsta s šunkou a sýrem, jestli neznáš, pošlu více info, to má u dětí vždy velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
23.5.17 09:11

@evíček 84 já jsem na narozeniny donesla balené sušenky a želé bombonky, dnes, kdy má hodně dětí alergii jsem nechtěla riskovat, nehledě na to, že někde ani nedovolí domácí dobrotky. U nás ve školce by to prošlo, ale já zapomněla, takže jsem na poslední chvíli improvizovala.
Každopádně, než začnete něco dělat, lepší je se ve školce zeptat. Raději bych ale udělala něco jednoduchého a vyhla se alergenům, takže ideál bez ořechů. Taková obyčejná máslová sušenka by mohla projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
23.5.17 09:14

No ja se na ty alergie chcu optat to me napadlo ze je to nebezpecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.5.17 09:17

Doporučuji cokoliv a nakonec na to nalepit nějaké bombony- ideálně medvíkdy - děti josu po tom pak jak divé:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.5.17 10:20

Udelej obycejne linecke, to decka maji radi.
My teda muzeme nosit do skolky na narozeniny, oslavy. Kdyz je zahradni slavnosti, ruzne besidky atd., tam nas vylozene prosi at doneseme nejake obcestveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
23.5.17 10:59

@Kelsey no nas prave taky na ruzne jejich akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.5.17 11:07

Ja delavam obycejne susenky. Maslo vyslehat s cukrem, pak vajicko, vanilka, pridam mouku (vetsinou napul s mandlovou) a sodu. No a dodam to se „sprinkles“-ruznorody mix (omlouvam se, ale fakt nevim, jak se tomu rika v CR) a prave diky nim jsou decka nadseny, ze si to sami posypou, vyberou ktery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
23.5.17 11:41
@Lenka_Hal píše:
„sprinkles“-ruznorody mix (omlouvam se, ale fakt nevim, jak se tomu rika v CR)

tomu my doma jako malé říkaly „bobečky“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.5.17 21:15

Já dělám tyto: https://skoricovaajda.wordpress.com/…sne-susenky/
všem moc chutnají, tak snad budou i vám :).
nebo jsem ještě zkoušela tyto: http://www.muffinarium.cz/…a-cokoladou/
ale ten poslední jsem si trochu poupravila - cukru tam je hrozně moc. Takže dávám polovinu cukru, ovesné vločky ani čokoládu nedávám, přidám tam 2 lžičky skořice a potom hrozinky, oříšky a všechno co mě napadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí